Dodaj do ulubionych

BMW fan-klub

IP: *.tvgawex.pl 26.05.13, 21:04
W naszym miescie coraz mniej się dzieje - w sumie to nic się dzieje a fanów tej marki przybywa. Oczywiście zaraz pojawią się wpisy posiadaczy pojazdów typu rower, że to trupy, złomy itp. ale coraz częściej pomimo wieku auta są zadbane i cieszą jeszcze oko więc może tak spotkać się, pogadać, coś porobić, założyć jakieś forum?? Na wstępie chciałbym oczywiście odradzić przyjazd panom dla których 100000000000 watowa tuba jest ważniejsza niż zadbanie o odpadający reflektor czy też zrobione chamulce, oraz takich co mają swapa na 10l V50 tylko akurat im linka od klapy pękła i nie mogą pokazać. To ma być spotkanie ludzi którzy mają troszkę oleju w głowie. W Świeciu się udało to dlaczego nie u nas?? Oczywiście inne marki też są mile widziane.
Obserwuj wątek
    • Gość: BMW Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 26.05.13, 21:13
      Oczywiście inne marki też są mile widziane. To o co Ci chodzi spotkanie fanów marki BMW czy kierowców osobówek ,jeśli chciałbyś zrobić "zlot"zmotoryzowanych marki BMW to popieram :)
      • Gość: BMW ovner Re: BMW fan-klub IP: *.tvgawex.pl 26.05.13, 22:35
        przecierz jak ktoś przyjedzie np VW to mamy go przegonić?? panowie troszkę tolerancji. Główny nurt to BMW ale żyjemy w wolnym kraju i nie będziemy nikogo wyganiać
    • Gość: fan bmw Re: BMW fan-klub IP: *.play-internet.pl 26.05.13, 22:55
      popieram. Może zacznijmy spotykać się w kazde sobotnie popoludnie na harcerskiej na parkingu i tam dalej uzgodnimy co dalej.
      • Gość: bmw Re: BMW fan-klub IP: *.tvgawex.pl 29.05.13, 19:12
        W dniu jutrzejszym 20-sta koło domu harcerza
    • Gość: bmw Re: BMW fan-klub IP: *.tvgawex.pl 30.05.13, 18:50
      są chętni czy jak zwykle wszystko umiera
      • Gość: OOOO Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 30.05.13, 23:15
        Sorry, ale nie przyjade CHAMULCE mi nie działają, moja skrzynie 1000000000 wattowa i 10 głośników po 4000 RMS nie działa, bo wzmacniacz się spalił, no i jeszcze półosie nie są przykręcone, bo mam swapa z 5.0 na 20.0 V 1000 w mojej E36 nie jest dokończony.

A tak poważnie to jest śmieszne, że fanów marki BMW przybywa w tym mieście. W całym cch i jego okolicach jest kilka fajnych BMW e36. Policzyłbym to na palcach jednej ręki. 3/4 posiadaczy BMW e36 kojarzy mi się ze słomą wystającą z drzwi, albo rdzą w możliwie każdym miejscu. Miejsce na tego typu spotkanie wybrałeś super!
        • Gość: bmw fan Re: BMW fan-klub IP: *.tvgawex.pl 31.05.13, 20:18
          No dobra to zaproponuj inne. A jeżeli ktoś ma rdzę na samochodzie a ta żre nawet i 2 letnie auta i staje przed dylematem Tuba i neonki a nie blacharz to takim panom bym podziękował jeżeli jednak ktoś zbiera na renowację to co innego. Oczywiście mówimy tu o renowacji auta a nie tandetnych lapach z szajslegro ala Lexus. Kto się pisze na jutro no dobra RYNEK. Pasuje??
          4 chętnych już jest.
          • Gość: łukasz Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 01.06.13, 11:11
            ja będę, jeszcze nie bmw ale będę. Tylko o której i gdzie konkretnie?
    • Gość: bmw Re: BMW fan-klub IP: *.tvgawex.pl 01.06.13, 17:00
      20sta Rynek?? Jeżeli są chętni oczywiście. Mamy parasolki więci i pogadać przy czym by było
    • jonatanto Re: BMW fan-klub 25.06.13, 09:04
      spotykacie się jeszcze czy ucichła sprawa?
    • Gość: bmw 525 Re: BMW fan-klub IP: 89.231.149.* 29.06.13, 20:27
      Koledzy już w sierpniu zlot w toruniu. Mozna wybrac sie większą ekipą z chełmna...
      • Gość: daad Re: BMW fan-klub IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.13, 23:02
        A którego sierpnia dokładnie ? I czy zlot na motoarenie ?
        • Gość: bmw 525 Re: BMW fan-klub IP: 57.90.36.* 01.07.13, 01:16
          Tak na motoarenie, 24 sierpień.
          • Gość: jeździec Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.13, 11:03
            to jak z jakims spotem?? organizujemy cos??
            • Gość: bmw 525 Re: BMW fan-klub IP: 57.90.36.* 07.07.13, 16:07
              Koledzy może środa o 18-tej jakiś spocik?
              • Gość: jezdziec Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.13, 21:50
                mi pasuje środa o 18... Tylko gdzie? Może jakieś mniej oklepane miejsce niż kotlownia? Kto ma jakiś pomysł?
                • Gość: bmw Re: BMW fan-klub IP: *.tvgawex.pl 08.07.13, 08:55
                  ok środa, miejsce?? no cóż w cch nie ma za wiele takich do ustawienia kilku aut, a może nasz wspaniały Rynek?? koło parasolek, masz na paliwo - masz na cole, miożna usiąść i pogadać, ustalić coś
                  • Gość: bmw 525 Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 08.07.13, 10:59
                    Mi środa, parasole pasują.
                    • Gość: jezdziec Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 08.07.13, 22:35
                      już raz pod parasolami siedziałem i nikt się nie pojawił. Może inne miejsce? Spotykamy się wymienić poglądami o autach i je pooglądać czy pić piwo? To może lepiej się spotkać gdzieś i jechać na rynek większa grupa bmw.... ?? Proponuje parking nowo otwartego sklepu neonet (dawna biedronka) wtedy cala grupa coś się wymyśli o ile ktoś przyjedzie. :)
                      • Gość: bmb Re: BMW fan-klub IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.13, 18:20
                        obowiazkowo na pierwszy zjazd należy zabrac miare, moze byc krawiecka i kto bedzie miał najwiecej w karku zostanie prezesem
    • Gość: bmw Re: BMW fan-klub IP: *.tvgawex.pl 10.07.13, 09:37
      Niestety miejscówki brak proponuję starą kotłownie na pierwsze spotkanie. Godzina 18sta
      • Gość: jezdziec Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 10.07.13, 14:03
        no to niech wam będzie ta kotlownia o 18. Zobaczymy czy ktoś się pojawi...
        • Gość: jezdziec Re: BMW fan-klub IP: *.chelmno.mm.pl 10.07.13, 22:26
          byłem, spaliłem faje i pojechałem... Kolejny raz nikt się nie pojawił no chyba ze ktoś się nie zna na zegarku i nie wie kiedy jest 18. :) do piaskownicy ze swoimi resorakami bmw a nie na spoty...
    • jonatanto Re: BMW fan-klub 01.09.13, 22:35
      W imieniu zarządu BMW Klub Toruń i BMW-Sport mam zaszczyt zaprosić na Zakończenie Sezonu, zlot odbędzie się 14.09.2013 w Toruniu na terenie Aeroklubu Pomorskiego ul. 4 Pułku Lotniczego 17

Pobyt na zlocie poza wspaniałą zabawą i integracją połączoną z wielkim grillowaniem przy bezalkoholowym ;) na świeżym powietrzu umilą nam swoją grą DJ-e
      - zawody na 1/4 mili z pełnym sprzętem pomiarowym
      - stoiska Gastronomiczne
      - atrakcje dla publiczności i najmłodszych uczestników zlotu
      - stoiska wystawców z branży motoryzacyjnej
      - stanowisko diagnostyczne
      - Ci którzy mają niedosyt mocy mogą wjechać na hamownię i ewentualnie umówić się z firmą AGMA Tuning na podniesienie mocy swojego auta
      - poza tym co wymieniłem i pewnie jeszcze wiele rzeczy o których zapomniałem to czeka was możliwość zapoznania się osobiście z tymi wszystkimi ludźmi z którymi do tej pory mieliście możliwość pisać tylko wirtualnie na forum.

Podczas wjazdu będą rozdawane kartki do głosowania na najładniejsze auto zlotu

W imieniu BMW Klub Toruń i BMW-Sport serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy.

Patronat nad naszym zlotem Integracyjnym objęły lokalne media, Radio GRA, BMW Trends, Teraz Toruń, Jazda Miejska

więcej informacji na:

www.bmwklubtorun.pl www.bmw-sport.pl

9:00 - Otwarcie bram - Zakończenie sezonu z BMW Klub Toruń
      9:00 - 11:30 - Zapisy do wyścigów 1/4 mili
      9:30 - 10:30 - Wolne przejazdy na 1/4 mili(jak chłopaki się już z laptopami ogarną)
      10.00 - Oficjalne otwarcie zlotu i powitanie uczestników
      10:00 - 11:30 - Przejazdy "open" na 1/4 mili
      12:00 - 16:00 - Rozpoczęcie wyścigów 1/4 mili
      12:00 - 14:00 Konkursy dla uczestników - przeciąganie BMW, rzut oponą
      14:00 - Wybór najładniejszego BMW Zakończenia sezonu z BMW Klub Toruń
      16:00- 18:00 Przejazdy "open" na 1/4 mili
      19:00 -Zakończenie zlotu.

Podział na klasy konkurencji na 1/4 mili
      1. Pojemność do 2000cm3
      2. Pojemność od 2001cm3 do 3000cm3
      3. Pojemność od 3001cm

Na zlocie będzie można zakupić kosmetyki do pielęgnacji aut od Black Magic Studio, będzie można zakupić oleje i dodatki Millers od autoryzowanego przedstawiciela Autoteile, które można zamawiać z dostawą w Toruniu (biuro@e-autoteile.pl)

Obrazek

Teraz rzeczy mniej przyjemne, na terenie zlotu obowiązuje regulamin zlotów BMW Klub Toruń i BMW-Sport, czyli:

1 - Nie palimy gumy.
      2 - Nie kręcimy bączków.
      3 - Nie piszczymy kołami.
      4 - Zachowujemy się jak przystało na pasjonatów, kolekcjonerów BMW.
      5 - Jeżeli bierzesz znajomych, poinformuj ich o powyższych zasadach.

Jedyną formą sportowej rywalizacji są zawody na 1/4 mili, masz jaja to startuj tam a nie paląc gumę na trawie albo między innymi uczestnikami zlotu narażając ich na straty zdrowia lub mienia.

Jeżeli powyższe zasady Ci nie odpowiadają, proszę nie przyjeżdżaj

Druga rzecz jako że w tym kraju nic za darmo nikt nam nie chciał dać wjazd autem BMW obarczony jest opłatą 40pln, wstęp pieszo jak i osoby w autach wstęp mają natomiast wolny, wjazd autem innym niż BMW niestety za żadne pieniądze jest niedozwolony :)
    • Gość: mck Re: BMW fan-klub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.13, 07:19
      Popieram pomysł. spotykacie się regularnie?? z chęcią też bym podjechał :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka