Gość: jjasio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 16:04 Czy kogoś obchodzi ten temat?W piątek na TVP3 była krótka relacja z imprezy. Dlaczego nikt mnie nie powiadomił;w VIII klasie byłem nawet przewodniczącym klasy. Całusy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZENOBI Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 09:04 ja nigdy nie bylem przewodniczącym i też mnie nikt nie powiadomił :) ale jak widac absolwentów sp.23 na forum brak .hej jasio napisz w którym roku byłeś tym przewodniczącym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 09:44 to był 85 i chyba klasa B p.Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENOBI Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 08:49 Gość portalu: jjasio napisał(a): > to był 85 i chyba klasa B p.Miller. >> TO tej od matmy ? bo ja od p. Tobolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.Łuczak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 29.05.02, 10:23 to wypada że rok wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 29.05.02, 10:37 od toboła to byłem ja frajerze i kopsnij coś na winko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 29.05.02, 10:17 Mnie też nikt nie powiadomił, widocznie mają nas głęboko w czterech literach. Pewnie impreza była dla wybrańców - tych którzy zawsze włazili bez wazeliny. Ja to w każdym razie p******ę zrobię ze znajomymi alternatywne obchody, na których będzie można nawet puścić pawia pod stół i nikt się nie obrazi :) pozdrawiam nie-lizusów i niektórych (nielicznych) mądrych pedagogów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johan Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 29.05.02, 10:25 A ja tam byłam i nawet bardzo dobrze się bawiłam, a najlepszy był pokaz stepteasu w wykonaniu pani od geografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 11:09 Luczak,albo Lukacz ,Coś mi to nazwisko mówi. Jedna chodziła krótko do mojej klasy ,a druga buła nauczycielką fizy.(chyba) Tobolską miło wspominam.Wymagająca ,ale rzeczowa. A od geografii była Chołuj I kochała krzyżówki z "Poznaj swój Swiat"albo "...Kraj". pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inonim Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 22:07 Luczak do byla od wychowania obywatelskiego ( chiba :)a dzieki Felicji potrafie sklecic ze dwa zdania chwieje bankowo gibana :) Wojchy rulezz :)))))))))))))))) pozdrawiam Dariusza Ł. a moze sie mylę >? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 12:24 Dariusz Ł.widziałem ostatnio 15 lat temu.Widzę ,ze czaisz klimaty?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 21:40 pewnie ze czaje wszak bujałem sie do budy te 8 lat :)no to kto do cholery był tym przewodniczacym :)Przemek B. ? a moze Marek Cz. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 09:25 przemek i marek chodzili do roznych klas A jeszcze była fajna lasio marzena p. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 21:54 Gość portalu: jjasio napisał(a): > przemek i marek chodzili do roznych klas > A jeszcze była fajna lasio marzena p. > pozdr 100% racji ! ale do was chodzil niejaki Krzysztof J. na ten przykład :) o cholera ty tez sie kochaleś w marzence p. a może w beacie k. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 09:18 Gutek !!! Ty łotrze ,jak można było się w nich nie kochać skoro siedziały przed nami i siłą rzeczy gapiłeś się na nie.A czy na Będzińskiej mieszkają jakieś fajne dziewczyny sprzed lat? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 04.06.02, 15:52 Pewnie że mieszkają tylko z tą fajnością coraz gorzej :) tu wisi, tam wisi i "ujrzałem pierwszy siwy włos na twojej skroni", wszak wszystko płynie .... pozdrawiam Gawlik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernyś Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 22:12 Gość portalu: adonis napisał(a): > Pewnie że mieszkają tylko z tą fajnością coraz gorzej :) tu wisi, tam wisi > i "ujrzałem pierwszy siwy włos na twojej skroni", wszak wszystko płynie .... > > pozdrawiam > Gawlik >> ty adonis wysil ta mózgownica kto to jest ten sympatyczny kolo jjasio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabolo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 04.06.02, 15:56 Z perspektywy czasu to pamiętam duże błekitne oczy - na tamte czasy rewelaja. Niestety z tego co pamiętam rozwój tych atrybutów zatrzymał się i rzeczona lasia zagineła w możu przeciętności. pozdroofka PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizioR Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 22:06 jabol masz racje ale tak na marginesie to gdzie my mielismy zobaczyc ta fajne laski z miasta zeby sobie porównac :)))))) wszak my na prowincji mieszkali :))) a czy ex-laski mieszkaja na bedzinskiej to nie wiem bo sam nie mieszkam na wojchach od 7 lat :) ale jak spotakam gutka to zapytam pozdr. nie Gutek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 10:39 A trzeba było wsiąść do 113 i po kilku minutach jazdy "ogórkiem" byłbyś "w mieście". A była jeszcze taka fajna Lidka ,z Parafialnej chyba. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchel Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 05.06.02, 17:09 Ano była, tylko jakoś tako "zdystansowana" była - może inna orientacyja czy cuś? A te z ulicy B. to takie swojsko-przaśne i elitlbit przystyępniejszo no to my myśleli że fajniejszo a to tylko lepszy markjetyng był bo to żadne cudo i to tak trochu przez szybe pokazane... Eeee zaawsze człek mądrzejszy po czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziubak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 09:01 Gość portalu: marchel napisał(a): > Ano była, tylko jakoś tako "zdystansowana" była - może inna orientacyja czy cuś > ? > A te z ulicy B. to takie swojsko-przaśne i elitlbit przystyępniejszo no to my > myśleli że fajniejszo a to tylko lepszy markjetyng był bo to żadne cudo i to > tak trochu przez szybe pokazane... Eeee zaawsze człek mądrzejszy po czasie :) >> Marchel która to ta LIdka ? to ta co na rogu z rozy luksemburg ? a co z ta orientacją bo nie kminie ? chodzi o zoo :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLEMENS Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 09:02 Bracia opanujcie się !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleszcz Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:18 to mnie chłopie kuna rozbawiłeś że zara jebne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciora Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 09:16 Gość portalu: marchel napisał(a): > Ano była, tylko jakoś tako "zdystansowana" była - może inna orientacyja czy cuś > ? > A te z ulicy B. to takie swojsko-przaśne i elitlbit przystyępniejszo no to my > myśleli że fajniejszo a to tylko lepszy markjetyng był bo to żadne cudo i to > tak trochu przez szybe pokazane... Eeee zaawsze człek mądrzejszy po czasie :) >>> Marchel lasek ci sie zachciewa co juz nie kiwasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 10:07 Lidka to taka dziewczyna z klasą ąę.Bułkę przez bibułkę , a ... Chociaż nie wiem. Ale na wojszycach to wielki postęp nastąpił.INTERNET i DIALOG . Może na imprezie tarasowej GW by sie spotkać?? A może lepiej zrobić impreze na balkonie niejakiego Jarka Ch.(H.?). Willa zmieniła oblicze,wyładniała .A jego siostra Jolka? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łemblej Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 07:55 Lidka ? dalej nie przypominam sobie . moze kamila a nie lidka ? a co do imprezy to nie chadzam na tarasy :) predzej juz u jarka H tylko jego balkon ma ograniczona pojemność :) a starszy syn jolki to uczeń sp. 23 ( o cholera ale ten czas szybko leci to juz nastepne pokolenie ). a co do marzeny P. to jej panienski oczywiście :) to podobno zbajerowala rodziców ze jest w ciązy by jak najszybciej wyjsć za mąż :))) ciekawe czy to prawda ? najleprzego.absolwent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buras Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 08:39 a co do " ciała pedagogicznego " to ucza na bank : Rumianowski ( wiecznie żywy :) ; Zaremba o nazwisku męża ? i Jasińska. a jak sie nazywała nasza stara " czerwona " dyrektorka ucząca biologii ? bo pamięć juz nie ta ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 11:59 i co Rumianowski ciągle w tych samych jeansach i zielonym sweterku?Przecież nie ma już PO. A ta dyr. to nie Grobelna od chemii. Pamiętacie Kociumbasa od fizy.to był zakręcony facet. ...a p.G. od muzyki ze swoją mandolinką. Ale dzięki paru nauczycielom nasza szkoła nigdy nie była czerwona.