Dodaj do ulubionych

OPERETKA DOLNOŚLĄSKA

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.04, 16:33
Bardzo dobrze , ze powstaje! Moze nareszcie cos sie ruszy w kulturze
wrocławskiej , bo jak narazie to jest LIPNIE troszeczke ,zeby nie mowic
tragicznie. Sytuacje ratuje tylko OPERA.
Mam nadzieje , ze ludzie popra NOWA OPERETKE i ze to po prostu "kupią"!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 19:28
      No to Kościelniaczek traci publikę. Na te chały sie nie chodzi, a na operetki
      klasyczne zawsze!!!
      • Gość: zbyszek Czy z teatrem muzycznym tak źle?? IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 24.11.04, 16:36
        Ja od jakiegoś czasu zacząłem chodzić do Operetki. Załamywały mnie przedstawienia starej gwardii, jak SkrzypekNaDachu czy ZemstaNietoperza. Do dziś po głowie chodzą mi Gorączka czy OperaZaTrzyGrosze. Co tak Was pasjonuje w spektaklach niekościelniakowych????????
    • Gość: Kurdesz Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 21:01
      No kurde , ale trzeba to jakoś poprzeć...Ludzie ZAPRASZAMY na spektakle!!! :P:P
      • Gość: popierający Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.crowley.pl 03.11.04, 22:48
        Tak to trzeba poprzeć. To wspaniałe. Nawet dyrygenta mają takiego co szlify
        zdobywał jeszcze w starej Operetce, tylko potem miał chyba jakąś przerwę i
        operetek nie machał. Najważniejsze jednak, że wrócił.
        • Gość: furgotem Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 21:42
          No Co Ty Powiesz! Co to za dyrygent co zdobywał szlify w operetce????
          • Gość: popierający Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.crowley.pl 06.11.04, 12:49
            No przecież to pan Alan.
            • Gość: furgotem Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 21:25
              AAAAAAAA, Pan Alan- a to nie wiedziałem o tych szlifach. Odnoszę wrażenie że Pan Alan bierze się za
              wszystko co mu wpadnie w ręce. Jakoś nie cenię za bardzo tego typu postawy ale każdy musi coś jeść i
              gdzieś spać więc skoro się podjął to Najlepszego...
              • Gość: popierający Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.crowley.pl 07.11.04, 00:12
                A jak się dobrze interes rozkręci to pojedzie sobie na tournee do Niemiec gdzie
                dostanie parę diet i zabawi się jak za starych dobrych czasów.
                • Gość: ? Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.04, 17:12
                  A ty co - zazdrosny? Do Ciebie nie zadzwonili?
                  • Gość: furgotem Re: OPERETKA DOLNOŚLĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.04, 21:31
                    Nie zadzwonili :-( bo nie mają mojego numeru ;-) a gdyby nawet mieli ;-/ to mogliby mnie zatrudnić na
                    asystenta Smolija-chyba dałbym radę :-))) ale to już sprawa nieaktualna :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka