Dodaj do ulubionych

Zepsuło się prezydenckie volvo

09.01.04, 18:31
jestem ciekawy co bylo naprawiane ze naprawy wyniosly 20 tysi jestem ciekaw
komu te pieniazki splynely do kieszeni
Obserwuj wątek
    • Gość: obsryvator mój też się ostatnio zepsuł i nikt o tym nie pisał IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.01.04, 01:01
      CHYBA ŻE JEST TO PODKŁADKA POD NOWĄ MASZYNĘ DLA PREZYDENTA STOJĄCĄ JUŻ W SALONIE
      • Gość: fro Re: mój też się ostatnio zepsuł i nikt o tym nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 08:25
        ostatnio widziałem jak volvo osobiście kierował dutkiewicz / trasa
        ul.norwida,skłodowskiej,oś grunwaldzka / - może dlatego samochód sie psuje?
        • Gość: policjant wałbrzys Re: mój też się ostatnio zepsuł i nikt o tym nie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.04, 09:48
          prezydentowi nie wolno prowadzic łóżboego auta, zwłaszcza gdy kase bierze
          kierowca. jest to nadużywaniwe władzy
      • Gość: wałbrzyski Re: mój też się ostatnio zepsuł i nikt o tym nie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.04, 09:57
        ciesz sie że nikt jeszcze go nie zajebał. a jak chcesz ja napiszę podaj co się
        zepsuło?i czy prezydent nim jeździł
    • Gość: wałbrzyki Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.04, 09:50
      pieniądze fifti & fifty mechanik&prezydent
    • Gość: wałbrzyski perpedes panie prezydencie, perpedes i już IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.04, 09:53
      ale się cieszę, nasz kochany prezydent nareszcie kupi sobie nowe
      auto.oczywiście natychmiast sie popsuje, naprawa 50 tys. i już
    • Gość: k Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 10:51
      Czy w tym mieście naprawdę nic się nie dzieje, czy tylko dziennikarze GW-W tego
      nie widzą, że muszą zajmować się takimi pierdołami?
      • Gość: riffifi Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 11:20
        widocznie pan prezydent jest śledzony nie tylko przez wyborców i gazety ale
        też namierzany przez satelity itp itd et cetera
    • Gość: gawrosz Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 18:03
      to wina serwisu volvo,bardzo drogiego,bardzo słabego z tego co napisano w
      wiadomościach,ale właściciel znany wrocławski biznesmen WF,właściciel między
      innymi dealerstwa mercedesa we wroclawiu chce jeszcze zarobić na ludziach -
      ostatnio obniżył pensje swoim handlowcom,a niektórym którzy odeszli nie
      wypłacił pensji(SKĄPIEC - PEŁNE "0").Wszyscy ,którzy chcą się u niego
      zatrudnić niech uważają.
    • rebellia Re: Zepsuło się prezydenckie volvo 10.01.04, 19:24
      A WYSTARCZYŁOBY KUPIĆ MALUSZKA... SERWIS BYŁBY TAŃSZY (BA NAWET NOWY MALUSZEK
      BYŁBY TAŃSZY ;o)) )
      • pilka.golfowa Re: Zepsuło się prezydenckie volvo 10.01.04, 20:25
        niech sprzedadzą stare i kupią nowe co za problem, przecież prezydent musi
        czymś jeźdźić
        • Gość: wałbrzyski Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.04, 05:39
          łyżwy niech sobie kupi,marki volvo.lodowisko już ma!
          • Gość: volvo Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.01.04, 10:49
            dobra propozycja ... łyzwy, ewentualnie narty biegowe, a latem to i na rolki
            starczy:) Hmm w zdrowym ciele zdrowy duch Panie Prezydencie !!
    • Gość: czas Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.coxfiber.net 12.01.04, 16:07
      Bardzo dziwne jest to Volvo a historia napraw tez jest bardzo ciekawa. Juz dawno
      powinien byc zwrocony do dilera z reklamacja i wymieniony na Jaguara. Mercedes
      nie za bardzo bo wezma za taryfiarza, zero splendoru.
      Jesli chodzi o 'trase' na 'osi' Nowy Targ - Sukiennice to najlepiej w lektyce
      albo na barana. Daj ludziom robote a nie pieniadze. Co Pan na to Panie Hrabio?
      • Gość: Że jak?... Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.01.04, 03:17
        To już się zepsuło nowe Volvo??? Ale żem się zżymała!!!
    • Gość: ludzie Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.01.04, 11:22
      ludzie
      ten facet z prywatnych pieniedzy odkupuje od WOŚP swój fotel za 3,5 tysiąca, a
      wy sugerujecie, że naprawy wolwo moga być usawione. bez jaj...
      a poza tym wybaczcie, ale prezydent Wrocławia POWINIEN jeździc reprezentacyjnym
      autem, po prostu nie wypada inaczej.
      więc może rzeczywiscie czas na kupno nowego auta, które troche pojeździ
      bezawaryjnie.
      • Gość: WK Re: Zepsuło się prezydenckie volvo IP: *.ig.pwr.wroc.pl 15.01.04, 16:12
        A co wspólnego z naprawami służbowego samochodu może w ogóle mieć prezydent
        Miasta?
        Jest natomiast charakterystyczne, że zaledwie 7-letni samochód bardzo wysokiej
        klasy i marki wymaga tak częstych napraw. W rękach prywatnego właściciela
        zapewne by wciąż chodził "jak zegarek". Ale służbowy kierowca za niego przecież
        nie zapłacił, więc może volvo "zajeździć" i potem narzekać na awarie (wtedy
        kupią "mu" nową "brykę").
        Podobno w Anglii prawo do służbowego samochodu (w administracji) ma niecałe 100
        osób. W Polsce na samochody służbowe administracja rządowa i samorządowa wydaje
        więcej pieniędzy niż na naukę. Dopóki nauczycielka w szkole (finansowanej też z
        budżetu miasta) nie zarabia nawet na Seicento, prezydent POWINIEN jeździć
        starym volvo (tak jak to robi dotychczas).
        Pozdrowienia
        Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka