Gość: trupień IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 05.03.01, 22:50 Nie dość że w Wyborczej warszawa wymyka się z porządku alfabetycznego, to jeszcze Wrocław jest pisany niedbale. Choćby w tytule "forum" mogliby się trochę postarać flejtuchy ze stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maas Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? 07.03.01, 15:29 Gość portalu: trupień napisał(a): > Nie dość że w Wyborczej warszawa wymyka się z > porządku alfabetycznego, to jeszcze Wrocław jest > pisany niedbale. > Choćby w tytule "forum" mogliby się trochę postarać > flejtuchy ze stolycy. Poprawilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: 212.162.48.* 07.03.01, 15:33 Poprawiliscie tylko pisownie, porzadek alfabetyczny nadal taki jakis dziwny. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maas Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: *.gazeta.pl 07.03.01, 16:40 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Poprawiliscie tylko pisownie, porzadek alfabetyczny nadal taki jakis dziwny. > Jurek Niedlugo "Regionalne" przeniosa sie na osobna podstrone (propozycji jest coraz wiecej), a na stronie glownej Forum pojawiac sie bedzie tylko kilka forow miast o najwiekszej liczbie postow. Wroclaw bedzie drugi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 07.03.01, 20:38 Który będzie to się dopiero okaże, nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? 08.03.01, 15:45 Podalam stan na wczoraj - i dzis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 08.03.01, 17:48 Nieprawda, z kontekstu wynikalo ze mowilas o przyszłości, w dodatku tej gdy cyt.:" "Regionalne" przeniosa sie na osobna podstrone" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: 62.8.145.* 29.03.01, 18:12 Oj, cos niespelniacie obietnic. Nowa glowna strona forum juz jest, a kolejnosc nadal jakas dziwna - ani to alfabetycznie, ani wedlug ilosci listow. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 29.03.01, 18:24 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Oj, cos niespelniacie obietnic. Nowa glowna strona forum juz jest, a kolejnosc > nadal jakas dziwna - ani to > alfabetycznie, ani wedlug ilosci listow. > Jurek Jurek, jak byś się czuł: od małego wszyscy Ci mowią że jesteś pierwszy, najlepszy, wspaniały, że wszystko Ci się należy, że inni to wieśniaki i prowincjusze w porównaniu z Tobą, Europejczykiem. Aż tu nagle przychodzi pora konfrontacji na równych zasadach i... okazuje się że jesteś co najwyżej drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trupień Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 08.03.01, 18:05 Przepraszam... (by sie przydalo ale od GW nie mozna od razu wymagac zbyt wiele) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /to Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.01, 23:43 nazwy wszystkich miast powinny być w kolejności alfabetycznej. zarowno w forum jak i w okienku "Twoje Miasto" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Nie wytrzymali IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 20.02.02, 12:41 Warszawska centrala portalu nie wytrzymala az nas stolica przescignie w ilosci postow i wyroznila sie juz teraz. W sumie popieram - gdybym byl normalnym warszawiakiem, to pewnie ciezko byloby mi znalezc odpowiednie forum, ktore w _kolejnosci_alfabetycznej_ wypada wg centrali na samym poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś
towelie Re: Nie wytrzymali 20.02.02, 14:31 zdzieblo napisał(a): > Crying in stable bar? Don't forget to bring a towel! Be sure of that and you don't get aaaall wet. That's why Towelie says, "Don't forget to bring a towel". Do you wanna get high? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali 20.02.02, 13:23 Pafik, nie narzekaj :) W nowym forum najprawdopodobniej będzie porządek alfabetyczny :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Nie wytrzymali IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 20.02.02, 13:29 eela napisał(a): > Pafik, nie narzekaj :) W nowym forum najprawdopodobniej będzie porządek > alfabetyczny :) > Pozdrawiam Najprawdopodobniej? Ok, mimo watpliwosci na razie pozostane optymista :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali 20.02.02, 14:46 Gość portalu: Pafik napisał(a): > eela napisał(a): > > > Pafik, nie narzekaj :) W nowym forum najprawdopodobniej będzie porządek > > alfabetyczny :) > > Pozdrawiam > > Najprawdopodobniej? Ok, mimo watpliwosci na razie pozostane optymista :) > > Pozdrawiam! Zajrzyj sobie do wątku "Maas ty mi cos rok temu obiecałas" czy tak jakos podobnie na "Forum o forum" Pozdrawiam ps. i juz przstańcie tak sobie strzępic języki Warszawa i warszawiakami, bo to nudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Nie wytrzymali IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 20.02.02, 15:43 eela napisał(a): > ps. i juz przstańcie tak sobie strzępic języki Warszawa i warszawiakami, bo to > nudne Pelen luz. Nie czepiam sie Warszawy jako takiej, tylko konkretnie gazety.pl, ktora - byc moze nieswiadomie - prowokuje mnie do tego, wyrozniajac kolejnoscia, a teraz takze kolorem miasto, w ktorym sie miesci. W ten sposob robi Wam niedzwiedzia przysluge, utrwalajac stereotyp Warszawy, ktora koniecznie musi byc ponad inne miasta. Wyroznienie czerwonym kolorem Wroclawia tez mi sie nie podoba. To nie wyscig kolarski, zeby lidera trzeba bylo wyrozniac na "zolta" koszulka. Gdybym mial na to wplyw, to ta czerwien juz dawno bym w cholere z nas zdjal, a glowne liczniki, w obliczu tego co sie dzieje, poslal na Wenus :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali 20.02.02, 16:28 Gość portalu: Pafik napisał(a): > > to wplyw, to ta czerwien juz dawno bym w cholere z nas zdjal, a glowne liczniki > , > w obliczu tego co sie dzieje, poslal na Wenus :) To poprzyj mnie, własnie napisałam w wątku "Prośba do administracji - zlikwidujcie liczniki" dzis post, żeby natychmiast zlikwidowac liczniki pozdrawiam > > Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali/do Pafika 21.02.02, 11:21 Dziękuję za poparcie, mam nadzieję, ze będzie dobrze :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Nie wytrzymali IP: *.wcss.wroc.pl 20.02.02, 14:24 eela napisał(a): > Pafik, nie narzekaj :) W nowym forum najprawdopodobniej będzie porządek > alfabetyczny :) Chyba raczej analfabetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Nie wytrzymali IP: *.wcss.wroc.pl 20.02.02, 14:43 eela napisał(a): > Pafik, nie narzekaj :) W nowym forum najprawdopodobniej będzie porządek > alfabetyczny :) Chyba raczej analfabetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali 20.02.02, 14:48 Pożyjemy, zobaczymy. Ja osobiście jestem za alfabetycznym, gdyby ktos chciał wiedzieć :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Nie wytrzymali IP: *.wcss.wroc.pl 21.02.02, 12:09 eela napisał(a): > Pożyjemy, zobaczymy. Ja osobiście jestem za alfabetycznym, gdyby ktos chciał > wiedzieć :) Ja tez, ale konsekwentnie. Nie tylko Warszawa 'na swoim miejscu', ale Wroclaw tez. W GW/Wr zawsze jest pierwszy. Nikomu tutaj to jakos nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali/do banana 21.02.02, 12:51 Znasz powiedzenie o zdźble i belce w oku? :)), to tak zawsze jest :). Ale pretensji nie mam. Od razu mówię, zeby nie prowokowac nowej bezsensownej dyskusji :) Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Nie wytrzymali/do banana IP: *.wcss.wroc.pl 21.02.02, 15:26 eela napisał(a): > Znasz powiedzenie o zdźble i belce w oku? :)), Ano znam :-) > Ale pretensji nie mam. Czyzbym to ja mial owa belke w oku? > Od razu mówię, zeby nie prowokowac nowej bezsensownej > dyskusji :) Ooo, sadze, ze dyskusja na temat, ktore miasto powinno byc pierwsze w GW, w gazeta.pl jest jak najbardziej sensowna. W kazdym razie lepsza od liczenia krasnali, wyscigow z Warszawa, odkrywania kto to niby nie jest Zydem itp itd. > Pozdrawiam z wzajemnoscia banan Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali/do banana 21.02.02, 16:31 Ja to napisałam w nawiązaniu do Twojego postu, bez jakichkolwiek podtekstów. Kolejność miast ma byc alfabetyczna. Byc może administracja obawia sie, ze ktos może pomyslec, że Białystok jest stolicą :). Zawsze pod Regionami dla słabo rozgarnietych mozna umieścic napis: Warszawa jest stolica Polski :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Nie wytrzymali/do banana IP: *.wcss.wroc.pl 22.02.02, 08:25 eela napisał(a): > Ja to napisałam w nawiązaniu do Twojego postu, bez jakichkolwiek podtekstów. A to przepraszam za insynuacje. ;-) > Kolejność miast ma byc alfabetyczna. Byc może > administracja obawia sie, ze ktos może pomyslec, że > Białystok jest stolicą :). Zawsze pod Regionami dla > słabo rozgarnietych mozna umieścic napis: Warszawa > jest stolica Polski :)) A tak w ogole, co to za pojecie "regiony", gdyby byly to siedziby urzedow wojewodzkich (o ladnych nazwach wojewodztw nie wspominajac), to byloby ok, ale jest tam sporo miast 'ni z gruszki, ni z pietruszki'. Zreszta na wroclawskim forum dyskutuje sie li tylko o Wroclawiu (no, czasem cos tam sie pojawi), wiec co to za regiony? Moze przydaloby sie polaczyc fora regionalne z miejskimi? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali/do banana 22.02.02, 08:57 Gość portalu: banan napisał(a): > A tak w ogole, co to za pojecie "regiony", gdyby byly to > siedziby urzedow wojewodzkich (o ladnych nazwach > wojewodztw nie wspominajac), to byloby ok, ale jest tam > sporo miast 'ni z gruszki, ni z pietruszki'. > > Zreszta na wroclawskim forum dyskutuje sie li tylko o > Wroclawiu (no, czasem cos tam sie pojawi), wiec co to za > regiony? Moze przydaloby sie polaczyc fora regionalne z > miejskimi? Moze zrobić podział na miasta wojewódzkie i pozostałe? Przypuszczam, ze słowo regiony pozostało po jakims blizej nieokreślonym zamysle programisty Na forum warszawskim w zamierzchłych czasach też dyskutowalo się głównie o sprawach warszawskich, teraz zmieniło się to bardzo na niekorzysć. O mieście można w zasadzie porozmawiac tylko na podforach dzielnicowych. A tak przy okazji, dlaczego Wam redakcja nie załozy podforów dzielnicowych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Nie wytrzymali/do banana IP: *.wcss.wroc.pl 22.02.02, 09:35 eela napisał(a): > Moze zrobić podział na miasta wojewódzkie i pozostałe? To nie byloby glupie, ale zaraz podnioslby sie rwetes w Gorzowie Wlkp i Toruniu, ze on tez chca i maja prawo itp ;-) Ja osobiscie wolalbym podzial forow na wojewodztwa i tam wyszczegolnione alfabetycznie miasta. Wojewodztwa tez alfabetycznie oczywiscie (akurat nie ma dla mnie znaczenia, ze dolnoslaskie jest pierwsze) > A tak przy okazji, dlaczego Wam redakcja nie załozy > podforów dzielnicowych? Pomysl nieglupi, ale moim zdaniem trudny w realizacji. Przyklad ja mieszkam w dzielnicy Krzyki, a 'poddzielnicy' Wojszyce; Krzyki maja tez swoja 'wlasciwa poddielnice', czyli Krzyki. Jak mowie komus mieszkam na Krzykach, to wszyscy mysla o tamtej, dopiero tlumaczenie, ze to nie tam, tylko gdzie indziej ;-). Inny przyklad: jest sobie takie Osiedle Sobieskiego na mapie, w rozkladach autobusow itp.; jednak w powszechnej swiadomosci jest to Zakrzow, a to co na planie jest Zakrzowem, zwane jest Starym Zakrzowem. Pomieszanie z poplataniem. Przyklady mozna mnozyc. ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali/do banana 22.02.02, 12:04 dziś będzie odpalony sondaz w sprawie liczników, zewrzyjcie szeregi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Nie wytrzymali/do banana IP: 192.168.1.* 22.02.02, 12:08 eela napisał(a): > dziś będzie odpalony sondaz w sprawie liczników, zewrzyjcie szeregi > A jakie beda pytania (otwarte/zamnkniete)? Jesli zamkniete to jakie propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali/do banana 22.02.02, 13:16 Nic więcej nie wiem. Wydaje mi się, że chyba tylko jedno, "czy chcesz likwidacji liczników". Ciekawa jednak jestem, jak to bedzie liczone, bo na upartego jedna osoba może klikac sobie w nieskończoność po swojej mysli. czy będa sprawdzać po IP, czy po loginie. Nie wiem. Najwazniejsze, jak myslę, jest to, że ta sprawa w ogóle ruszyła. Sporo nerwów mnie to kosztowało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Nie wytrzymali/do banana 22.02.02, 12:08 Gość portalu: banan napisał(a): > Ja osobiscie wolalbym podzial forow na wojewodztwa > i tam wyszczegolnione alfabetycznie miasta. > Wojewodztwa tez alfabetycznie oczywiscie (akurat nie ma > dla mnie znaczenia, ze dolnoslaskie jest pierwsze) Tez mogłoby być, ale to juz pewnie na nowym forum > > > A tak przy okazji, dlaczego Wam redakcja nie załozy > > podforów dzielnicowych? > > Pomysl nieglupi, ale moim zdaniem trudny w realizacji. > Przyklad ja mieszkam w dzielnicy Krzyki, a 'poddzielnicy' > Wojszyce; Krzyki maja tez swoja 'wlasciwa poddielnice', > czyli Krzyki. Jak mowie komus mieszkam na Krzykach, to > wszyscy mysla o tamtej, dopiero tlumaczenie, ze to nie > tam, tylko gdzie indziej ;-). > Inny przyklad: jest sobie takie Osiedle Sobieskiego na > mapie, w rozkladach autobusow itp.; jednak w powszechnej > swiadomosci jest to Zakrzow, a to co na planie jest > Zakrzowem, zwane jest Starym Zakrzowem. Pomieszanie z > poplataniem. Przyklady mozna mnozyc. ;-) > Bardzo to u Was skomplikowane, u nas jest prościej. Mieszkam na Mokotowie (Wierzbno) i tak samo jest na planie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Nie wytrzymali IP: 156.24.117.* 21.02.02, 05:02 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Warszawska centrala portalu nie wytrzymala az nas stolica przescignie w ilosci > postow i wyroznila sie juz teraz. W sumie popieram - gdybym byl normalnym > warszawiakiem, to pewnie ciezko byloby mi znalezc odpowiednie forum, ktore w > _kolejnosci_alfabetycznej_ wypada wg centrali na samym poczatku... Ale znamienne jest ze to wszystko firmuje nawet sam Adam Michnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: Jeśli WROCAŁW, to może by tak WARWSZAWA? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.02, 13:29 Chyba wos wyscignymy Gorole Odpowiedz Link Zgłoś