Dodaj do ulubionych

Alois Dallmayr Automaten

10.03.04, 17:05
Czy ktoś miał do czynienia z firmą Alois Dallmayr Automaten, lub może coś o
niej powiedzieć? A może współpracuje i ma jakies opinie do przekazania?
Obserwuj wątek
    • Gość: sosana Re: Alois Dallmayr Automaten IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.04, 09:12
      Witam,
      Alois Dallmayr to bardzo znana niemiecka firma, ktora do dzisiaj, w dobie
      globalizacji pozostala firma rodzinna.
      Jej dzialalnosc to 3 sektory:
      delikatesy, kawa /marka domowa prodomo, bardzo popularna w Niemczech/ i
      automaty- najwiekszy operator automatow w Europie.
      Mam doskonale doswiadczenia z Niemiec i jezeli firma na nowa siedzibe w Polsce,
      to tylko sie cieszyc. Ich motto to: Kawa Dallmayr- jakosc, tradycja, smak.
      Pozdrawiam
      • agnostos Re: Alois Dallmayr Automaten 11.03.04, 10:41
        Czym się firma zajmuje to ja wiem.. chodziło mi o opinie na jej temat od
        biorców licencji, klientów itd. Tyle o niej wiesz, nawet motto, a niby nie
        wiesz nic o placówce - pracujesz tam czy jak?
        • Gość: sosana Re: Alois Dallmayr Automaten IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.04, 12:12
          Nie pisalam, ze nic nie wiem o placowce. Wiem tyle, ile moze wiedziec kazdy
          internauta. Pracuje w firmie, gdzie stoi automat Dallmayra. A w domu pije
          prywatnie Prodomo. I to tyle.
          • Gość: Jan III Re: Jeżeli chodzi o kawę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.04, 12:40
            Espresso tej firmy jest też bardzo dobra. A tak przy okazji to ktoś z
            konkurencji wywiad gospodarczy chyba chce za friko przeprowadzić. Jeżeli tak to
            odpowiem, że w automatach innych firm sprzedają dużo gorszą kawę po wyższych
            cenach. Ciekawe czy kawę Dallmayra można kupić w sklepach?
            • skarolina Re: Jeżeli chodzi o kawę 11.03.04, 14:05
              Gość portalu: Jan III napisał(a):

> Ciekawe czy kawę Dallmayra można kupić w sklepach?

W Niemczech w prawie każdym.
              We Wrocławiu widziałam bodajże w Astrze, na stoisku z kawą na I p.
              I na placu za Astrą, jest jeden kiosk, co handluje towarami głównie niemieckimi
              (kawa, słodycze)

A Dallmayr w automatach jest rewelacyjny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka