Dodaj do ulubionych

CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU?

18.03.02, 21:26
Oczywiście oprócz debili na forum...Mnie na przykład wkurza brak parkingów na
dużych osiedlach w związku z czym auta stoją często w dwóch rzędach na ulicy i
ciężko przejść chodnikiem a ulicą przejechać też strach(czy się zmieszcze??)
Poza tym denerwuje mnie brak kubłów na śmieci a jak są to takie idiotyczne jak
na przystankach( nobel za projekt tej dziureczki zwanej popielniczką!)Co
jeszcze??Brak placów zabaw dla dzieci...Mogłabym tak wymieniać długo...A u was
jak jest??Dużo paranoicznych pomysłów i wynalazców z Bożej Łaski?:)
Obserwuj wątek
    • mastat Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? 18.03.02, 21:36
      To to są popielniczki????
      :)
      A prócz debili na forum...Dresiarze którym wydaje się że wszystko wolno...
      Chamstwo, śmieci i psie kupy na ulicach, śmierdzące autobusy, szalikowcy,
      kubły na śmieci pływające w Odrze, beznadzejna drużyna piłkarska, p. Schetyna...
      To na razie tyle jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę.
      pozdrawiam:)
      • arvena Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? 18.03.02, 21:46
        u mnie na osiedlu są dresiarze (jak wszędzie chyba) -szok: stoją całą dobę,
        plują ,palą i rzucają bluzgami...Nie wiem czy taki jeden z drugim skończyli
        chociaż podstawówkę...I niezbyt mnie to interesuje?!A może to właśnie to są ci
        debile z forum???Co jeszcze?Mieszkam na ósmym piętrze i balkonu mam piękny
        widok na kontenery na śmieci i to co do nich nie trafiło i malowniczo rozkłada
        się na trawniku...Bosko...To mnie wk...urza
        • mastat Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? 18.03.02, 22:06
          U mnie na osiedlu jest paru takich debili co to mają po 13-16 lat,
          wyglądają jakby ćpali wszystko co możliwe a ćpają cały czas wszystko mogą
          qrde...
          Po prostu rewelka! Ze śmieciami nie jest może tak źle, ale jak sie wybiore
          na inne osiedla to szkoda słów po prostu!
    • mastat Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? 18.03.02, 22:08
      A skoro już rozmawiamy o tym to na jakim osiedlu mieszkasz?
    • mastat Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? 18.03.02, 22:45
      Hej Ho! Arvena jesteś tam?
      :)
      • arvena Re: to: MASTAT 19.03.02, 21:25
        To są chyba Gajowice :rejon Skwierzyńskiej i Szczęśliwej!!Chętnych do
        zwiedzania zapraszam!Ale ostatnio zaobserwowałam ciekawą rzecz: blockersi w
        spodniach o obniżonym kroczu grają w nową grę!Kopią do siebie woreczek z
        materiału wypełniony jakąś sypką substancją (piasek a może groch)...Pierwszy
        raz w życiu coś takiego zobaczyłam niedawno w mojej pięknej okolicy?!Czy ktoś z
        was widział taki bajer??
        POZDR.
        • marsha Re: to: MASTAT 19.03.02, 23:39
          blockersi w
          > spodniach o obniżonym kroczu grają w nową grę!Kopią do siebie woreczek z
          > materiału wypełniony jakąś sypką substancją (piasek a może groch)...Pierwszy
          > raz w życiu coś takiego zobaczyłam niedawno w mojej pięknej okolicy?!Czy ktoś z
          >
          > was widział taki bajer??

to wcale nie jest NOWA GRA. zwie się "zośka" (czy jakoś tak).
          i nie tylko "chłopcy osiedlowi" w to grają. w Pradze są organizowane
          zawody "wygibusów" z tą małą piłeczką.
          a na wakacjach widziałam zawodników półnagich - jedynie z chustami na biodrach
          (oj,było na co popatrzeć. sport i ...przyjemność w jednym) :)))

• Gość: tyrysek Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 22:51
      brak lawek tam, ktoredy chodze
      mysle, ze przydalyby sie co kilkadziesiat/kilkaset metrow
      juz nawet nie ze wzgledu na mnie ;-))
      co maja powiedziec starsze osoby, ktore co pare metrow musza odpoczac?
    • Gość: kolejka Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: 64.27.143.* 19.03.02, 01:13
      oczywiscie psie odchody!!! wszedobylskie smieci, generalny tumiwisizm, wredna
      obsluga w sklepach, nic nie wiedzaca obsluga w sklepach, malo zainteresowana
      sprzedaza obsluga w sklepach, totalnie niezainteresowana klientem obsluga w
      sklepach i w urzedach, wkurza mnie nazywanie placem Golebim czegos co sie tak
      nigdy nie nazywalo, to samo sie tyczy placu Spolecznego, wkuyrzaja mnie chamscy
      kierowcy, ale i niedolegom za kierownicom sie sie dostaje, pobazgrane farbami
      sciany, obklejone wyborczym smieciem sciany, mury, ogolny smrod i brud, brak
      toalet dla zwiekszajacej sie ilosci turystow, brak mozliwosci dojazdowych dla
      autobusow ktore przywioza chetnych do obejrzenia wrocka ludzi ale nie maja jak
      podjechac pod hotel, wkurza mnie bezkarnosc ludzi oddajacych swoj jedyny mocz
      byle gdzie i byle jak, co tez wiaze sie generalnie z wystarczajacym zaopatrzeniem
      w publiczne BEZPLATNE toalety,

to na razie tyle, wiecej grzechow nie pamietam , ale doloze gdy tylko sie zjawie
      we wrocku
    • Gość: Dorota Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 01:38
      Dziury w jezdniach, dziury i jeszcze dziury. Oprócz tego dziury i brud - na
      elewacjach, chodnikach, etc...
      I samozadowolenie władz miasta i wstrętne drogi wyjazdowe w kierunku Poznania,
      Opola, Obornik...
      Bom kierowcą prawie zawodowym :))) i stąd te żale
      • Gość: tyrysek Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 01:45
        dziury, korki, objazdy, kierowcy wymuszajacy pierwszenstwo - to na codzien
    • Gość: mAbZ falowana kostka w asfaltowe łaty :-( IP: 212.209.165.* 19.03.02, 12:43
      Nie mieszkam we Wrocławiu, ale z niego pochodzę.
      WSTYDZĘ się za TRAGICZNY stan 90% ulic naszego miasta!
      Wiadomo, różnie w Polsce z nawierzchnią bywa, ale Wrocław jest pod tym względem
      zdecydowanie i bez porównania najgorszy w Polsce!!!
      Prawdę mówiąc, gorszą nawierzchnię na ulicach widziałem tylko we Lwowie...
      • jason01 Re: falowana kostka w asfaltowe łaty :-( 19.03.02, 14:30
        Gość portalu: mAbZ napisał(a):

> Nie mieszkam we Wrocławiu, ale z niego pochodzę.
        > WSTYDZĘ się za TRAGICZNY stan 90% ulic naszego miasta!
        > Wiadomo, różnie w Polsce z nawierzchnią bywa, ale Wrocław jest pod tym względem
        >
        > zdecydowanie i bez porównania najgorszy w Polsce!!!
        > Prawdę mówiąc, gorszą nawierzchnię na ulicach widziałem tylko we Lwowie...

To niemozliwe!!! Wroclaw jest najlepszy ~!
    • Gość: bonczek fontanna IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 19.03.02, 18:51
      j/w ni cholery mi tam nie pasuje
      bonk
    • Gość: Janek Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 22:23
      Najgorsza jest bezkarność władzy i zadufanie we własną nieomylność figur
      gabinetowych. Przykład ostatni to reforma zarządzania mieniem komunalnym. Na
      inne negatywne przykłady wołowej skóry do spisania by zabrakło. :(((
      • Gość: al-kaida Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: 211.20.195.* 19.03.02, 23:34
        Przekręty finansowe prominentnych polityków i ich funfli skupionych wokół PO,
        ktore uchodza im zupełnie bezkarnie.
        • Gość: Żarłacz Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 00:38
          w końcu wszystkie przekrety i tak wylezą.
          • Gość: Jasiek Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 00:58
            Oprócz debili na Forum (czyli moich wafli i mnie samego- wg. isis! i jej
            przydupasów) najbardziej WKURWIA mnie megalomania Wrocławiaków!!!! W
            najbardziej klinicznej formie przejawia się chęcią na EXPO. Tymczasem kretyni z
            Ratusza nie potrafią zrobić nawet strony internetowej na ten temat (ostatnia
            aktualizacja w maju 2001). A chlać wódę do Paryża pojechali wszyscy!!!!!
            Będziecie się, skurwysyny, kiedyś za to prostackie złodziejstwo w piekle
            smażyć!!!
            A trzeba było tę bandę zobaczyć na bankietach w trakcie Waszego ukochanego
            PPA!!! Ryje tłuste i czerwone od "darmowego" żarcia i okowity, z wypisaną dumą-
            znów "zrobiliśmy" kawał dobrej roboty!
            • Gość: Jaś Gupi Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 01:05
              Kocięba.
              • Gość: ax Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 12:36
                Gość portalu: Jaś Gupi napisał(a):

> Kocięba.

Oprócz wrocławskich pedofili typu: jasiek, krzysiek, jaś głupi itp (jedna i ta
                sama osoba o mózgu wielkości głowki od zapałki) wkurzają mnie wrocławskie korki.
                • Gość: Jasiek Re: CO NAJBARDZIEJ WAS WKURZA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 14:56
                  Wprawdzie z kolegami Krzysiem i Waldkiem.S łączy mnie jednota duchowa to jednak
                  jesteśmy innymi osobami. I wbij to sobie do twojego wyzartego amoniakiem mózgu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka