z-reka-w-nocniku 02.07.10, 14:51 jesli nadal nie wiesz na kogo zaglosowac w niedziele pomysl na kogo zaglosowalby twoj kot!!! i tym sie kieruj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-reka-w-nocniku Re: wybory w niedziele 02.07.10, 14:56 dajcie kotom wybór: albo je zamkniecie w KOMORZE gazowej albo dacie mu pasztet z KACZYCH wątróbek. bedzie zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: wybory w niedziele 02.07.10, 15:05 porażający poziom ... najbardziej przeraża mnie poziom agrsji wobec Kaczyńskiego , to intelektualne chamstwo płynce z ust tak wielu osób uważających się za elity ... to przykre , że Polska zeszła na dno miałam w proteście przeciw jakości polityki nie głosować , ale teraz kolejny raz zagłosuję na Kaczyńskiego jako sprzeciw wobez chamstwu... Rozwiązaniem la nas powinno być wprowadzenie prawa zgodnie z którym rozliczałoby się rządzące partie na podstawie ich obietnic wyborczych, a te któe obietnic-programu wyborczego nie spałniły odsuwać od kolejneych wyborów. basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.10, 17:52 to był miód na twoje serce, co? Chamstwo do polityczny testament PIS, trudno wam to pojąć? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym 02.07.10, 21:55 no ale to nie było kłamstwo jakim posługuje się bez umiaru PO i Komorowski czyli łże elity, nie widzisz , że żyjesz w krju pełnej manipulacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.10, 22:11 aha, czyli prawdą jest to, że Tych którzy siedzieli za komuny w więzieniach za wolną Polskę można wyzywać od ZOMOwców a skazany przez sąd kłamca Kaczyński, fan Gierka (który wsadzał do więzień tych rzekomych ZOMOwców), człowiek który nawet dnia nie siedział w pierdlu może w żywe oczy kłamać i porównywać się do tych co naprawdę siedzieli w pierdlu? Jak zwykle pisowska prawda jest trzecią prawdą Tischnera. Odpowiedz Link Zgłoś
levack.levack Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym 02.07.10, 22:11 anna-76 napisała: > no ale to nie było kłamstwo jakim posługuje się bez umiaru PO i > Komorowski czyli łże elity, nie widzisz , że żyjesz w krju pełnej > manipulacji ? Możesz podać przykłady kłamstwa i manipulacji? Bo ztcw w całej kampanii to Kaczyński przegrał proces i musiał odszczekać (czy też odmiauczyć) kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym 03.07.10, 13:04 Tobie nie warto podawać czegokolwiek , musisz wyleczyć się z nienawiści i zrozumiec reguły demokracji , to co się dzieje w polsce to propozycja iluzji demokracji. Kiedy to dostrzeżesz zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
levack.levack Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym 04.07.10, 09:22 anna-76 napisała: > Tobie nie warto podawać czegokolwiek , musisz wyleczyć się z > nienawiści i zrozumiec reguły demokracji , to co się dzieje w polsce > to propozycja iluzji demokracji. > Kiedy to dostrzeżesz zrozumiesz Podaj mi przykład mojej nienawiści, proszę. Bardzo łatwo jest wyszukać wszystkie moje posty, poświęć więc te 2 minuty i znajdź chociaż jeden przykład. A potem odszczekaj, albo odmiaucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.dbd-ipconnect.net 04.07.10, 10:37 mnie ciekawi ze zwolennicy Kaczynskiego zawsze jak juz nie maja argumentu to pisza ze nie rozumie sie zasad demokracji i jest sie zmanipulowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.10, 10:38 nie wymagaj od nich zbyt wiele, kłamstwo i insynuacja to istota ich istnienia. A jak wytkniesz im ich kłamstwa to krzyczą "łapać złodzieja" albo odpowiadają w stylu "a u was biją murzynów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS_MAK Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.as.kn.pl 04.07.10, 11:26 > A jak wytkniesz im ich kłamstwa to krzyczą "łapać złodzieja" albo odpowiadają w > stylu "a u was biją murzynów" BŁĄD, BO U WAS BIJĄ PIANĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.10, 11:37 he, he uderz w stół a nożyce się odezwą. Jak zwykle rzeczowo i na temat. Idźcie zdejmować maskę pinokiowi, już czas, nie trzeba już oszukiwać Polaków, że się jest lewicowym wyznawcą Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
a.s.s.u.r Porażające ilosci bezmózgów dających się robić w.. 02.07.10, 21:15 dlatego na razie jest 50/50, ale ciut szansy, że z każdym rokiem elektorat półgłówków z pamięcią na 2-3 lata, nie dłużej będzie malał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miallll Re: wybory w niedziele IP: 94.252.97.* 02.07.10, 21:12 ale kotke maz...... Odpowiedz Link Zgłoś