enigma22 12.04.02, 13:06 zakladam fanklub najseksowniejszego faceta na forum!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kombajn Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 12.04.02, 13:08 postmodern jest pionkiem w mojej religii Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: fanklub POSTMODERNA... 12.04.02, 13:10 co postmodern zmieniłeś nicka i poprawiasz sobie samopoczucie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombinat Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 12.04.02, 13:16 nie psotmodern tu psoci :) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: fanklub POSTMODERNA... 13.04.02, 14:01 Gość portalu: kombajn napisał(a): > postmodern jest pionkiem w mojej religii A królem czy królową??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komin Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.punkt.pl 13.04.02, 15:23 postmodern napisał(a): > Gość portalu: kombajn napisał(a): > > > postmodern jest pionkiem w mojej religii > > A królem czy królową??? > może i jesteś najseksowniejszy, ale na szachach to się nie znasz. pionek to pionek i nic tego nie zmieni (na chyba że dojdzie do końca szachownicy, ale to przecież jeszcze nie koniec dyskusji?) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: fanklub POSTMODERNA... 13.04.02, 20:20 Gość portalu: komin napisał(a): > postmodern napisał(a): > > > Gość portalu: kombajn napisał(a): > > > > > postmodern jest pionkiem w mojej religii > > > > A królem czy królową??? > > > może i jesteś najseksowniejszy, ale na szachach to się nie znasz. pionek to > pionek i nic tego nie zmieni (na chyba że dojdzie do końca szachownicy, ale to > przecież jeszcze nie koniec dyskusji?) Głupota niejedno ma imię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompas Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.punkt.pl 13.04.02, 20:57 postmodern napisał(a): > Głupota niejedno ma imię!!! owszem, niektórzy mówią kretnizm, debilizm, inteligencja inaczej, wymieniać dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: fanklub POSTMODERNA... 13.04.02, 21:09 Gość portalu: kompas napisał(a): > postmodern napisał(a): > > > Głupota niejedno ma imię!!! > > owszem, niektórzy mówią kretnizm, debilizm, inteligencja inaczej, wymieniać dal > ej? To ty Radek??? Wstałeś z grobu w innej szacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompres Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.punkt.pl 14.04.02, 00:49 > Wstałeś z grobu w innej szacie??? tak, zmieniłem gatki i już na czatki Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: fanklub POSTMODERNA... 21.04.02, 17:27 Gość portalu: kompres napisał(a): > > > Wstałeś z grobu w innej szacie??? > > tak, zmieniłem gatki i już na czatki Na forum wracaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comeback Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 12.04.02, 13:52 fanklub działa już 45 minut i dopiero robię piąty wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: fanklub POSTMODERNA... 12.04.02, 15:39 a gdzie jest dostepne zdjecie??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_200 Re: fanklub POSTMODERNA... 12.04.02, 15:42 enigma22 napisał(a): > zakladam fanklub najseksowniejszego faceta na forum!!!!!! Ble :P Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: fanklub POSTMODERNA... 12.04.02, 16:36 najseksowniejszy jest... e- nie powiem bo się inni obrażą:P a postmodern...? niczego sobie ale najseksowniejszy??? ja tam lubię facetów o nickach na "kom..." hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompres Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.punkt.pl 12.04.02, 16:38 ja też się lubię, co nie znaczy że nie mogę lubić kogoś innego bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvena Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.koof.com.pl 12.04.02, 17:07 Gość portalu: kompres napisał(a): > ja też się lubię, co nie znaczy że nie mogę lubić kogoś innego bardziej :) czyli???któż twemu sercu najdroższy...? bo chyba nie postmodern?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompost Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.punkt.pl 12.04.02, 17:41 Gość portalu: arvena napisał(a): > Gość portalu: kompres napisał(a): > > > ja też się lubię, co nie znaczy że nie mogę lubić kogoś innego bardziej :) > > czyli???któż twemu sercu najdroższy...? > bo chyba nie postmodern?? > a niby na czyj post odpowiedziałem? Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: fanklub POSTMODERNA... 12.04.02, 17:08 Oj Arvena ty podrywaczko:) Wyszło szydło z worka:) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: fanklub POSTMODERNA... 13.04.02, 16:35 nic nie wyszło mastatku:) po prostu muszę dbać o to by być uwielbianą ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
enigma22 Re: fanklub POSTMODERNA... 13.04.02, 20:27 ja tam dalej twierdze ze jest naj wszyscy na kom oczywiscie tez a ty arwenko no coz juz zajeta.............. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: fanklub POSTMODERNA... 13.04.02, 20:31 enigma22 napisał(a): > ja tam dalej twierdze ze jest naj wszyscy na kom oczywiscie tez a ty arwenko no > > coz juz zajeta.............. A ty kto??? Znamy się??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvena Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.koof.com.pl 14.04.02, 00:07 no właśnie- znamy się??? nie bądź enigmatyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 00:12 Nie rozumiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompozyt Re: Janek nie rozumie postmoderna IP: *.punkt.pl 14.04.02, 00:53 Gość portalu: Janek napisał(a): > Nie rozumiem!!! słusznie janku, jak wszyscy wiemy, od rozumienia to tu jest postmodern, a i on rozumie tylko kobiety (i tak nie wszystkie) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Janek nie rozumie postmoderna 14.04.02, 22:26 Radek przestań!!! Ja też nie rozumiem...enigmy22 Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ENIGMA POSZUKIWANA 15.04.02, 09:15 "Tajemnica Enigmy" hehe Trzeba złamać ten szyfr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompan Re: postmodern traci intuicję IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 15.04.02, 22:15 no co ty? jakież to cuda się na forum dzieją. postmodern nie rozumie... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: postmodern traci intuicję 16.04.02, 14:32 Bozesz Ty moj do czego to doszlo.... fanklub? i to postmoderna? Hehehe..... :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: fanklub POSTMODERNA... 16.04.02, 20:24 > zakladam fanklub najseksowniejszego faceta na forum!!!!!! nie ten nick w temacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: fanklub POSTMODERNA... 16.04.02, 21:22 jajku i kolejny wątek z postmodernem w temacie- co w nim takiego kurde jest?? może czas wyciągnąć mój wątek "postmodern maskotką forum" do góry??Nie traci na aktualności jak widać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: fanklub POSTMODERNA... 17.04.02, 12:42 gratuluję zbudowania tak żywotnej legendy wrocławskiego forum. to wielka sztuka postmodernie drogi. życzę dalszych sukcesów na tej drodze życia. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: fanklub POSTMODERNA... 17.04.02, 14:28 Widzisz Postmodern... ten wpis o zmianie nicka to nie ode mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: fanklub POSTMODERNA... 17.04.02, 15:28 co TZN???- czego ty najpiękniejszy znowu nie rozumiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: fanklub POSTMODERNA... IP: 192.168.0.* 17.04.02, 16:48 O,boski postmodern'ie, bądź pozdrowion! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 20:37 postmodern napisał(a): > Przepraszam... arvenko :) Postmodern. Co tak cienko. Wczoraj orzeł, a dziś wrona? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 00:45 postmodern napisał(a): > Skowronek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: fanklub POSTMODERNA... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 00:45 enigma22 napisał(a): > zakladam fanklub najseksowniejszego faceta na forum!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: fanklub POSTMODERNA... 18.04.02, 00:46 Gość portalu: q napisał(a): > enigma22 napisał(a): > > > zakladam fanklub najseksowniejszego faceta na forum!!!!!! A Tobie o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś