Dodaj do ulubionych

Kto wie,gdzie we Wroclawiu jest sklep szewski

IP: 62.233.176.* 23.09.04, 12:16
Szukam sklepu szewskiego,albo zakładu szewskiego ,gdzie sprzedają obcasy do
butow..Kupilam 2 lata temu buty z zapasowymi obcasami.Szewc mi je
wymienił,niestety juz sie starły.Potrzebuję znow nowe,gdzie moge takie kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: na ul.Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:23
      tam jest chyba najstarszy we Wrocławiu sklep szewski
    • Gość: k_i_k_a Re: Kto wie,gdzie we Wroclawiu jest sklep szewski IP: *.cn.wroclaw.net.pl / 62.244.144.* 23.09.04, 14:29
      nie słyszałam jeszcze o wymiennych obcasach... Świetny punkt z flekami jest na
      Kazimierza Wielkiego, w pobliżu Europeum. Czy aby nie o fleki własnie Ci chodzi?
      • Gość: kazimierzp w hali Targowej IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.09.04, 14:51
        W Hali Targowej przy placu Nankiera na pierwszym piętrze na samym końcu jest
        sklep z dodatkami szewskimi i krawieckimi.
    • Gość: ona32 Re: Kto wie,gdzie we Wroclawiu jest sklep szewski IP: 62.233.176.* 23.09.04, 19:33
      Tak ,moze i to jest flek,bo nakłada się na obcas.Zawsze wydawało mi się,ze
      tylko buty na wysokich obcasach mają fleki.A tu niespodzianka,buty na
      płaskim,szerokim obcasie i mają wymienne fleki.
      Co by to nie było ,czy flek ,czy obcas dziękuję bardzo za pomoc.
      • Gość: k_i_k_a Re: Kto wie,gdzie we Wroclawiu jest sklep szewski IP: *.cn.wroclaw.net.pl / 62.244.144.* 24.09.04, 09:02
        no to wal jak w dym na Kazimierza. Tam wybór jest ogromny i to przeróżnych
        rozmiarów. Pozdrawiam :)
    • Gość: ona32 Re: Kto wie,gdzie we Wroclawiu jest sklep szewski IP: 62.233.176.* 30.09.04, 22:39
      Wiecie byłam na Kazimierza i w Hali Trgowej i nie mają takich fleków:
      (.Cholera,że też zachcialo mi się takich butów.Producentem ich jest firma Damex
      z Białegostoku.Buty są ze skóry na szerokim,płaskim obcasie,sa bardzo
      wygodne,tylko co mi po nich,jak fleków do nich nie mam.Spróbuję jeszcze na tego
      Chrobrego wybrać się.
      • Gość: rek Re: Kto wie,gdzie we Wroclawiu jest sklep szewski IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:25
        Wyślij prośbę meilę do producenta, może zrealizuje zamówienie.
        Był też sklep na ul.Odrzańskiej. Piszę ,że był bo dawno tam nie zaglądałem.
    • Gość: krysia Re: Kto wie,gdzie we Wroclawiu jest sklep szewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:56
      na Ul Chrobregojest taki sklep
      • Gość: Wrocek Re: Kto wie,gdzie we Wroclawiu jest sklep szewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.04, 21:10
        Tez na Zeromskiego przy skrzyzowaniu z ul. Prusa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka