Dodaj do ulubionych

fachowcy na godziny

30.10.11, 22:00
Ostrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług firmy "www.fachowcynagodziny.pl". Po rozmowie telefonicznej pan fachowiec wiedział, że ma do powieszenia 2 szafki w łazience. Pomimo tego nie miał ze sobą żadnych kołków rozporowych, dopiero ode mnie pojechał po nie do Castoramy. Czekałam na niego przeszło godzinę! Po czym oświadczył mi, że do powieszenia 2 szafek musi wywiercić w ścianie 16 dziur!!! ( Każda dziura 5 zł ). Oczywiście nie zgodziłam się na tą ilość. A potem przewiercił mi się na wylot z łazienki do sypialni. Szczęśliwie miałam w domu gips, bo pan oczywiście nie miał i zaczął mi tłumaczyć, jak mam to nazajutrz pomalować. Na moją uwagę, że on to powinien zrobić, powiedział,że owszem, ale za dodatkową opłatą.Dlaczego każdy fachowiec, jak widzi kobietę, to jest pewien, że to kretynka?!
Obserwuj wątek
    • gahuuhag Re: fachowcy na godziny 07.05.15, 13:43
      Muszę się zgodzić z powyższą negatywną opinią. Fachowiec umówiony z 2-dniowym wyprzedzeniem po prostu nie przyszedł zostawiając mnie na kolejne dni z nieszczelną instalacją hydrauliczną.
      Oczywiście dodzwonić się nie można, bo nikt nie odbiera telefonu.
      • Gość: Sylwia Re: fachowcy na godziny IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.15, 10:52
        Niedotrzymane trzy terminy , nie odbieraja telefonów - wielka porażka , zero kompetencji
    • businesslink Re: fachowcy na godziny 04.01.18, 20:45
      Uważam że są najlepszymi fachowcami we Wrocławiu i są przygotowani do wykonania prac, muszę powiedzieć że jestem zaskoczony opiniami, korzystam z usług różnych firm. Mają przede wszystkim doświadczenie, i dają do siedmiu lat gwarancji. Jestem zadowolony z Jakości i szybkości wykonywanych prac. Nie chodzą i nie ściemniają, i nie są najtańsi bo za jakość wolę zapłacić. Polecam bo warto.
    • blinx Re: fachowcy na godziny 11.04.18, 08:07
      U mnie to samo. Elektryk umówiony na piątek na 18 dzwoni i pyta czy może być w poniedziałek o tej samej godzinie. Nie mam planów więc się zgadzam. W poniedziałek o 18:30 nadal nikogo nie ma, dzwonię - telefon wyłączony. Nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka