IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:55
Hej dziewczyny wiele z Was napewno korzysta z takich sklepików proszę
podajcie adresy bo nie jestem z Wrocławia a nie stać mnie na super ciuszki a
w szmateksach zawsze mozna coś ślicznego i niedrogiego wygrzebać
pozdrawiam!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ~Ines~ Re: LUMPEKSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:10
      Bardzo fajne lumpeksy znajduja się na ulicy Szczytnickiej jest ich tam kilka 1
      na rogu na przeciwko jakby zakonu(raczej mały ale bardzo fajnie zaopatrzony)
      który jest po drugiej stronie, 2 chyba nazywa sie u Basi (nie mam pamięci do
      nazw) i 3 po tej stronie gdzie jest sklep Wólczanki (ogromny wybór starych
      pięknych torebek, również buty)i oczywiście ubrania. W każdym, z tych lumpeksów
      można sie targować a towar narawdę bardzo dobrej jakości i markowych firm np
      Benetton, Jackpot itp. Wszystkie te lumpeksy znajdują sie po tej stronie gdzie
      jest sklep Wólczanki a idąc od Katedry po lewej stronie Szczytnickiej.
    • Gość: Karola Re: LUMPEKSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:29
      hej! polecam jeden na 1go maja, wejscie obok rossmana, przez sklep meblowy- na
      sam dol, mozna wynalezc cos ciekawego i sie potargowac. tez nie jestem z Wrocka
      i dlugo szukalam takich sklepow, a z zakupow w tym jestem bardzo zadowolona;-)
      a na szczytnicka.. to chyba pojde w tym tygodniu ;-)
      • Gość: ANKA Re: LUMPEKSY IP: 62.233.177.* 09.01.05, 19:47
        niedlugo znajoma otwiera odziez naprawde malo uzywana z holandii-blisko
        szczytnickiej-na sienkiewicza37-ma naprawde ciekawe i tanierzeczy-pewnie
        zreszta sie pochwali jak otworzy!cos kolo 20go stycznia.warto podejsc
        • Gość: basia Re: LUMPEKSY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.01.05, 14:36
          Na Orzeszkowej - na odcinku między Wyszyńskiego i Prusa - obok apteki. Polecam!
    • Gość: Rybka Re: LUMPEKSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:06
      Hej, a ja gorąco polecam super sklep , inny niż wszystkie ktore do tej pory
      widziałaś , przy ul. Traugutta 104, RETRO. Mają naprawde super ciuchy i jakość.
    • Gość: AGA Re: LUMPEKSY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.05, 18:41
      Droga Aniu...w okolicach ul.Nyskiej jest jeden z najwiekszych we Wrocławiu,
      tego typu sklepików...osobiście byłam tam tylko raz, ale udało mi sie akurat
      wtedy znalezc cudowna sztruksowa kurteczke:)))z która teraz w cieple dni sie
      nie rozstaje:)))naprawde polecam...pozdrawiam...UDANYCH ZAKUPÓW
      • gawliki Re: LUMPEKSY 23.02.05, 11:31
        A JA OTWORZYLAM NA UL.SIENKIEWICZA 37/39-OBOK KOMPUTEROWEGO-Z ULICY SREDNIO
        WIDAC-MAM DUZO DLA DZIECIACZKOW NAOPRAWDE SUPER CIUSZKOW-SUPER!ALE TAKZE DLA
        NAS I NASZYCH FACETOW-DUZO ORYGINALOW ZA MALA KASE I W BARDZO DOBRYM STANIE!!!
        ZAPRASZAM
    • ts2 Re: LUMPEKSY 15.01.05, 23:41
      www.fost.pl/wroclaw/a/c/19/s/16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka