Dodaj do ulubionych

WROCLAWIANIE, CZY ZNACIE FIRME...

IP: 194.195.43.* 13.06.01, 15:54
...ECE GmbH & Co. KG - to niemiecki deweloper. Podobno juz u Was budowali.
Teraz podpisali umowe na spora realizacje w Szczecinie (ok. 200 mln DM) i
jestem ciekaw czy mozecie cos o nich powiedziec.
Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: BreslY Re: WROCLAWIANIE, CZY ZNACIE FIRME... IP: *.chem.ou.dk 13.06.01, 18:23
      Gość portalu: Mike napisał(a):

> ...ECE GmbH & Co. KG - to niemiecki deweloper. Podobno juz u Was budowali.
      > Teraz podpisali umowe na spora realizacje w Szczecinie (ok. 200 mln DM) i
      > jestem ciekaw czy mozecie cos o nich powiedziec.
      > Pozdrowionka
      Faktycznie wielki developer. Jezeli mnie cos nie oszolomilo to jest to ramie developerskie konglomeratu
      Metro. U nas buduja wielkie centrum handlowe w samym srodku miasta, na placu ktory przez 40 lat stal
      porosniety zle pielona trawa. Idzie im to piorunem, maja bodaj w tym roku oddac do uzytku. Co do
      klasy architektonicznej tego centrum to zdania sa we Wrocku podzielone (jak bodajze we wszytskich
      kwestiach).
      W kazdym razie jest bardzo powazna firma, chyba dosc optymistycznie oceniajaca perspektywy
      gospodarcze Polski. oby sie nie mylili.
      Pozdrowienia dla Szczecina.
      • mike102 Re: WROCLAWIANIE, CZY ZNACIE FIRME... 15.06.01, 19:23
        Gość portalu: BreslY napisał(a):

> Faktycznie wielki developer. Jezeli mnie cos nie oszolomilo to jest to ramie de
        > veloperskie konglomeratu
        > Metro. U nas buduja wielkie centrum handlowe w samym srodku miasta, na placu kt
        > ory przez 40 lat stal
        > porosniety zle pielona trawa. Idzie im to piorunem, maja bodaj w tym roku oddac
        > do uzytku. Co do
        > klasy architektonicznej tego centrum to zdania sa we Wrocku podzielone (jak bo
        > dajze we wszytskich
        > kwestiach).
        > W kazdym razie jest bardzo powazna firma, chyba dosc optymistycznie oceniajaca
        > perspektywy
        > gospodarcze Polski. oby sie nie mylili.
        > Pozdrowienia dla Szczecina.

A jest moze jakas strona gdzie mozna zobaczyc co u Was pobudowali?
        Dzienx i pozdrawiam
    • Gość: Roberto Re: WROCLAWIANIE, CZY ZNACIE FIRME... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 22:41
      Gość portalu: Mike napisał(a):

> ...ECE GmbH & Co. KG - to niemiecki deweloper. Podobno juz u Was budowali.
      > Teraz podpisali umowe na spora realizacje w Szczecinie (ok. 200 mln DM) i
      > jestem ciekaw czy mozecie cos o nich powiedziec.
      > Pozdrowionka

Mike - ECE to bardzo poważna i wielka niemiecka firma, mająca na koncie wielkie
      inwestycje handlowe w Niemczech. Bardzo szybko przystępują do realizacji
      planowanych przez siebie inwestycji. To co ma powstać w Szczecinie to galeria
      handlowa tzw 3 generacji, czyli 3 - 4 poziomy sklepów położone wzdłuż
      wewnętrznych uliczek. Do tego parking wielopoziomowy na jakieś 1000 aut i
      ewentualna pow biurowa. ECE kończy w tej chwili inwestycję we Wrocławiu,
      rozpoczął budowę w Łodzi, a w Szczecinie ma rozpocząć prace budowlane jeszcze w
      tym roku. Myślę, że dzięki inwestycji ECE zostanie wreszcie porządnie
      zagospodarowanmy w Szczecinie pusty plac po "Kaskadzie". Pozdrowienia dla Ciebie
      i innych mieszkańców Szczecina, miasta które bardzo lubię i bywam w nim
      przynajmniej 2-3 razy w roku.
      • Gość: Mike Re: WROCLAWIANIE, CZY ZNACIE FIRME... IP: 194.195.43.* 15.06.01, 10:23
        O! Widze ze dobrze sie orientujesz w sytuacji. Moge dodac tylko ze obok placu po
        kaskadzie jest szpital dzieciecy i w planach jest ladowisko dla helikopterow
        medycznych na dachu tego centrum. Ale to plany...

Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam Wroclawiam!
        • Gość: Roberto Re: WROCLAWIANIE, CZY ZNACIE FIRME... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 18:44
          Mike, z tego co mi wiadomo, to powiem Ci jeszcze, że inwestycja ECE w
          Szczecinie ma wynieść OKOŁO 110 MLN MAREK. POZDRAWIAM!
          • mike102 Re: WROCLAWIANIE, CZY ZNACIE FIRME... 15.06.01, 19:22
            Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Mike, z tego co mi wiadomo, to powiem Ci jeszcze, że inwestycja ECE w
            > Szczecinie ma wynieść OKOŁO 110 MLN MAREK. POZDRAWIAM!

Aha, czyli w notatce ktora czytalem powinno byc ok. 200 mln zl, chociaz przy
            dzisiejszym kursie... :-)))
            Greetz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka