IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.03, 19:31
jesli ktos mieszka w tym pieknym miejscu to niech napisze , ze mam racje.
Obserwuj wątek
    • Gość: hannoveraner Re: hannover IP: *.sympatico.ca 23.04.03, 19:40
      Hej, bez przesady. Niezle miasto, ale jezeli Hannover jest "pieknym miejscem,"
      to czym jest Praga, Wenecja czy chocby Bystrzyca Klodzka?
    • Gość: Jozek Re: hannover IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.03, 19:49
      ..Hannover.Nie rozsmieszaj mnie.Drugi najbiedniejszy zachodnioniemiecki land.
      • Gość: ja Re: hannover IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.03, 15:49
        ale jestescie. mi sie miasto podoba. i jak tu gadac z facetami. nazekaja jak
        stare baby!!!!!
        • Gość: Artur Re: hannover IP: *.pppool.de 24.04.03, 16:08
          a co ci sie tak w tym Hannowerze podoba?
          • Gość: ja Re: hannover IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.03, 16:58
            to ze nie jest to zzutowisko blokow. ze jest przytulnym miastem . zadna
            metropola. ze jest gdzie isc na obiad i na spacer. mi sie tu bardzo podoba.
      • zlosliwe_bydle Co ty powiesz? 24.04.03, 18:14
        Gość portalu: Jozek napisał(a):

> ..Hannover.Nie rozsmieszaj mnie.Drugi najbiedniejszy zachodnioniemiecki land.
        >
        A ja myslalem na podstawie twoich postow, ze w Miemcach to same bogate
        (najbogatsze na swiecie, hehehe) landy. A tu conajmniej 2 biedne. No, popatrz
        jak to sie mozna oszukac, hehehe
        • Gość: Wiesiek Re: Co ty powiesz? IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.03, 22:10
          zlosliwe_bydle napisał:

> Gość portalu: Jozek napisał(a):
          >
          > > ..Hannover.Nie rozsmieszaj mnie.Drugi najbiedniejszy zachodnioniemiecki la
          > nd.
          > >
          > A ja myslalem na podstawie twoich postow, ze w Miemcach to same bogate
          > (najbogatsze na swiecie, hehehe) landy. A tu conajmniej 2 biedne. No, popatrz
          > jak to sie mozna oszukac, hehehe

Najbiedniejszy jest Rheinland-Pfalz,z 2000 lat starym miastem Trier,gdzie rzadzil pierwszy rzymski chrzescianski cesarz Konstantyn Wielki,gdzie lezy pochowany apostoj Sw.Mateusz.Pare zdjec z nad Moseli:
          www.angelfire.com/nt2/weltreisen/Cochem/index.html
          Poludniowa czes Pfalzu jest nazywana niemiecka Toscana ze wzgledu na uksztaltowanie terenu i klimat.Dojrzewaja tu figi (50 tys.drzew)drzewa migdalowe rosna przy drogach jak w Polsce czeresnie czy jablka,najstarcze drzewo cytrynowe rosnace na powietrzu ma 70 lat.W tym zamku byl wieziony krol angielski Ryszard Lwie Serce:
          home.t-online.de/home/520032451623-0001/Annweiler/index.html
          tu dwa miasteczka z Rheinladu i Moseli:
          home.t-online.de/home/520032451623-0001/Bernkastel%20/index.html
          nie wiem,czy podalem dobry adres.Jesli nie ,to ten:
          home.t-online.de/home/520032451623-0001/Bernkastel2/index.html
          • Gość: Artur Re: Co ty powiesz? IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.03, 22:47
            up
            • Gość: almarko Re: Co ty powiesz? IP: *.netcologne.de 25.04.03, 09:53
              Witam!
              Co sie ma biedota do pieknosci.
              Mozna byc biednym i pieknym i mozna byc bogatym i smierdzacym.
              Mozna byc biednym i miec szacunek dla innych i mozna byc bogatym i byc agresorem
              Hannover jest ladny.
              • Gość: ja Re: Co ty powiesz? IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.03, 16:15
                dzieki ALMARKO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka