Gość: Julita 22 IP: *.wasosz.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 14:50 Czy znacie jakieś miłe hotele w okolicach Rawicza ??? Bardzo proszę o odpowiedź – chodzi mi o niedrogi i w miarę porządny pokój. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Rawicz-hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 16:26 ciekawe czy są takowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Rawicz-hotele IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 18:18 O hotelach nic nie wiem. Natomiast jest budowla dla długoterminowych. Po Wronkach najbardziej znana w całej Polsce. Obecnie koszt utrzymania 1-go pensjonariusza kształtuje się w granicach 13-14 zł za dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Rawicz-hotele IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 20:29 Więc Julitko, mogę Ci polecić hotelik tuż przed Rawiczem w zasadzie na granicy miasteczka. Stoi tuż przy drodze - wraz z jakąś niebieską stacją benzynową po prawej stronie na trasie od Wrocławia. Byłem tam kiedyś na weselu. Naprawdę godnie i ponoć niedrogo. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
baca69 Re: Rawicz-hotele 03.08.04, 22:47 chyba musiemu razem cosik znaleźć !!!;) Odpowiedz Link Zgłoś