Gość: MICHAL IP: *.net 10.02.04, 17:57 Ogladalem dzisiaj ten spektakl.Nuda okropna.Tak wlasciwie to nie wiadomo o co w tym wszytkim chodzi.I ta muzyka wtorna ,wystudiowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: KROLOWA SNIEGU W OPERETCE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 11:47 Tez oglądałem. jest to kolejna, strasznie nudna premiera. Czy nikt tego nie widzi, nie słyszy?Jest bardzo źle z tym teatrem i stacza sie coraz gorzej.W tej chwili jest to żałosne pośmiewisko. Szkoda Wrocławia!!! i Wielki Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: KROLOWA SNIEGU W OPERETCE IP: *.wroclaw.mm.pl 11.02.04, 16:49 Byłem na Królewj... i spektakl bardzo mi się podobał a moja córka, była zachwycona. Na widowni zasiadło jeszcze ok. sześciuset innych dzieci,które również były zachwycone. Piękny, mądry spektakl, który wszystkim polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: KROLOWA SNIEGU W OPERETCE IP: *.magma / *.magma-net.pl 14.02.04, 14:29 Byłem, widziałem - rzeczywiście pośmiewisko... Ale cóż z tego, skoro "spektakle" kścielniaczka i sam kościelniaczek popierany jest przez Dutkiewicza i Zdrojewską - wybitną znawczynię sztuki (przewodnicząca komisji kultury w radzie mijskiej). Na nic zdadzą się protesty środowiska. Jeśli Dutkiewicz będzie chciał, aby dyrektorem został np. operator koparki - to zostanie. W ten sposób skonstruowany jest aparat władzy samorządowej. Poza prezydentem miasta nikt nie ma nic do powiedzenia... A teatru rzeczywiście szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś