Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wroclawiu mozna kupic SCRABBLE?

IP: 81.219.224.* 08.01.05, 15:58
Szukalem dzis caly dzien i nic... Tylko w Leclercu widzialem Scrabble, ale dla juniorów od 4 do 10 lat. Może ktoś z Was widział gdzieś ostatnio tę klasyczną grę i mógłby mi podpowiedzieć? Będę wdzięczny
Obserwuj wątek
    • Gość: josip Re: Gdzie we Wroclawiu mozna kupic SCRABBLE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 16:42
      nie moge Ci konkretnie pomoc - jedynie podtrzymac na duchu - we wrocku bezdyskusyjnie mozna kupic te gre:) mam jedna sztuke w domu kupiona calkiem niedawno wlasnie we wro. tylko ze to jest prezent a osoby dajacej nie jestem w stanie teraz zlapac...
    • lucky5511 Re: Gdzie we Wroclawiu mozna kupic SCRABBLE? 08.01.05, 18:06
      Hej moja ciotka kupiła wnuczce w Careffour ale chyba dwa tygodnie
      temu.Podejrzewam że we wszystkich hiper kupisz tą bardzo ostatnio popularną
      gre!!
      • Gość: kokos Re: Gdzie we Wroclawiu mozna kupic SCRABBLE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:35
        Przed świętami była także w Geancie, w koronie.
        • nat.wroclaw Re: Gdzie we Wroclawiu mozna kupic SCRABBLE? 08.01.05, 19:24
          W tesco przy Długiej (dawny Hit), za jedyne 69,99.

Przed Świętami kosztowało 55 zł (szkoda, że nie mogę teraz wstawić ikonki z
          waleniem się młotkiem w głowę - oczywiście nie kupiłam).

Pozdrawiam
          Scrabble-manniaczka

Nat
          • Gość: piotruniu Dziękuję bardzo :)) n/txt IP: 81.219.224.* 09.01.05, 00:58
    • Gość: piotruniu NIMA IP: 81.219.224.* 10.01.05, 15:43
      Bylem na Bielanach, w Carrefour, Leclercu, dawnym Hicie, Koronie i w kilku innych miejscach - nigdzie ani sladu. Jest tylko w Empiku za - uwaga - 119 zl (2x tyle ile wynosi 'normalna' cena). Wyglada na to, ze Wroclaw oszalal na punkcie tej gry, a ja musialem kupic inny prezent na urodziny... Ech!!
    • labeg Re: Gdzie we Wroclawiu mozna kupic SCRABBLE? 10.01.05, 17:42
      a byles np. w skladnicy harcerskiej? Ja wiem o dwoch takich sklepach. Swoje
      wlasne Scrabble kupilam lata temu i jak ostatnio bylam z chlopakiem u jego
      rodzicow zrobilismy druzynowe rozgrywki - mlodzi wygrali hihi :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka