szpiro 22.06.01, 08:35 Jezeli jest Pan forumowym starym to prosze do mnie napisac kilka slow. Lub podac na forum swoj e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marsha Re: MILOGOST RACZEK IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 22.06.01, 00:00 szpiro napisał(a): > Jezeli jest Pan forumowym "starym" to prosze do mnie napisac kilka slow. > Lub podac na forum swoj e-mail. e-mail Miłogosta już krąży w wirtualnej-Forum''owej przestrzeni-konkurs: znajdź wątek, w którym M.R. się ujawnił.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: MILOGOST RACZEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.01, 00:00 Zdaje mi się, że Pan Miłogost ma na nazwisko RECZEK. Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli w nim jestem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: MILOGOST RACZEK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00 Gość portalu: magician napisał(a): > Zdaje mi się, że Pan Miłogost ma na nazwisko RECZEK. > Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli w nim jestem. :) to zależy czy jesteś w błędzie czy nie , tak i tak jest ładnie:) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: MILOGOST RACZEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.01, 00:00 Gość portalu: marsha napisał(a): > szpiro napisał(a): > > > Jezeli jest Pan forumowym "starym" to prosze do mnie > napisac kilka slow. > > Lub podac na forum swoj e-mail. > > e-mail Miłogosta już krąży w wirtualnej-Forum''''owej > przestrzeni-konkurs: znajdź wątek, w którym M.R. się > ujawnił.. :) > Hm... marsha lubi zadawać zadania... Nie będę takim sadystą, żeby zmuszać kogos do przeglądania kilkunastu tysięcy postów!!! Chociaż... Konkurs? To mogłoby być interesujące. Na wszelki wypadek podaję jeszcze drugi adres (tylko bez spamów! nie życzę sobie) milogostreczek@poland.com I jeszcze... bez obrazy szpiro, ale REczek nie RAczek. Pan Tomasz Raczek mógłby protestować. Pozdrawiam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: MILOGOST RACZEK IP: *.swipnet.se 27.06.01, 23:23 Juz mam adres Milogosta R E C Z K A ....nic tylko pisac. Napisze oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś