Dodaj do ulubionych

kominek - firma?

IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.11, 12:46
Witam,
poszukuję firmy która kompleksowo zajmuje się montażem kominków (wkład, obudowa, komin). Chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat.
Jakie firmy polecacie? Na co zwrócić uwagę szczególną przy wyborze kominka?
Będę wdzięczna za sugestie.
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • kominek_poznan Re: kominek - firma? 19.09.12, 22:46
      Witamy,
      Wykonujemy montaże wkładów kominkowych powietrznych oraz kominków z płaszczem wodnym. (od projektu obudowy kominkowej do końcowej realizacji). Zapraszamy na naszą stronę Kominki Poznań oraz do kontaktu.
      Na wszelkie pytania z miłą chęcią odpowiemy.

Pozdrawiamy,
      Zespół Kominki Rudny

Gość portalu: olcia77 napisał(a):

> Witam,
      > poszukuję firmy która kompleksowo zajmuje się montażem kominków (wkład, obudowa
      > , komin). Chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat.
      > Jakie firmy polecacie? Na co zwrócić uwagę szczególną przy wyborze kominka?
      > Będę wdzięczna za sugestie.
      > Pozdrawiam :)
    • Gość: Rohemowska Re: kominek - firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 08:42
      Jak dla mnie najlepsza firma w Polsce oferująca dobrej jakości kominki to Rohem. Nie wiem czy słyszeliście, ale np. jako jedyna oferuje produkty typu Duo. Ja korzystałem i nie żałuję.
      Więcej info znajdziecie na ich stronie internetowej : www.rohem.pl
      Pozdro ;)
    • Gość: Gościnka Re: kominek - firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 22:04
      Prawda! Rohem jest najlepsza. Mam od nich kominek z płaszczem wodnym typ Duo. (tylko oni produkują takie kominki w Polsce). Jestem zadowolona, ponieważ nie wydałam za dużo :)
    • grzgrzgrz Re: kominek - firma? 18.11.13, 14:51
      ja mogę polecić firmę z trójmiasta Pinus kominki zamawiałem u nich kominek i jestem zadowolony
    • mallbud1990 Re: kominek - firma? 27.01.19, 20:53
      Witam, może nie w temacie ale dla osób które potrzebują na szybko remontu zapraszam na moją stronę. Zajmuje się wykończeniem wnętrz na terenie Wrocławia. Moja strona www.mallbud.com.pl
    • mario23 Re: kominek - firma? 04.02.19, 10:29
      Nam robiła firma z Wrocławia www.kominkifany.pl/
    • kubaa8986 Re: kominek - firma? 08.04.19, 12:49
      Polecam Kominkifany sprawna , dokładna realizacja i konkurencyjne ceny :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka