Dodaj do ulubionych

55 lat SP nr23

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 16:04
Czy kogoś obchodzi ten temat?W piątek na TVP3 była krótka relacja z imprezy.
Dlaczego nikt mnie nie powiadomił;w VIII klasie byłem nawet przewodniczącym
klasy.
Całusy
Obserwuj wątek
    • Gość: ZENOBI Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 09:04
      ja nigdy nie bylem przewodniczącym i też mnie nikt nie powiadomił :)
      ale jak widac absolwentów sp.23 na forum brak .hej jasio napisz w którym roku
      byłeś tym przewodniczącym :)
      • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 09:44
        to był 85 i chyba klasa B p.Miller.
        • Gość: ZENOBI Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 08:49
          Gość portalu: jjasio napisał(a):

> to był 85 i chyba klasa B p.Miller.

>> TO tej od matmy ? bo ja od p. Tobolskiej
          • Gość: B.Łuczak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 29.05.02, 10:23
            to wypada że rok wyżej
          • Gość: stanley Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 29.05.02, 10:37
            od toboła to byłem ja frajerze i kopsnij coś na winko
    • Gość: pepe Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 29.05.02, 10:17
      Mnie też nikt nie powiadomił, widocznie mają nas głęboko w czterech literach.
      Pewnie impreza była dla wybrańców - tych którzy zawsze włazili bez wazeliny. Ja
      to w każdym razie p******ę zrobię ze znajomymi alternatywne obchody, na których
      będzie można nawet puścić pawia pod stół i nikt się nie obrazi :)

pozdrawiam nie-lizusów i niektórych (nielicznych) mądrych pedagogów
    • Gość: Johan Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 29.05.02, 10:25
      A ja tam byłam i nawet bardzo dobrze się bawiłam, a najlepszy był pokaz
      stepteasu w wykonaniu pani od geografii
      • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 11:09
        Luczak,albo Lukacz ,Coś mi to nazwisko mówi.
        Jedna chodziła krótko do mojej klasy ,a druga buła nauczycielką fizy.(chyba)
        Tobolską miło wspominam.Wymagająca ,ale rzeczowa.
        A od geografii była Chołuj I kochała krzyżówki z "Poznaj swój Swiat"albo
        "...Kraj".
        pozdr
        • Gość: inonim Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 22:07
          Luczak do byla od wychowania obywatelskiego ( chiba :)a dzieki Felicji
          potrafie sklecic ze dwa zdania
          chwieje bankowo gibana :)
          Wojchy rulezz :))))))))))))))))
          pozdrawiam Dariusza Ł. a moze sie mylę >?
          • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 12:24
            Dariusz Ł.widziałem ostatnio 15 lat temu.Widzę ,ze czaisz klimaty??
            pozdr
            • Gość: mario Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 21:40
              pewnie ze czaje wszak bujałem sie do budy te 8 lat :)no to kto do cholery był
              tym przewodniczacym :)Przemek B. ? a moze Marek Cz. ?
              • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 09:25
                przemek i marek chodzili do roznych klas
                A jeszcze była fajna lasio marzena p.
                pozdr
                • Gość: gutek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 21:54

> przemek i marek chodzili do roznych klas
                  > A jeszcze była fajna lasio marzena p.
                  > pozdr

100% racji ! ale do was chodzil niejaki Krzysztof J. na ten przykład :)
                  o cholera ty tez sie kochaleś w marzence p. a może w beacie k. ?
                  • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 09:18
                    Gutek !!! Ty łotrze ,jak można było się w nich nie kochać skoro siedziały przed
                    nami i siłą rzeczy gapiłeś się na nie.A czy na Będzińskiej mieszkają jakieś
                    fajne dziewczyny sprzed lat?

Pozdr
                    • Gość: adonis Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 04.06.02, 15:52
                      Pewnie że mieszkają tylko z tą fajnością coraz gorzej :) tu wisi, tam wisi
                      i "ujrzałem pierwszy siwy włos na twojej skroni", wszak wszystko płynie ....

pozdrawiam
                      Gawlik
                      • Gość: wernyś Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 22:12
                        Gość portalu: adonis napisał(a):

> Pewnie że mieszkają tylko z tą fajnością coraz gorzej :) tu wisi, tam wisi
                        > i "ujrzałem pierwszy siwy włos na twojej skroni", wszak wszystko płynie ....
                        >
                        > pozdrawiam
                        > Gawlik

>> ty adonis wysil ta mózgownica kto to jest ten sympatyczny kolo jjasio ?
                • Gość: jabolo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 04.06.02, 15:56
                  Z perspektywy czasu to pamiętam duże błekitne oczy - na tamte czasy rewelaja.
                  Niestety z tego co pamiętam rozwój tych atrybutów zatrzymał się i rzeczona
                  lasia zagineła w możu przeciętności.

pozdroofka
                  PP
                  • Gość: kizioR Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 22:06
                    jabol masz racje ale tak na marginesie to gdzie my mielismy zobaczyc ta fajne
                    laski z miasta zeby sobie porównac :)))))) wszak my na prowincji mieszkali :)))
                    a czy ex-laski mieszkaja na bedzinskiej to nie wiem bo sam nie mieszkam na
                    wojchach od 7 lat :)
                    ale jak spotakam gutka to zapytam
                    pozdr. nie Gutek :-)
                    • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 10:39
                      A trzeba było wsiąść do 113 i po kilku minutach jazdy "ogórkiem" byłbyś "w
                      mieście".
                      A była jeszcze taka fajna Lidka ,z Parafialnej chyba.
                      pozdr
                      • Gość: marchel Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 05.06.02, 17:09
                        Ano była, tylko jakoś tako "zdystansowana" była - może inna orientacyja czy cuś?
                        A te z ulicy B. to takie swojsko-przaśne i elitlbit przystyępniejszo no to my
                        myśleli że fajniejszo a to tylko lepszy markjetyng był bo to żadne cudo i to
                        tak trochu przez szybe pokazane... Eeee zaawsze człek mądrzejszy po czasie :)
                        • Gość: Dziubak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 09:01
                          Gość portalu: marchel napisał(a):

> Ano była, tylko jakoś tako "zdystansowana" była - może inna orientacyja czy cuś
                          > ?
                          > A te z ulicy B. to takie swojsko-przaśne i elitlbit przystyępniejszo no to my
                          > myśleli że fajniejszo a to tylko lepszy markjetyng był bo to żadne cudo i to
                          > tak trochu przez szybe pokazane... Eeee zaawsze człek mądrzejszy po czasie :)

>> Marchel która to ta LIdka ? to ta co na rogu z rozy luksemburg ? a co z ta
                          orientacją bo nie kminie ? chodzi o zoo :)??
                        • Gość: KLEMENS Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 09:02
                          Bracia opanujcie się !!!!!!
                          • Gość: kleszcz Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:18
                            to mnie chłopie kuna rozbawiłeś że zara jebne ....
                        • Gość: maciora Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 09:16
                          Gość portalu: marchel napisał(a):

> Ano była, tylko jakoś tako "zdystansowana" była - może inna orientacyja czy cuś
                          > ?
                          > A te z ulicy B. to takie swojsko-przaśne i elitlbit przystyępniejszo no to my
                          > myśleli że fajniejszo a to tylko lepszy markjetyng był bo to żadne cudo i to
                          > tak trochu przez szybe pokazane... Eeee zaawsze człek mądrzejszy po czasie :)

>>> Marchel lasek ci sie zachciewa co juz nie kiwasz ???
                          • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 10:07
                            Lidka to taka dziewczyna z klasą ąę.Bułkę przez bibułkę , a ...
                            Chociaż nie wiem.
                            Ale na wojszycach to wielki postęp nastąpił.INTERNET i DIALOG .
                            Może na imprezie tarasowej GW by sie spotkać??
                            A może lepiej zrobić impreze na balkonie niejakiego Jarka Ch.(H.?).
                            Willa zmieniła oblicze,wyładniała .A jego siostra Jolka?
                            Pozdr

• Gość: łemblej Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 07:55
                              Lidka ? dalej nie przypominam sobie . moze kamila a nie lidka ?
                              a co do imprezy to nie chadzam na tarasy :) predzej juz u jarka H tylko jego
                              balkon ma ograniczona pojemność :) a starszy syn jolki to uczeń sp. 23 ( o
                              cholera ale ten czas szybko leci to juz nastepne pokolenie ). a co do marzeny
                              P. to jej panienski oczywiście :) to podobno zbajerowala rodziców ze jest w
                              ciązy by jak najszybciej wyjsć za mąż :))) ciekawe czy to prawda ?
                              najleprzego.absolwent.
                              • Gość: Buras Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 08:39
                                a co do " ciała pedagogicznego " to ucza na bank : Rumianowski ( wiecznie żywy
                                :) ; Zaremba o nazwisku męża ? i Jasińska.
                                a jak sie nazywała nasza stara " czerwona " dyrektorka ucząca biologii ? bo
                                pamięć juz nie ta ?????????
                                • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 11:59
                                  i co Rumianowski ciągle w tych samych jeansach i zielonym sweterku?Przecież nie
                                  ma już PO.
                                  A ta dyr. to nie Grobelna od chemii.
                                  Pamiętacie Kociumbasa od fizy.to był zakręcony facet.
                                  ...a p.G. od muzyki ze swoją mandolinką.
                                  Ale dzięki paru nauczycielom nasza szkoła nigdy nie była czerwona.Prawda?

• Gość: Wiertak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 22:56

> i co Rumianowski ciągle w tych samych jeansach i zielonym sweterku?Przecież nie
                                    >
                                    > ma już PO.
                                    <<<<<< Rumianek wiecznie zywy ! i taki sam nic sie nie zmienił widzialem go
                                    niedawno
                                    > A ta dyr. to nie Grobelna od chemii.
                                    > Pamiętacie Kociumbasa od fizy.to był zakręcony facet.
                                    > ...a p.G. od muzyki ze swoją mandolinką.
                                    <<<<<< pani G. też w niezlej formie ! tez ja widzialem :)
                                    > Ale dzięki paru nauczycielom nasza szkoła nigdy nie była czerwona.Prawda?
                                    >
                                    > Niby prawda, za młody wtedy byłem żeby to oceniać ale ciekawe jak teraz z ich
                                    antykomunizmem :)
                                    pamietam jak po wycieczce do warszawy na plastyce ? mielismy narysowac jakies
                                    wspomienia. cala klasa jak jeden mąż narysowala grób Przemyka na którym bylismy
                                    na powazkaxch. ale musielismy ja zniszczyc właśnie w obawie przed dyrektorką

• Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 12:03
                                Będę się upierał to była Lidka.
                                A nie ma u was ciekawych rozwódek albo znudzonych żon, w celach towarzyskich.
                                pozdr
                                • Gość: gaweł Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:35
                                  No co szanowny kolega znowu wymyśla? Nie lepiej sięgnąć po świeże mięso, a nie
                                  zadowalać się padliną. Przecież już kolejny krzyżyk leci i trociny powoli z
                                  dupy zaczynają się sypać. Z tymi żonami to jest tak, że człowiek kupuje całą
                                  krowę, żeby sobie wypić szklankę mleka :)))) A co do Lidki to nie pamiętam,
                                  chyba czas już zacząć łykać lecytynę ;0 Można kiedyś zwołać nieformalne walne
                                  zebranie członków i powspominać ...

pozdr
                                  xxxx
                                • Gość: gaweł Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:35
                                  żony zazwyczaj bywają znudzone
                                • Gość: gaweł Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:37
                                  Aha jakbyś miał jakieś akty ww. Lidki to daj znać i podeślij mailem
                                  • Gość: świerk Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 23:02
                                    Gość portalu: gaweł napisał(a):

> Aha jakbyś miał jakieś akty ww. Lidki to daj znać i podeślij mailem

>> gaweł ty stary zwyrolu ! poszukaj www.xxx.peep.show.com.pl
                                • Gość: suduł Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 22:43

> Będę się upierał to była Lidka.
                                  > A nie ma u was ciekawych rozwódek albo znudzonych żon, w celach towarzyskich.
                                  > pozdr

>> lidka na pewno nie ! bo bym ja kojarzył z 4 pancernymi i sabaką ! a ja do tej
                                  porynie znam zadnej Lidki :)
                          • Gość: marchel Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:27
                            kiwam a jak, tylo że mam taki interface - przez kraty idzie grypsera a tam
                            gitsiora za murem z notbókiem i komórą śle dalej, a na dałnlinku to co odbierze
                            to miga do mnie i wszycho gra że git. Ale mają nam internet w pace założyć to
                            strony z cwelami co to na wolności mówią że geje są pooglądamy i jakiemu nowemu
                            gwint zerwiemy i będzie z kibla paszę posuwał. Jak interneta będę miał to zara
                            gibkiego imejla podeślę i będę zara wiedział co tam u jareckiej starej goliata
                            i innych
    • Gość: WojtekM Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:50
      Mnie też nikt nie powiadomił. Ach jak mi smutno.
      • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 14:21
        Jak mi smutno, jak mi źle.
        To mówicie ,,ze nie warto na lasie jechać na Wojszyce.
        A to studio Kaprys na R.Luksem sorrry Grota-Roweckiego.
        pozdr
        • Gość: Wiertak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 21:45

> Jak mi smutno, jak mi źle.
          > To mówicie ,,ze nie warto na lasie jechać na Wojszyce.
          > A to studio Kaprys na R.Luksem sorrry Grota-Roweckiego.
          > pozdr

>> to sudio na grota to niezly kolo prowadzi bo co jakiś czas zmienia wejscie jak
          rada osiedla chce mu sie do dupy dobrać ( z grota ) to otwiera wejscie ze
          skibowej i na odwrót :)))))
          a co do lasek to przeca jest nowe osiedle i córeczki lekarzy adwokatów aptekarzy
          jesli ci o kase chodzi :))))))
          • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 11:12
            fakt . elitarne osiedle te wojchy.
            nawet na Pawiej fajne domki wybudowali.
            A propo kaprysu ,to facet zmienia też nazwę Salon masażu ,agencja
            towarzyska,centrum rekreacji.
            Ale nie o tym miałem.
            A wy absolwenci pokonczyliście jakies harwardy czy sorbony??
            pozdr
            • Gość: olenia Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 23:05

> fakt . elitarne osiedle te wojchy.
              > nawet na Pawiej fajne domki wybudowali.
              > A propo kaprysu ,to facet zmienia też nazwę Salon masażu ,agencja
              > towarzyska,centrum rekreacji.
              > Ale nie o tym miałem.
              > A wy absolwenci pokonczyliście jakies harwardy czy sorbony??
              > pozdr

>> ja kurna na pewno nie !
              poz. olenia
              • Gość: flis j. Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 23:11
                Ja skończyłem uniwerek a tera mam paierkowa robote : trzepanie worków po
                cemencie ale cóz takie czasy żadna praca nie hanbi a pieniadze nie smierdzą
                a ty kolego wybierasz sie na lasie na wojchy a wiesz ze hawranka chata
                ocieplona ?????????
                • Gość: chińczyk Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 22:18
                  hej jjasio a ty nie smigałes z flaga T.P.CH.R. ???
                  POZDROFFIONKA .
                  • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 14:01
                    i na tienanmen czołg przejechał mi po rowerze.
                    tak to bylem ja.
                    pozdr.
                    • Gość: góral Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 21:37

> i na tienanmen czołg przejechał mi po rowerze.
                      > tak to bylem ja.
                      > pozdr.

>> i ten rower zalałeś betonem na pl.Dominikańskim:))) ? a kiedys on sie nazywał
                      pl. Dzierzyńskiego o ile pamięć mnie nie myli :)))
        • Gość: boozer Re: 55 lat SP nr23 IP: *.yhteys.mtv3.fi 10.06.02, 10:18
          musze stwierdzic ze z tymi lasiami to nie jest tak zle bo w kraju w ktorym
          teraz przebywam baby sa tak obrzydliwe ze na wymioty zbiera, pozdrowienia z
          kraju prohibicji pablo
          • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:57
            czy sa kraje z prohibicją? muszę chyba podziękować mojemu Guru ,że pozwolił mi
            zostać w polandzie.
            pozdr
            • Gość: HoryPort Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:02

> czy sa kraje z prohibicją? muszę chyba podziękować mojemu Guru ,że pozwolił mi
              > zostać w polandzie.
              > pozdr

>> jjasio masz swięta rację nie ma jak w kraju :)a nie byc gdzies na poniewierce
              :)cudze chwalicie swego nie znacie !
              >> i jeszcze te buraki jezyka polskiego za granica nie znają !
              >> nie ma jak u nas jade sobie z kolesiami do Teresina kole stolycy piweczko
              dostepne wódeczka tania i jeszzcze firmę na 120 zł przekrecam ( ale o tym ciiiiii)
              PZDR.
          • Gość: eryk n. Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 21:45
            Gość portalu: boozer napisał(a):

> musze stwierdzic ze z tymi lasiami to nie jest tak zle bo w kraju w ktorym
            > teraz przebywam baby sa tak obrzydliwe ze na wymioty zbiera, pozdrowienia z
            > kraju prohibicji pablo

>> he he he ale mozesz sobie polatać z " małym " po dworze na około sauny
            :)))))))) A % mam nadzieję że zabraleś z kraju :) mimo tego ze za duzo nie wolno
            :((( a moze cos kupiles bez pazernego cełka :)
            >> to łyknij tam zdrówko absolwentów SP.23 :)))JEST NAS TU PARU :)
            • Gość: LAKIER.. Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:10
              no nie moze być ! kurna nie mozecie rozkminić waszej dyry !toż to Rostecka !
              daje se jaja obciąć że mam prawde mimo ze do waszej budy nie chodziłem bo i po
              co ? :)
              szufla Lakiernik.
              • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 10:03
                Lakier? skąd ty to wiesz ? Malowałeś jej brykę .A jeździła pewnie maluchem?
                Pozdr.
                • Gość: grubba Re: 55 lat SP nr23 IP: *.yhteys.mtv3.fi 11.06.02, 10:10
                  moze i maluchem, ale jej stary to w wietnamie migiem braci amerykanoof
                  ostrzeliwal bo z tego co pamietam to jakis wojskowy to byl. Nie chce z wami
                  gadac bo mam kaca jak chooj i nawet nie trafiam w klawisze pozdro
                  • Gość: Kluczek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.02, 21:48
                    Drodzy kurna koledzy ! widze ze pisac wam sie nie chce . walniecie ze dwa
                    zdania i juz !wszak my to absolwenci sp.23. elitarnej szkoły przy basenie p.poż.
                    a to zobawiązuje ! wszak kurde niezly watek nam tu urósł ( szkoda ze nie co
                    innego he he he ... )i trza go trzymac mocno i długo !
                    śmierc nutriom i krasnalom ! niech żyje sp.23 !!!!
                    ściskam mocno Kluk !
                    ps. pozd od Sobóla ( a moze Sobola ???? )
                    • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:07
                      > ps. pozd od Sobóla ( a moze Sobola ???? )

to Ty nie wiesz jak się piszesz??Soból czy Sobol.
                      Stary ,zatraciłeś osobowość.Czeba cie ratować.Skocz po flakon!
                      pozdr.
                      A do basenu ppoż kto wrzucał karbit??
                      A kto bączki z saletry puszczał?
                      A kto z igieł lekarskich śrutem szczelał?
                      A kto w kuble śmieci podpalił?
                      A kto na Przystankowej przez zamknięty przejazd kolejowy przechodził?
                      A kto lampy z pociągów jumał?
                      A kto na jednym kole na rowerze jeździł?

i co tylko dwa zdania napisałem??

ale smiesznie,co??

ura bura
                      • Gość: DROZD Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 22:56

> > ps. pozd od Sobóla ( a moze Sobola ???? )
                        >
                        >
                        > to Ty nie wiesz jak się piszesz??Soból czy Sobol.
                        > Stary ,zatraciłeś osobowość.Czeba cie ratować.Skocz po flakon!
                        > pozdr.
                        <<< Jak sie pisze to ja wiem tylko nie pamie tam który jest który :) bo jesli
                        dobrze pamietaszz byl i sobol i soból :)
                        > A do basenu ppoż kto wrzucał karbit??
                        >>> Karbidu nie wrzucalem do basenu bo mi było go szkoda a jeno paliłem go w
                        lampie kolejowej a na basenie to śmigałem na łyzwach jako jeden z niewielu na
                        hokejówkach :))))
                        > A kto bączki z saletry puszczał?
                        >>> i owszem puszczalem ale wolalem startery i korki :)
                        > A kto z igieł lekarskich śrutem szczelał?
                        << z igieł nie 1 ale ze śrub to tak :)
                        > A kto w kuble śmieci podpalił?
                        >> ja nie, tylko je wynosilem będąc dyzurnym :)
                        > A kto na Przystankowej przez zamknięty przejazd kolejowy przechodził?
                        << potwierdzam ale czy to moja wina ze go zamykali na 20 min. przed przejazdem
                        pociągu :)
                        > A kto lampy z pociągów jumał?
                        >> to była domena chlopaków z Gaju i z ulicy Czechowa :)ja tylko zbieralem rude
                        do procy z nasypu ;)
                        > A kto na jednym kole na rowerze jeździł?
                        << jjasiu to na uwczesnej czajce bądź pelikanie było niemozliwe :)))
                        >
                        > i co tylko dwa zdania napisałem??
                        << nie no tak trzymać ! wszak wspomnienia z dzieciństwa to piekna rzecz :)
                        >
                        > ale smiesznie,co??
                        << ha ha ha bomba :))))))))))
                        >
                        > ura bura
                        << zielona gora :)))))))
                        a ten grubba to juz zupełnie sie zapił za gramnicom ;)))
                        stary wracaj do kraju !!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 12:15
                          jak to leciało z dziennika w klasie B
                          cendrowica
                          chuchro
                          czpak
                          ...

jarema
                          janowski
                          kleśta
                          kulig
                          kuśnierz
                          łach
                          ...

więcej nie pamiętam
                          • Gość: Tobolska Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 22:58
                            ale masz pamięc ! ja sprawdze swoja :
                            adamczuk
                            chojnacki
                            balawajder
                            burczyc
                            cajdler
                            guguł - do pewnego czasu oczywiscie :)
                            hawryliszyn
                            janiak
                            klatka
                            kuśnierz- to kuzyn
                            łuczak
                            malinowski
                            nalberczynski
                            nowak

olencewicz

pawlik
                            szajna
                            tatus
                            uram
                            no i jeszcze ach ta skleroza :
                            kulig
                            pezda
                            wiaderna
                            żywiczka
                            marchelek
                            wiercinski
                            ..... ? moze ktos pomoże ?????????????????????????????

kusnierz :) to kuzyn :)
                            • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 12:24
                              Tobolska ??? Pani Tobolska??? Ale wkręt .To nie może być prawda.
                              Ja zapomniałem o:
                              Guguł
                              Grabowska
                              Kraska
                              Mojka
                              Marchelek
                              • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 12:29
                                No i jeszcze Wieczorek iiii Wysłoboc(?)ka
                                Pozdr

Chyba komplet.
                                Co z nimi teraz się dzieje?
                                Mają po 32 latka.I na dobre rozpoczętą karierę,wszak szkółki mają za sobą.
                                • Gość: kajmowa Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 07:53

> No i jeszcze Wieczorek iiii Wysłoboc(?)ka
                                  > Pozdr
                                  >
                                  > Chyba komplet.
                                  > Co z nimi teraz się dzieje?
                                  > Mają po 32 latka.I na dobre rozpoczętą karierę,wszak szkółki mają za sobą.

>ciekawe czy masz taka pamięć czy sprawdzaleś ze zdjęia ????????

• Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 10:01
                                    Nie mam zadnych zdjec ,ale chętnie obejrzalbym .Jak mozemy sie umówić??
                                    kontakt pijana@poczta.gazeta.pl
                                    popzdr
                                    • Gość: Pablo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:03
                                      Janeś to ty?
                              • Gość: maciora Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:01
                                Marchela to ty nie tykaj kuna co?
                    • Gość: grubba Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:00
                      jestem spowro i już doszedłem do siebie (tzn wytrzeźwiałem). Jak tak sobie
                      czytam to zastanawiam się co ten jjasio za jeden - z jednej strony za dużo kuma
                      a z drugiej to widzę pewne braki w wiedzy podstawowej. Chyba, że już nie te
                      lata i pamięć zawodzi. Jakiś ten gostek tajemniczy coś, anonimowość internetu
                      to jednak dobra sprawa bo nie jeden już by....
                    • Gość: kula Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 16:02
                      Kluku, a pamiętasz jak jedyny automat wrzutowy w okolicy, ten przy skrzyżowaniu
                      R.Luksemburg-Jasienicy wyrwałeś z bebechami? Nikt nie mógł dzwonić przez jakieś
                      dwa tygodnie, bo wtedy telefony domowe mieli tylko wybrańcy :-) Niezłe to było
                      no nie?

koola
                      • Gość: stanley Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 21:50
                        Gość portalu: kula napisał(a):

> Kluku, a pamiętasz jak jedyny automat wrzutowy w okolicy, ten przy skrzyżowaniu
                        >
                        > R.Luksemburg-Jasienicy wyrwałeś z bebechami? Nikt nie mógł dzwonić przez jakieś
                        >
                        > dwa tygodnie, bo wtedy telefony domowe mieli tylko wybrańcy :-) Niezłe to było
                        > no nie?
                        >
                        > koola

,, ale mnie gość wkurzyl nie mogłem dzwonic do telefonu zaufania i robić sobie
                        jaja :)
                        • Gość: joda Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 09:35
                          Stanley ty sie lepiej sie u nasz nie pojawiaj i kibluj w tych laskowicach

luck skywalker
    • Gość: Janek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 16:34
      To jak jest z tą numeracją, bo SP Nr 24 w Złotnikach obchodziła 55 lat w 2000
      r.
      • Gość: guluś Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 07:49
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> To jak jest z tą numeracją, bo SP Nr 24 w Złotnikach obchodziła 55 lat w 2000
        > r.

>> he he w tamtyvh czasach wszzystko bylo możliwe :)a ciekawe kiedy swoje 55
        lecie obchodzila SP.25 ???
        • Gość: :))))))) Re: 55 lat SP nr23 IP: *.tabulaprojekt.pl / 192.168.1.* 17.06.02, 09:27
          Podciągam Was do góry, strasznie się rozleniwiliście
          Piszcie dalej, fajnie się Was czyta
          Pozdrawiam
          Mieszkanka Wojszyco- Ołtaszyna
          • Gość: pablo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:10
            wspaniała inicjatywa - brawo, brawo

pozdrowionka
            były mieszkaniec tych okolic (przez prawie ćwierć wieku)

PS
            kidyś to była naprawdę super okolica, a teraz jak jadę Parafialną i widze te
            paskudne bloki to coś mi w tyłku strzyka :(((
          • Gość: WaldekB Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 15:56
            Ale Wojchy do od nas zawsze obrywały, takie same cieniasy tam mieszkały, że jak
            który raz w japę oberwał to zaraz z płaczem uciekał. Ołtaszyn rulez! Wojchy
            wiochą frajerów. Pewnie teraz dziatwa zamiast porządnie się nap.......ć woli
            amfę z rury ładować albo jakieć glanty ćmagać.

WB
            • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 16:17
              Niech zyją wolne Wojchy.
              Tacy jak ty mieszkali i ciągle będą mieszkać dalej od centrum miasta,takich jak
              ty powinno się izolować.
            • Gość: smalec Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 22:01
              Gość portalu: WaldekB napisał(a):

> Ale Wojchy do od nas zawsze obrywały, takie same cieniasy tam mieszkały, że jak
              >
              > który raz w japę oberwał to zaraz z płaczem uciekał. Ołtaszyn rulez! Wojchy
              > wiochą frajerów. Pewnie teraz dziatwa zamiast porządnie się nap.......ć woli
              > amfę z rury ładować albo jakieć glanty ćmagać.
              >
              > WB
              hi hi hi a pamiętasz jak " slepą " na mecie przekrecalismy na flaszki :)))
              dajac szmal z dorysowanymi zerami albo wymieniejąc wode na wóde ih hi hi
            • Gość: OCET Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 22:11
              Gość portalu: WaldekB napisał(a):

> Ale Wojchy do od nas zawsze obrywały, takie same cieniasy tam mieszkały, że jak
              >
              > który raz w japę oberwał to zaraz z płaczem uciekał. Ołtaszyn rulez! Wojchy
              > wiochą frajerów. Pewnie teraz dziatwa zamiast porządnie się nap.......ć woli
              > amfę z rury ładować albo jakieć glanty ćmagać.
              > wALDEK TY CPUNIE JAK CIE DORWE NA BERZIE TO CI NOGI Z D.... POWYRYWAM !!!!
              UWAŻAJ TERAZ PRACUJE W STRAZY MIEJSKIEJ
              ŚWIDUR VEL CYSTERNA
              > WB

• Gość: Beata J. Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 22:18
              A ja bylam jedna ??? z odważnych ktora kamieni pegeerowskich nie zbierałam ale
              może to dlatego ze nie jestem autochtonkom .
              chlopaki obiecujecie ze na 60 lecie S.P.23 ujawnicie sie i pogadamy ????
              cholera bede miała 38 lat !!!
              pozdrawiam :)
    • Gość: Pablo Re: Wojchy - rekreacja IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:15
      Proponuję powspominać zajęcia sportowo-rekreacyjne na przełomie lat 70 i
      80'tych. Zwłaszcza bardzo długi łykend w grudniu 80 wspominam najlepiej.
      Towarzysz spawacz niezły prezent nam sprawił.
      • Gość: jjasio Re: Wojchy - rekreacja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 12:39
        tego Teleranka z niedzieli 13.XII nikt nam nie odda
        • pijana Re: Wojchy - rekreacja 17.06.02, 12:58
          a z rekraacyjnych spraw :to te stawy co 21.III byly przez nas oblegane zasypali
          i wkoło dmki pobudowali.
          Za to kocie łby na Pawiej mają się dobrze
          • Gość: goliat Re: Wojchy - rekreacja IP: *.polkomtel.com.pl 19.06.02, 12:22
            Na Pawiej stały hydranty - ciekawe czy jeszcze działają, które służyły jako
            darmowa popitka w czasie imprez "przy hydrancie"
      • Gość: Gizmo Re: Wojchy - atrakcja IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:28
        Jako stary ministrnat muszę zauważyć że przybyła nowa atrakcja turystyczna na
        Wojszycach czyli prawdziwe katakumby na ul. Jasienicy. Jak na razie tylko jeden
        korpus w piwnicach kościoła, no ale podobno na listę oczekujących na pochówek
        zapisało się wiele osób.
    • Gość: piotruś Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 14:34
      Jak mama mi pozwoliła to jeździłem z nasypu kolejowego, ewentualnie wysypiska
      śmieci (to już była wyprawa na cały dzień) na sankach, a stawy gdy zamarzły
      idealnie nadawały się na łyżwy. Niestety takich zim już nie ma a wszystkie
      naturalne bajora znikneły pod zabudową lub wyschły w skutek różnych prac
      melioralizacyjnych prowadzonych w okolicy. To już nie to. Niestety muszę
      stwierdzić, że starsi koledzy zamiast uprawiać ww. sporty lub uczyć się, woleli
      pić piwo lub tanie ohydne wina, co gorsza.

całusy dla wszystkich niezdegenerowanych
      Piotruś
      • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 16:04
        pamiętacie zbieranie kamieni na polu spółdzielni rolniczej ODRODZENIE.
        Ale wkręt .Wolny dzień i kupę zabawy,szczególnie wtedy gdy ktoś przerzucił
        kamień przez przyczepę i ktoś inny oberwał.ul.Kombajny na wojchach -od czego ta
        nazwa?
        Ktoś wspomniał Janesia .Pamiętacie jak oberwał kawałkiem młotka (bo ten sie
        złamał) na lekcji ZPT.
        ale na szczęście wszyscy przezyli
        pozdr
      • Gość: bary Re: do Piotrusia IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 16:05
        A śpiewałeś w chórze falsetem chłopczyku?
        • Gość: jjasio Re: do Bary'ego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 16:09
          Tato mu nie pozwalał.
          Kazał w piłkę kopaną trenować i do mundialu się rychtować .
          Ale Piechniczka odsunęli i czar trysł.
          • Gość: LOVELAS Re: do :)))))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 21:40
            Te lala naklikaj cos o sobie bo ja rwałem wszystki laski z Oltaszyna i Wojszyc
            a Ciebie jakos nie pamietam ???? chodziłas do klubu na Parafialnej ????????
            • Gość: bosza Re: do :)))))))))) IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 09:39
              Gość portalu: LOVELAS napisał(a):

> Te lala naklikaj cos o sobie bo ja rwałem wszystki laski z Oltaszyna i Wojszyc
              > a Ciebie jakos nie pamietam ???? chodziłas do klubu na Parafialnej ????????

dalej masz fryzurę na Limahla czy już zmieniłeś na tzw. enerdowca - wersja z
              wąsikiem typu Rudi Voeller? Już Ciebie nie kocham!!!

• Gość: Byku Re: do Bary'ego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 21:44
            grubba morda ty moja !!!!!! cmok ! cmok ! ty stary pijusie nareszcie wrócileś !
            gdzie sie tulasz stary degenaracie ??? zle ci u nas ? wpadnij na ławeczke na
            przystanek 113 to walniemy jakiegos jabolka ! moze bedzie przygoda i bulek !
            • Gość: barry Re: do Bary'ego IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 09:31
              Przygoda wisi mi kase i lepiej niech sie do mnie nie zbliża, a bulek dalej z
              Ukrainą romans kręci. Z tego co wiem jedynie Goliat jeszcze jest do złapania
              pod budą.
    • Gość: Rumianek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 09:42
      Mnie to obchodzi - bo za nagrodę z okazjii 55-lecia kupiłem sobie nowe liwajsy
      • Gość: jjasio Re: ocet IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 11:00
        Ty kolego strażą miejska mnie nie strasz ,bo właśnie wydało sie że "krótki
        jesteś" ja robię w branży .....(tego miałem nie mówić)
        pozdr
      • Gość: jjasio Re: Rumianek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 11:05
        Takie jak zawsze?Granatowe?Na lato proponuje coś jaśniejszego.
        • Gość: Rumianek Re: Rumianek do jjasia IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:14
          Odpierdykaj sie Pan od moich spodni. W sprawach dżinsowych zawsze byłem
          ortodoksem - stąd znajomi nazywają mnie "Strażnikiem Texsasu"
      • Gość: jjasio Re: Beata j IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 12:04
        Dlaczego kazesz czekać na siebie 5 lat!!!
        Zróbmy "to" teraz!!
        Nie tracmy kolejnych lat.
        Całusy
        • Gość: Beata j Re: Beata j IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:16
          Nie tak łatwo kolego, chyba że masz permanentną erekcję. Ale skoro interesują
          Cię onaniści z nasypu kolejowego to raczej na zbyt wiele nie mogę liczyć :)))))
      • Gość: jjasio Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 12:10
        Gdzie teraz laski wyrywasz skoro klub zamknęli? Twój nick wskazuje że na łonie
        natury (miłośnik lasu znalazł się).a gdzie ten las.to ten przy wale kolejowym.
        tam można spotkać tylko starych onanistów.No to trzymaj mocno.
        • Gość: LOVELAS Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:35

> Gdzie teraz laski wyrywasz skoro klub zamknęli? Twój nick wskazuje że na łonie
          >
          > natury (miłośnik lasu znalazł się).a gdzie ten las.to ten przy wale kolejowym.
          > tam można spotkać tylko starych onanistów.No to trzymaj mocno.

>> he he he ja teraz laski wyrywam w Kamieńcu Wrocławskim ! uważaj na żonę kolego
          :))))
          • Gość: Goliat Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:45
            Barry masz słabe info mego brajdla ( jest po rozwodzie ) tez mozna ustrzelic
            pod buda ;)
            ps. a komu Przygoda nie jest winny ? :))))))))))))))))))
            • Gość: stanley Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:50
              Joda z laskowic to juz mnie dawno żona z teściowa pogoniły !!!!!!!
              tera urzęduje na Wojchach
              • Gość: joda Re: LOVELAS IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:11
                tak ale krótko - w stanach wczesnoprzedkacowych, bo jak rozumiem do kaca to
                raczej nie dopuszczasz

luck skywalker
                • Gość: stanley Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:16
                  Gość portalu: joda napisał(a):

> tak ale krótko - w stanach wczesnoprzedkacowych, bo jak rozumiem do kaca to
                  > raczej nie dopuszczasz
                  >
                  > luck skywalker

>> jak mi ktos postawi to tak :)))))))
        • Gość: LOVELAS Re: Nie jest to takie trudne IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:21
          Klub zamkneli ale w obecnych czasach jest mnogość pubów w okolicach W-O, no i
          jescze internet. Nawet nie wiesz jak można przy pomocy programów graficznych
          skorygować fryz tzw. "krótko z przodu - długo z tyłu" i wąsik. Obyczje upadają
          nawet na konserwatywnych wojszycoołtaszynach a więc o napalone nimfetki coraz
          łatwiej.
          • Gość: Zeniu Re: Nie jest to takie trudne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:35
            kafejka internetowa na Pawiej dobre co ?????? kto by kiedys pomyślal
            • Gość: wernyś Re: internet cafe - Pawia IP: *.polkomtel.com.pl 19.06.02, 12:19
              tak dobre - zwłaszcza z dżemem i serem. Pamiętasz bułeczki pani Kajmowej i
              mleko przygotowywane w kiblu koedukacyjnym w SP 23 ver. 1-4. Higiena jak
              cholera, ale pamiętaj że najważniejsze jest przestrzeganie przepisów BHP
              zwłaszcza na kolei.

PS
              ile książek trzeba przeczytać żeby pogadać ze studentkami?
              • Gość: banzaj Re: internet cafe - Pawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 22:25
                Gość portalu: wernyś napisał(a):

> tak dobre - zwłaszcza z dżemem i serem. Pamiętasz bułeczki pani Kajmowej i
                > mleko przygotowywane w kiblu koedukacyjnym w SP 23 ver. 1-4. Higiena jak
                > cholera, ale pamiętaj że najważniejsze jest przestrzeganie przepisów BHP
                > zwłaszcza na kolei.
                >
                > PS
                > ile książek trzeba przeczytać żeby pogadać ze studentkami?

>> Higienistka !!!!!!!!!!!! ta z wiecznie przetłuszczona głową !!!!!!!!!!!!!
                :: ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                >>> hi hi hi ciekawe czy znalazła jakiegoś insekta w główce ???
    • Gość: hołuj Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:31
      Panowie odchodzicie od tematu. Co to za bzdety o onanizmach, kto komu wisi kase
      i kto z kim sie spotkał. Tematem jest SP23 - przypominam. Chyba muszę zrobić
      kartkóweczkę.
      • Gość: hołuj Re: jjasio do kąta nieuku !!!! IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:37
        Ostatni raz przypominam, krzyżówki geograficzne trzeba rozwiązywać bez gadania.
        Jak nie to jutro z rodzicami! I co tak mrugasz małpo jedna odwróć się do ściany
        bo nie mogę na Ciebie patrzeć.
      • Gość: szajna Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:41
        a moze zrobimy te... no .... to cos o państwach ???? jak to sie zwalo ???
        • Gość: witek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 19.06.02, 12:15
          to było w państwa i miasta bardzo rozwijająca gra i wychowująca w miłości do
          ojczyzny i panującego systemu
          • Gość: melon Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 22:33
            Gość portalu: witek napisał(a):

> to było w państwa i miasta bardzo rozwijająca gra i wychowująca w miłości do
            > ojczyzny i panującego systemu

>>> Nie o to mi chodzi .to byla chyba monografia???? wiesz takie opracowanie o
            wybranym państwie, ja pisałem o Sudanie :))))) zerżnołem od brata :PPPPPP
      • Gość: mąka Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:43
        grubba kurna ty w robocie ???????????????
    • Gość: grubba Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 19.06.02, 12:14
      Stoje na czaja - kuleszcze kwadrat robią. Cóż służba nie dróżba.
      • Gość: Minkiewi Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 22:42
        a gdzie nasz ziomal jjasio ????? bracie gdzie jesteś ? moze wykręca
        dziesione???????????? martwimy sie o ciebie !!!!!!!!!
        • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 10:37
          Sorry za nieobecność ,ale znalazłem się w takim miejscu w którym być nie
          powinienem i dostałem w kły.Wczoraj lizałem rany .Potrzebuję dobrego prawnika?
          pozr
          • Gość: Tato Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 23:35
            chopaki trzymajta fason bom jest zajety :))))))
            • Gość: pablo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 21.06.02, 10:59
              postaram się Ciebie godnie zastępować, trzymaj się Tato - najlepsza jazda
              dopiero przed Tobą ;)
          • Gość: gryzli Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 21.06.02, 11:00
            porozmawiaj z marchelem - powinien mieć dobrego papugę
          • Gość: pablo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 21.06.02, 11:04
            spytaj któregoś z byłych pedagogów rzeczonego SP23, oni zawsze wiedzieli
            wszystko najlepiej :)))). A tak na prawdę to po co Tobie dobry prawnik? Jesteś
            o coś oskarżony, czy chcesz kogoś skarżyć, bo to może mieć decydujące znaczenie
            kogo wybrać i czy się to Tobie wogóle opłaca.

wylizuj się
            pablo
            • Gość: jedrzej Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 23:08
              heja chopaki co sie z wami dzieje ???????????? poddaliscie sie ????
              jjasio lepiej napisz cos tutaj a Sobótke zostaw w spokoju :))))))))
              a znasz mnie ?
              pozdro JEDRZEJ SZ.( ja wprawdzie nie z sp.23 ale na wojchach i oltarzzynie
              wszzyscy mnie znali .
    • Gość: johnnie Re: 55 lat SP nr23 IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 27.06.02, 00:16
      Gadacie, gadacie, a Bronka już nie ma na tym świecie. Bez niego to już nie ta
      sama kraina...
      aleście są zinternetowani Wojszyczanie, niezły czad ;)

Pozdrawiam

Równolatek i mieszkaniec W. w tym samym czasie, ale odszczepieniec, bo nie z
      23 :-))))
      • Gość: bodek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.02, 00:22
        a na pogrzebie byles johnnie ? bo ja tak !
        napisz cos kolego o sobie !jesli nie chodziles do 23 to jestes z nowego osiedla
        ????miastowy :)))))))))
        • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 10:09
          Hej wojchowianie!!
          Uważajcie jak będziecie przejeżdżać przez ołtaszyn/koło "+" zmienia się tam
          organizacja ruchu/zmiana pierwszeństwa. Będzie mozna się wystawić jakimś
          szrotem.
          Nie udzielam się ,bo liżę rany.A już w sobotę znikam na cały miesiąc/urlop.
          Trzymajcie wątek.
          i piszcie do mnie na pijana@poczta.gazeta.pl

pozdr
        • Gość: johnnie Re: 55 lat SP nr23 IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 27.06.02, 21:59
          Bodek - oczywiście, że byłem, jak miałbym nie być, skoro byłem tak bliskim
          sąsiadem :)))
    • Gość: Luzak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 09:26
      Kolega niech tak dlugo nie pracuje ! ja wiem że jest wyścig szczurów ale bez
      przesady :)
      • Gość: olenia Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.02, 22:56
        Grubba ! ten jjasio przegioł pałe !watek leci na dół a on sobie wyjeżdza na
        wakacje !!! myslę ze to nie jest prawdziwy absolwent sp.23.
        jjasio niewazne gdzie jestes czy w zadupiu czy w n.y. zasuwaj do kafejki i
        klikaj !!!!!!!!
    • Gość: kociumba Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 07:54
      podciagnę was jak juz tu jestem :)))))))))))
      • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 16:39
        wróciłem po urlopówkę i wracam spowrotem na zadupie.
        Panie Kociumbas dzięki za korki z matmy ,dzięki nim zrozumiałem kilka spraw.
        całusy
        • Gość: A.Fornal Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 09:03
          O wróciło serce tego wątku :)
          • Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.07.02, 11:40
            dobrze ,ze jadrem mnie nie nazwali
            calusy
            a co u was ?
            • Gość: CHIŃCZYK Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 08:32
              brak czasu jak widać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka