Dodaj do ulubionych

potrzebne biuro rachunkowe

05.07.13, 10:59
Witam. Temat, który poruszam pewnie był już niejednokrotnie omawiany, aczkolwiek nie mam zbytnio czasu i chęci przeszukiwać starych tematów. Przechodząc do sedna sprawy poszukuje dobrego i niedrogiego biura rachunkowego ponieważ chcę rozpocząć działalności. Potrzebuję kogoś kto mnie pokieruję co i jak. Ostatnimi czasy sam próbowałem pozałatwiać jakieś sprawy, ale natłok informacji urzędowych trochę mnie przeraził. Ktoś z naszego miasta mógłby kogokolwiek polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: spamerom nie Re: potrzebne biuro rachunkowe IP: 212.2.126.* 05.07.13, 12:38
      No to kiedy pojawi się odpowiedź od zachwyconego i zadowolonego klienta z danymi biura ?
      • marcel.r Re: potrzebne biuro rachunkowe 06.07.13, 11:34
        Ale Ja własnie liczę na odpowiedź zadowolonego i zachwyconego klienta. Może Ty mógłbyś mi kogoś polecić?
        • Gość: Kamil Re: potrzebne biuro rachunkowe IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.07.13, 06:17
          Podam Ci tylko numer telefon 603 292 702, zadzwoń i dopytaj. Nie chcę żeby ktoś oskarżał mnie o spam.
    • Gość: zygfryd Re: potrzebne biuro rachunkowe IP: *.radio.it.pl 22.07.13, 07:58
      koncept na kołłątaja
      • herr_cules Re: potrzebne biuro rachunkowe 22.07.13, 23:02
        www.przyjaznaksiegowa.pl
        telefon +48 730 860 370.

Pani księgowa prowadzi moją firmę od początku działalności (mała firma) i jestem bardzo zadowolony. Jest tanio, profesjonalnie, pani księgowa doradzi (czasami coś głupiego odradzi;) ), zabiera ode mnie dokumenty, czasami wytłumaczy czemu tak, a nie inaczej.

jednym słowem: warto
    • melendew Re: potrzebne biuro rachunkowe 25.07.14, 11:36
      A miał ktokolwiek styczność z Podatkiem na rogu Hallera/Beyzma. Będzie w porządku dla małej firmy?
      • heniek.heniek Re: potrzebne biuro rachunkowe 26.07.14, 12:03
        melendew napisał:

> A miał ktokolwiek styczność z Podatkiem na rogu Hallera/Beyzma. Będzie w porząd
        > ku dla małej firmy?

Dla każdej firmy, sam korzystam z ich usług odkąd prowadzę działalność i jak dotąd wszystko Ok. Ale z tego co rozmawiałem z właścicielem to od 1.09 przenoszą się na Aleje Pracy do jakiegoś nowo wybudowanego lokalu....

• melendew Re: potrzebne biuro rachunkowe 28.07.14, 16:15
          Widziałem informację na stronie, ale to blisko Hallera więc nie byłoby żadnego problemu. Chyba muszę tam sam wpaść, pogadać co/jak ale dzięki za informację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka