yolka.g 10.03.04, 18:00 Gdzie odbywa sie nauka plywania dla niemowlat we Wroclawiu ?? Jakie sa ceny ? Czy polecacie ?? thx yola i igorek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syla24 Re: gdzie na basen ?? 10.03.04, 18:29 najlepszy basen zwłaszcza dla maluchów jest Olimpijskwoda ozonowana a nie chlorowana brodzik dla dzieci czysto supwer polecam kachaaa Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: gdzie na basen ?? 10.03.04, 21:19 Hej! O ile wiem nawet na olimpijskim nie jest niestety woda ozonowana. Ja chodziłam do gemu, było bardzo fajnie tylko woda troche za zimna. Na olimpijskim byliśmy raz nie na kursie, sami z dzieckiem. Jest super. Warto. Tylko nie wiem dlaczego woda jest trochę słona pozdrawiam basia Odpowiedz Link Zgłoś
spiv Re: gdzie na basen ?? 10.03.04, 22:31 czesc!my chodzimy z naszym Mikolajkiem(zaczyna 4 miesiac)na basen olimpijski do jednej ze szkol plywania.jestesmy na pierwszym poziomie,ktory zaczelismy 17 lutego i trwa do 23 marca.jezdzimy raz w tygodniu,zajecia trwaja pol godzinki.jest bardzo fajnie.nasze dziecko super reaguje na wode.woda jest ciepla i ozonowana.naprawde polecamy!jesli chcesz blizszych informacji to mapisz do mnie na priv.podaje ci adres lecia@gazeta pl Odpowiedz Link Zgłoś