Dodaj do ulubionych

wybory w niedziele

02.07.10, 14:51
jesli nadal nie wiesz na kogo zaglosowac w niedziele pomysl na kogo
zaglosowalby twoj kot!!! i tym sie kieruj!!!
Obserwuj wątek
    • z-reka-w-nocniku Re: wybory w niedziele 02.07.10, 14:56
      dajcie kotom wybór: albo je zamkniecie w KOMORZE gazowej albo dacie
      mu pasztet z KACZYCH wątróbek. bedzie zachwycony!
      • anna-76 Re: wybory w niedziele 02.07.10, 15:05
        porażający poziom ...
        najbardziej przeraża mnie poziom agrsji wobec Kaczyńskiego , to
        intelektualne chamstwo płynce z ust tak wielu osób uważających się
        za elity ...
        to przykre , że Polska zeszła na dno
        miałam w proteście przeciw jakości polityki nie głosować , ale teraz
        kolejny raz zagłosuję na Kaczyńskiego jako sprzeciw wobez chamstwu...
        Rozwiązaniem la nas powinno być wprowadzenie prawa zgodnie z którym
        rozliczałoby się rządzące partie na podstawie ich obietnic
        wyborczych, a te któe obietnic-programu wyborczego nie spałniły
        odsuwać od kolejneych wyborów. basta.
        • Gość: piter ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.10, 17:52
          to był miód na twoje serce, co?
          Chamstwo do polityczny testament PIS, trudno wam to pojąć?
          • anna-76 Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym 02.07.10, 21:55
            no ale to nie było kłamstwo jakim posługuje się bez umiaru PO i
            Komorowski czyli łże elity, nie widzisz , że żyjesz w krju pełnej
            manipulacji ?
            • Gość: karol Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.10, 22:11
              aha, czyli prawdą jest to, że Tych którzy siedzieli za komuny w więzieniach za wolną Polskę można wyzywać od ZOMOwców a skazany przez sąd kłamca Kaczyński, fan Gierka (który wsadzał do więzień tych rzekomych ZOMOwców), człowiek który nawet dnia nie siedział w pierdlu może w żywe oczy kłamać i porównywać się do tych co naprawdę siedzieli w pierdlu?
              Jak zwykle pisowska prawda jest trzecią prawdą Tischnera.
            • levack.levack Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym 02.07.10, 22:11
              anna-76 napisała:

> no ale to nie było kłamstwo jakim posługuje się bez umiaru PO i
              > Komorowski czyli łże elity, nie widzisz , że żyjesz w krju pełnej
              > manipulacji ?

Możesz podać przykłady kłamstwa i manipulacji? Bo ztcw w całej kampanii to Kaczyński przegrał proces i musiał odszczekać (czy też odmiauczyć) kłamstwo.
              • anna-76 Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym 03.07.10, 13:04
                Tobie nie warto podawać czegokolwiek , musisz wyleczyć się z
                nienawiści i zrozumiec reguły demokracji , to co się dzieje w polsce
                to propozycja iluzji demokracji.
                Kiedy to dostrzeżesz zrozumiesz
                • levack.levack Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym 04.07.10, 09:22
                  anna-76 napisała:

> Tobie nie warto podawać czegokolwiek , musisz wyleczyć się z
                  > nienawiści i zrozumiec reguły demokracji , to co się dzieje w polsce
                  > to propozycja iluzji demokracji.
                  > Kiedy to dostrzeżesz zrozumiesz

Podaj mi przykład mojej nienawiści, proszę.
                  Bardzo łatwo jest wyszukać wszystkie moje posty, poświęć więc te 2 minuty i znajdź chociaż jeden przykład. A potem odszczekaj, albo odmiaucz.
                  • Gość: bb Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.dbd-ipconnect.net 04.07.10, 10:37
                    mnie ciekawi ze zwolennicy Kaczynskiego zawsze jak juz nie maja argumentu to
                    pisza ze nie rozumie sie zasad demokracji i jest sie zmanipulowanym.
                  • Gość: piter Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.10, 10:38
                    nie wymagaj od nich zbyt wiele, kłamstwo i insynuacja to istota ich istnienia. A jak wytkniesz im ich kłamstwa to krzyczą "łapać złodzieja" albo odpowiadają w stylu "a u was biją murzynów"
                    • Gość: PIS_MAK Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.as.kn.pl 04.07.10, 11:26
                      > A jak wytkniesz im ich kłamstwa to krzyczą "łapać złodzieja" albo odpowiadają w
                      > stylu "a u was biją murzynów"

BŁĄD, BO U WAS BIJĄ PIANĘ:)
                      • Gość: piter Re: ZOMO, łżeelity, małpa w czerwonym IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.10, 11:37
                        he, he uderz w stół a nożyce się odezwą. Jak zwykle rzeczowo i na temat. Idźcie zdejmować maskę pinokiowi, już czas, nie trzeba już oszukiwać Polaków, że się jest lewicowym wyznawcą Gierka.
        • a.s.s.u.r Porażające ilosci bezmózgów dających się robić w.. 02.07.10, 21:15
          dlatego na razie jest 50/50, ale ciut szansy, że z każdym rokiem elektorat półgłówków z pamięcią na 2-3 lata, nie dłużej będzie malał.
    • zla_wiedzma Re: wybory w niedziele 02.07.10, 15:00
      a jak mam rybkę ?
    • dziwnakacha Re: wybory w niedziele 02.07.10, 15:08
      Nie mam kota ;)
      • Gość: miallll Re: wybory w niedziele IP: 94.252.97.* 02.07.10, 21:12
        ale kotke maz......
    • z-reka-w-nocniku i coscie narobili 06.07.10, 12:30
      i po co wam to bylo ludziska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka