pilot99 09.01.04, 18:31 jestem ciekawy co bylo naprawiane ze naprawy wyniosly 20 tysi jestem ciekaw komu te pieniazki splynely do kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obsryvator mój też się ostatnio zepsuł i nikt o tym nie pisał IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.01.04, 01:01 CHYBA ŻE JEST TO PODKŁADKA POD NOWĄ MASZYNĘ DLA PREZYDENTA STOJĄCĄ JUŻ W SALONIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fro Re: mój też się ostatnio zepsuł i nikt o tym nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 08:25 ostatnio widziałem jak volvo osobiście kierował dutkiewicz / trasa ul.norwida,skłodowskiej,oś grunwaldzka / - może dlatego samochód sie psuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant wałbrzys Re: mój też się ostatnio zepsuł i nikt o tym nie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.04, 09:48 prezydentowi nie wolno prowadzic łóżboego auta, zwłaszcza gdy kase bierze kierowca. jest to nadużywaniwe władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyski Re: mój też się ostatnio zepsuł i nikt o tym nie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.04, 09:57 ciesz sie że nikt jeszcze go nie zajebał. a jak chcesz ja napiszę podaj co się zepsuło?i czy prezydent nim jeździł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyki Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.04, 09:50 pieniądze fifti & fifty mechanik&prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyski perpedes panie prezydencie, perpedes i już IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.04, 09:53 ale się cieszę, nasz kochany prezydent nareszcie kupi sobie nowe auto.oczywiście natychmiast sie popsuje, naprawa 50 tys. i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 10:51 Czy w tym mieście naprawdę nic się nie dzieje, czy tylko dziennikarze GW-W tego nie widzą, że muszą zajmować się takimi pierdołami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riffifi Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 11:20 widocznie pan prezydent jest śledzony nie tylko przez wyborców i gazety ale też namierzany przez satelity itp itd et cetera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawrosz Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 18:03 to wina serwisu volvo,bardzo drogiego,bardzo słabego z tego co napisano w wiadomościach,ale właściciel znany wrocławski biznesmen WF,właściciel między innymi dealerstwa mercedesa we wroclawiu chce jeszcze zarobić na ludziach - ostatnio obniżył pensje swoim handlowcom,a niektórym którzy odeszli nie wypłacił pensji(SKĄPIEC - PEŁNE "0").Wszyscy ,którzy chcą się u niego zatrudnić niech uważają. Odpowiedz Link Zgłoś
rebellia Re: Zepsuło się prezydenckie volvo 10.01.04, 19:24 A WYSTARCZYŁOBY KUPIĆ MALUSZKA... SERWIS BYŁBY TAŃSZY (BA NAWET NOWY MALUSZEK BYŁBY TAŃSZY ;o)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
pilka.golfowa Re: Zepsuło się prezydenckie volvo 10.01.04, 20:25 niech sprzedadzą stare i kupią nowe co za problem, przecież prezydent musi czymś jeźdźić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyski Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.04, 05:39 łyżwy niech sobie kupi,marki volvo.lodowisko już ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volvo Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.01.04, 10:49 dobra propozycja ... łyzwy, ewentualnie narty biegowe, a latem to i na rolki starczy:) Hmm w zdrowym ciele zdrowy duch Panie Prezydencie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.coxfiber.net 12.01.04, 16:07 Bardzo dziwne jest to Volvo a historia napraw tez jest bardzo ciekawa. Juz dawno powinien byc zwrocony do dilera z reklamacja i wymieniony na Jaguara. Mercedes nie za bardzo bo wezma za taryfiarza, zero splendoru. Jesli chodzi o 'trase' na 'osi' Nowy Targ - Sukiennice to najlepiej w lektyce albo na barana. Daj ludziom robote a nie pieniadze. Co Pan na to Panie Hrabio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Że jak?... Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.01.04, 03:17 To już się zepsuło nowe Volvo??? Ale żem się zżymała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.01.04, 11:22 ludzie ten facet z prywatnych pieniedzy odkupuje od WOŚP swój fotel za 3,5 tysiąca, a wy sugerujecie, że naprawy wolwo moga być usawione. bez jaj... a poza tym wybaczcie, ale prezydent Wrocławia POWINIEN jeździc reprezentacyjnym autem, po prostu nie wypada inaczej. więc może rzeczywiscie czas na kupno nowego auta, które troche pojeździ bezawaryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.ig.pwr.wroc.pl 15.01.04, 16:12 A co wspólnego z naprawami służbowego samochodu może w ogóle mieć prezydent Miasta? Jest natomiast charakterystyczne, że zaledwie 7-letni samochód bardzo wysokiej klasy i marki wymaga tak częstych napraw. W rękach prywatnego właściciela zapewne by wciąż chodził "jak zegarek". Ale służbowy kierowca za niego przecież nie zapłacił, więc może volvo "zajeździć" i potem narzekać na awarie (wtedy kupią "mu" nową "brykę"). Podobno w Anglii prawo do służbowego samochodu (w administracji) ma niecałe 100 osób. W Polsce na samochody służbowe administracja rządowa i samorządowa wydaje więcej pieniędzy niż na naukę. Dopóki nauczycielka w szkole (finansowanej też z budżetu miasta) nie zarabia nawet na Seicento, prezydent POWINIEN jeździć starym volvo (tak jak to robi dotychczas). Pozdrowienia Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś