polskawbudowie 14.09.11, 12:26 Niech zgadnę-rejestracja dsr, dtr lub dwr? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek_01 Re: Samochód potrącił rowerzystę. Droga zablokowa 14.09.11, 12:49 polskawbudowie napisał: > Niech zgadnę-rejestracja dsr, dtr lub dwr? Ja bym obstawiał DKL Odpowiedz Link Zgłoś
wersal-55 Re: Samochód potrącił rowerzystę. Droga zablokowa 15.09.11, 23:17 olek_01 napisał: > polskawbudowie napisał: > > > Niech zgadnę-rejestracja dsr, dtr lub dwr? > > Ja bym obstawiał DKL > Ewidetna wina TZ. ROWERZYSTY,OBECNIE TO CO SIE WIDZI ,DROGA ,AUTOSTRADA,SZYBKIEGO RUCHU,ROWERZYSTA NIEMA ZADNYCH SZANS,JEST TO NARUSZENIE PRZEPISOW,CZAS BY ZMIENIC PRZEPISY,OBECNE NIE MAJA ZADNEGO ZASTOSOWANIA.Tz. rowerzysci to plaga ,ich glupie dzialanie,potracenie pieszego na chodniku lub w innej sytylu,kazde jest przestepstwem.Obecne przepisy ton paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Samochód potrącił rowerzystę. Droga zablokowa 16.09.11, 07:35 Plagą to są, ale tacy kretyni na forum jak ty. Zmień poglądy i naucz się interpunkcji, wtedy może pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: Samochód potrącił rowerzystę. Droga zablokowa 16.09.11, 09:27 Rowery nie mają przecież numerów rejestracyjnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Samochód potrącił rowerzystę. Droga zablokowa IP: *.e-wro.net.pl 16.09.11, 09:38 > Rowery nie mają przecież numerów rejestracyjnych;) Ty to musisz być naprawdę ze wsi. Mój rower ma numer rejestracyjny. Odpowiedz Link Zgłoś