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiertak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 22:56 Gość portalu: jjasio napisał(a): > i co Rumianowski ciągle w tych samych jeansach i zielonym sweterku?Przecież nie > > ma już PO. <<<<<< Rumianek wiecznie zywy ! i taki sam nic sie nie zmienił widzialem go niedawno > A ta dyr. to nie Grobelna od chemii. > Pamiętacie Kociumbasa od fizy.to był zakręcony facet. > ...a p.G. od muzyki ze swoją mandolinką. <<<<<< pani G. też w niezlej formie ! tez ja widzialem :) > Ale dzięki paru nauczycielom nasza szkoła nigdy nie była czerwona.Prawda? > > Niby prawda, za młody wtedy byłem żeby to oceniać ale ciekawe jak teraz z ich antykomunizmem :) pamietam jak po wycieczce do warszawy na plastyce ? mielismy narysowac jakies wspomienia. cala klasa jak jeden mąż narysowala grób Przemyka na którym bylismy na powazkaxch. ale musielismy ja zniszczyc właśnie w obawie przed dyrektorką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 12:03 Będę się upierał to była Lidka. A nie ma u was ciekawych rozwódek albo znudzonych żon, w celach towarzyskich. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaweł Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:35 No co szanowny kolega znowu wymyśla? Nie lepiej sięgnąć po świeże mięso, a nie zadowalać się padliną. Przecież już kolejny krzyżyk leci i trociny powoli z dupy zaczynają się sypać. Z tymi żonami to jest tak, że człowiek kupuje całą krowę, żeby sobie wypić szklankę mleka :)))) A co do Lidki to nie pamiętam, chyba czas już zacząć łykać lecytynę ;0 Można kiedyś zwołać nieformalne walne zebranie członków i powspominać ... pozdr xxxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaweł Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:35 żony zazwyczaj bywają znudzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaweł Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:37 Aha jakbyś miał jakieś akty ww. Lidki to daj znać i podeślij mailem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świerk Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 23:02 Gość portalu: gaweł napisał(a): > Aha jakbyś miał jakieś akty ww. Lidki to daj znać i podeślij mailem >> gaweł ty stary zwyrolu ! poszukaj www.xxx.peep.show.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suduł Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 22:43 Gość portalu: jjasio napisał(a): > Będę się upierał to była Lidka. > A nie ma u was ciekawych rozwódek albo znudzonych żon, w celach towarzyskich. > pozdr >> lidka na pewno nie ! bo bym ja kojarzył z 4 pancernymi i sabaką ! a ja do tej porynie znam zadnej Lidki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchel Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:27 kiwam a jak, tylo że mam taki interface - przez kraty idzie grypsera a tam gitsiora za murem z notbókiem i komórą śle dalej, a na dałnlinku to co odbierze to miga do mnie i wszycho gra że git. Ale mają nam internet w pace założyć to strony z cwelami co to na wolności mówią że geje są pooglądamy i jakiemu nowemu gwint zerwiemy i będzie z kibla paszę posuwał. Jak interneta będę miał to zara gibkiego imejla podeślę i będę zara wiedział co tam u jareckiej starej goliata i innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekM Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.02, 13:50 Mnie też nikt nie powiadomił. Ach jak mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 14:21 Jak mi smutno, jak mi źle. To mówicie ,,ze nie warto na lasie jechać na Wojszyce. A to studio Kaprys na R.Luksem sorrry Grota-Roweckiego. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiertak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 21:45 Gość portalu: jjasio napisał(a): > Jak mi smutno, jak mi źle. > To mówicie ,,ze nie warto na lasie jechać na Wojszyce. > A to studio Kaprys na R.Luksem sorrry Grota-Roweckiego. > pozdr >> to sudio na grota to niezly kolo prowadzi bo co jakiś czas zmienia wejscie jak rada osiedla chce mu sie do dupy dobrać ( z grota ) to otwiera wejscie ze skibowej i na odwrót :))))) a co do lasek to przeca jest nowe osiedle i córeczki lekarzy adwokatów aptekarzy jesli ci o kase chodzi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 11:12 fakt . elitarne osiedle te wojchy. nawet na Pawiej fajne domki wybudowali. A propo kaprysu ,to facet zmienia też nazwę Salon masażu ,agencja towarzyska,centrum rekreacji. Ale nie o tym miałem. A wy absolwenci pokonczyliście jakies harwardy czy sorbony?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenia Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 23:05 Gość portalu: jjasio napisał(a): > fakt . elitarne osiedle te wojchy. > nawet na Pawiej fajne domki wybudowali. > A propo kaprysu ,to facet zmienia też nazwę Salon masażu ,agencja > towarzyska,centrum rekreacji. > Ale nie o tym miałem. > A wy absolwenci pokonczyliście jakies harwardy czy sorbony?? > pozdr >> ja kurna na pewno nie ! poz. olenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flis j. Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.02, 23:11 Ja skończyłem uniwerek a tera mam paierkowa robote : trzepanie worków po cemencie ale cóz takie czasy żadna praca nie hanbi a pieniadze nie smierdzą a ty kolego wybierasz sie na lasie na wojchy a wiesz ze hawranka chata ocieplona ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chińczyk Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 22:18 hej jjasio a ty nie smigałes z flaga T.P.CH.R. ??? POZDROFFIONKA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 14:01 i na tienanmen czołg przejechał mi po rowerze. tak to bylem ja. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 21:37 Gość portalu: jjasio napisał(a): > i na tienanmen czołg przejechał mi po rowerze. > tak to bylem ja. > pozdr. >> i ten rower zalałeś betonem na pl.Dominikańskim:))) ? a kiedys on sie nazywał pl. Dzierzyńskiego o ile pamięć mnie nie myli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boozer Re: 55 lat SP nr23 IP: *.yhteys.mtv3.fi 10.06.02, 10:18 musze stwierdzic ze z tymi lasiami to nie jest tak zle bo w kraju w ktorym teraz przebywam baby sa tak obrzydliwe ze na wymioty zbiera, pozdrowienia z kraju prohibicji pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:57 czy sa kraje z prohibicją? muszę chyba podziękować mojemu Guru ,że pozwolił mi zostać w polandzie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HoryPort Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:02 Gość portalu: jjasio napisał(a): > czy sa kraje z prohibicją? muszę chyba podziękować mojemu Guru ,że pozwolił mi > zostać w polandzie. > pozdr >> jjasio masz swięta rację nie ma jak w kraju :)a nie byc gdzies na poniewierce :)cudze chwalicie swego nie znacie ! >> i jeszcze te buraki jezyka polskiego za granica nie znają ! >> nie ma jak u nas jade sobie z kolesiami do Teresina kole stolycy piweczko dostepne wódeczka tania i jeszzcze firmę na 120 zł przekrecam ( ale o tym ciiiiii) PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk n. Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 21:45 Gość portalu: boozer napisał(a): > musze stwierdzic ze z tymi lasiami to nie jest tak zle bo w kraju w ktorym > teraz przebywam baby sa tak obrzydliwe ze na wymioty zbiera, pozdrowienia z > kraju prohibicji pablo >> he he he ale mozesz sobie polatać z " małym " po dworze na około sauny :)))))))) A % mam nadzieję że zabraleś z kraju :) mimo tego ze za duzo nie wolno :((( a moze cos kupiles bez pazernego cełka :) >> to łyknij tam zdrówko absolwentów SP.23 :)))JEST NAS TU PARU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAKIER.. Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:10 no nie moze być ! kurna nie mozecie rozkminić waszej dyry !toż to Rostecka ! daje se jaja obciąć że mam prawde mimo ze do waszej budy nie chodziłem bo i po co ? :) szufla Lakiernik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 10:03 Lakier? skąd ty to wiesz ? Malowałeś jej brykę .A jeździła pewnie maluchem? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubba Re: 55 lat SP nr23 IP: *.yhteys.mtv3.fi 11.06.02, 10:10 moze i maluchem, ale jej stary to w wietnamie migiem braci amerykanoof ostrzeliwal bo z tego co pamietam to jakis wojskowy to byl. Nie chce z wami gadac bo mam kaca jak chooj i nawet nie trafiam w klawisze pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluczek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.02, 21:48 Drodzy kurna koledzy ! widze ze pisac wam sie nie chce . walniecie ze dwa zdania i juz !wszak my to absolwenci sp.23. elitarnej szkoły przy basenie p.poż. a to zobawiązuje ! wszak kurde niezly watek nam tu urósł ( szkoda ze nie co innego he he he ... )i trza go trzymac mocno i długo ! śmierc nutriom i krasnalom ! niech żyje sp.23 !!!! ściskam mocno Kluk ! ps. pozd od Sobóla ( a moze Sobola ???? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:07 > ps. pozd od Sobóla ( a moze Sobola ???? ) to Ty nie wiesz jak się piszesz??Soból czy Sobol. Stary ,zatraciłeś osobowość.Czeba cie ratować.Skocz po flakon! pozdr. A do basenu ppoż kto wrzucał karbit?? A kto bączki z saletry puszczał? A kto z igieł lekarskich śrutem szczelał? A kto w kuble śmieci podpalił? A kto na Przystankowej przez zamknięty przejazd kolejowy przechodził? A kto lampy z pociągów jumał? A kto na jednym kole na rowerze jeździł? i co tylko dwa zdania napisałem?? ale smiesznie,co?? ura bura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DROZD Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 22:56 Gość portalu: jjasio napisał(a): > > ps. pozd od Sobóla ( a moze Sobola ???? ) > > > to Ty nie wiesz jak się piszesz??Soból czy Sobol. > Stary ,zatraciłeś osobowość.Czeba cie ratować.Skocz po flakon! > pozdr. <<< Jak sie pisze to ja wiem tylko nie pamie tam który jest który :) bo jesli dobrze pamietaszz byl i sobol i soból :) > A do basenu ppoż kto wrzucał karbit?? >>> Karbidu nie wrzucalem do basenu bo mi było go szkoda a jeno paliłem go w lampie kolejowej a na basenie to śmigałem na łyzwach jako jeden z niewielu na hokejówkach :)))) > A kto bączki z saletry puszczał? >>> i owszem puszczalem ale wolalem startery i korki :) > A kto z igieł lekarskich śrutem szczelał? << z igieł nie 1 ale ze śrub to tak :) > A kto w kuble śmieci podpalił? >> ja nie, tylko je wynosilem będąc dyzurnym :) > A kto na Przystankowej przez zamknięty przejazd kolejowy przechodził? << potwierdzam ale czy to moja wina ze go zamykali na 20 min. przed przejazdem pociągu :) > A kto lampy z pociągów jumał? >> to była domena chlopaków z Gaju i z ulicy Czechowa :)ja tylko zbieralem rude do procy z nasypu ;) > A kto na jednym kole na rowerze jeździł? << jjasiu to na uwczesnej czajce bądź pelikanie było niemozliwe :))) > > i co tylko dwa zdania napisałem?? << nie no tak trzymać ! wszak wspomnienia z dzieciństwa to piekna rzecz :) > > ale smiesznie,co?? << ha ha ha bomba :)))))))))) > > ura bura << zielona gora :))))))) a ten grubba to juz zupełnie sie zapił za gramnicom ;))) stary wracaj do kraju !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 12:15 jak to leciało z dziennika w klasie B cendrowica chuchro czpak ... jarema janowski kleśta kulig kuśnierz łach ... więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobolska Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 22:58 ale masz pamięc ! ja sprawdze swoja : adamczuk chojnacki balawajder burczyc cajdler guguł - do pewnego czasu oczywiscie :) hawryliszyn janiak klatka kuśnierz- to kuzyn łuczak malinowski nalberczynski nowak olencewicz pawlik szajna tatus uram no i jeszcze ach ta skleroza : kulig pezda wiaderna żywiczka marchelek wiercinski ..... ? moze ktos pomoże ????????????????????????????? kusnierz :) to kuzyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 12:24 Tobolska ??? Pani Tobolska??? Ale wkręt .To nie może być prawda. Ja zapomniałem o: Guguł Grabowska Kraska Mojka Marchelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 12:29 No i jeszcze Wieczorek iiii Wysłoboc(?)ka Pozdr Chyba komplet. Co z nimi teraz się dzieje? Mają po 32 latka.I na dobre rozpoczętą karierę,wszak szkółki mają za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajmowa Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 07:53 Gość portalu: jjasio napisał(a): > No i jeszcze Wieczorek iiii Wysłoboc(?)ka > Pozdr > > Chyba komplet. > Co z nimi teraz się dzieje? > Mają po 32 latka.I na dobre rozpoczętą karierę,wszak szkółki mają za sobą. >ciekawe czy masz taka pamięć czy sprawdzaleś ze zdjęia ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 10:01 Nie mam zadnych zdjec ,ale chętnie obejrzalbym .Jak mozemy sie umówić?? kontakt pijana@poczta.gazeta.pl popzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:03 Janeś to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciora Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:01 Marchela to ty nie tykaj kuna co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubba Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:00 jestem spowro i już doszedłem do siebie (tzn wytrzeźwiałem). Jak tak sobie czytam to zastanawiam się co ten jjasio za jeden - z jednej strony za dużo kuma a z drugiej to widzę pewne braki w wiedzy podstawowej. Chyba, że już nie te lata i pamięć zawodzi. Jakiś ten gostek tajemniczy coś, anonimowość internetu to jednak dobra sprawa bo nie jeden już by.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 16:02 Kluku, a pamiętasz jak jedyny automat wrzutowy w okolicy, ten przy skrzyżowaniu R.Luksemburg-Jasienicy wyrwałeś z bebechami? Nikt nie mógł dzwonić przez jakieś dwa tygodnie, bo wtedy telefony domowe mieli tylko wybrańcy :-) Niezłe to było no nie? koola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 21:50 Gość portalu: kula napisał(a): > Kluku, a pamiętasz jak jedyny automat wrzutowy w okolicy, ten przy skrzyżowaniu > > R.Luksemburg-Jasienicy wyrwałeś z bebechami? Nikt nie mógł dzwonić przez jakieś > > dwa tygodnie, bo wtedy telefony domowe mieli tylko wybrańcy :-) Niezłe to było > no nie? > > koola ,, ale mnie gość wkurzyl nie mogłem dzwonic do telefonu zaufania i robić sobie jaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joda Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 09:35 Stanley ty sie lepiej sie u nasz nie pojawiaj i kibluj w tych laskowicach luck skywalker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 16:34 To jak jest z tą numeracją, bo SP Nr 24 w Złotnikach obchodziła 55 lat w 2000 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guluś Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 07:49 Gość portalu: Janek napisał(a): > To jak jest z tą numeracją, bo SP Nr 24 w Złotnikach obchodziła 55 lat w 2000 > r. >> he he w tamtyvh czasach wszzystko bylo możliwe :)a ciekawe kiedy swoje 55 lecie obchodzila SP.25 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))))) Re: 55 lat SP nr23 IP: *.tabulaprojekt.pl / 192.168.1.* 17.06.02, 09:27 Podciągam Was do góry, strasznie się rozleniwiliście Piszcie dalej, fajnie się Was czyta Pozdrawiam Mieszkanka Wojszyco- Ołtaszyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:10 wspaniała inicjatywa - brawo, brawo pozdrowionka były mieszkaniec tych okolic (przez prawie ćwierć wieku) PS kidyś to była naprawdę super okolica, a teraz jak jadę Parafialną i widze te paskudne bloki to coś mi w tyłku strzyka :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaldekB Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 15:56 Ale Wojchy do od nas zawsze obrywały, takie same cieniasy tam mieszkały, że jak który raz w japę oberwał to zaraz z płaczem uciekał. Ołtaszyn rulez! Wojchy wiochą frajerów. Pewnie teraz dziatwa zamiast porządnie się nap.......ć woli amfę z rury ładować albo jakieć glanty ćmagać. WB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 16:17 Niech zyją wolne Wojchy. Tacy jak ty mieszkali i ciągle będą mieszkać dalej od centrum miasta,takich jak ty powinno się izolować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smalec Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 22:01 Gość portalu: WaldekB napisał(a): > Ale Wojchy do od nas zawsze obrywały, takie same cieniasy tam mieszkały, że jak > > który raz w japę oberwał to zaraz z płaczem uciekał. Ołtaszyn rulez! Wojchy > wiochą frajerów. Pewnie teraz dziatwa zamiast porządnie się nap.......ć woli > amfę z rury ładować albo jakieć glanty ćmagać. > > WB hi hi hi a pamiętasz jak " slepą " na mecie przekrecalismy na flaszki :))) dajac szmal z dorysowanymi zerami albo wymieniejąc wode na wóde ih hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OCET Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 22:11 Gość portalu: WaldekB napisał(a): > Ale Wojchy do od nas zawsze obrywały, takie same cieniasy tam mieszkały, że jak > > który raz w japę oberwał to zaraz z płaczem uciekał. Ołtaszyn rulez! Wojchy > wiochą frajerów. Pewnie teraz dziatwa zamiast porządnie się nap.......ć woli > amfę z rury ładować albo jakieć glanty ćmagać. > wALDEK TY CPUNIE JAK CIE DORWE NA BERZIE TO CI NOGI Z D.... POWYRYWAM !!!! UWAŻAJ TERAZ PRACUJE W STRAZY MIEJSKIEJ ŚWIDUR VEL CYSTERNA > WB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata J. Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 22:18 A ja bylam jedna ??? z odważnych ktora kamieni pegeerowskich nie zbierałam ale może to dlatego ze nie jestem autochtonkom . chlopaki obiecujecie ze na 60 lecie S.P.23 ujawnicie sie i pogadamy ???? cholera bede miała 38 lat !!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Wojchy - rekreacja IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 12:15 Proponuję powspominać zajęcia sportowo-rekreacyjne na przełomie lat 70 i 80'tych. Zwłaszcza bardzo długi łykend w grudniu 80 wspominam najlepiej. Towarzysz spawacz niezły prezent nam sprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Wojchy - rekreacja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 12:39 tego Teleranka z niedzieli 13.XII nikt nam nie odda Odpowiedz Link Zgłoś
pijana Re: Wojchy - rekreacja 17.06.02, 12:58 a z rekraacyjnych spraw :to te stawy co 21.III byly przez nas oblegane zasypali i wkoło dmki pobudowali. Za to kocie łby na Pawiej mają się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: Wojchy - rekreacja IP: *.polkomtel.com.pl 19.06.02, 12:22 Na Pawiej stały hydranty - ciekawe czy jeszcze działają, które służyły jako darmowa popitka w czasie imprez "przy hydrancie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizmo Re: Wojchy - atrakcja IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:28 Jako stary ministrnat muszę zauważyć że przybyła nowa atrakcja turystyczna na Wojszycach czyli prawdziwe katakumby na ul. Jasienicy. Jak na razie tylko jeden korpus w piwnicach kościoła, no ale podobno na listę oczekujących na pochówek zapisało się wiele osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 14:34 Jak mama mi pozwoliła to jeździłem z nasypu kolejowego, ewentualnie wysypiska śmieci (to już była wyprawa na cały dzień) na sankach, a stawy gdy zamarzły idealnie nadawały się na łyżwy. Niestety takich zim już nie ma a wszystkie naturalne bajora znikneły pod zabudową lub wyschły w skutek różnych prac melioralizacyjnych prowadzonych w okolicy. To już nie to. Niestety muszę stwierdzić, że starsi koledzy zamiast uprawiać ww. sporty lub uczyć się, woleli pić piwo lub tanie ohydne wina, co gorsza. całusy dla wszystkich niezdegenerowanych Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 16:04 pamiętacie zbieranie kamieni na polu spółdzielni rolniczej ODRODZENIE. Ale wkręt .Wolny dzień i kupę zabawy,szczególnie wtedy gdy ktoś przerzucił kamień przez przyczepę i ktoś inny oberwał.ul.Kombajny na wojchach -od czego ta nazwa? Ktoś wspomniał Janesia .Pamiętacie jak oberwał kawałkiem młotka (bo ten sie złamał) na lekcji ZPT. ale na szczęście wszyscy przezyli pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary Re: do Piotrusia IP: *.polkomtel.com.pl 17.06.02, 16:05 A śpiewałeś w chórze falsetem chłopczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: do Bary'ego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 16:09 Tato mu nie pozwalał. Kazał w piłkę kopaną trenować i do mundialu się rychtować . Ale Piechniczka odsunęli i czar trysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOVELAS Re: do :)))))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 21:40 Te lala naklikaj cos o sobie bo ja rwałem wszystki laski z Oltaszyna i Wojszyc a Ciebie jakos nie pamietam ???? chodziłas do klubu na Parafialnej ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosza Re: do :)))))))))) IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 09:39 Gość portalu: LOVELAS napisał(a): > Te lala naklikaj cos o sobie bo ja rwałem wszystki laski z Oltaszyna i Wojszyc > a Ciebie jakos nie pamietam ???? chodziłas do klubu na Parafialnej ???????? dalej masz fryzurę na Limahla czy już zmieniłeś na tzw. enerdowca - wersja z wąsikiem typu Rudi Voeller? Już Ciebie nie kocham!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byku Re: do Bary'ego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 21:44 grubba morda ty moja !!!!!! cmok ! cmok ! ty stary pijusie nareszcie wrócileś ! gdzie sie tulasz stary degenaracie ??? zle ci u nas ? wpadnij na ławeczke na przystanek 113 to walniemy jakiegos jabolka ! moze bedzie przygoda i bulek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry Re: do Bary'ego IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 09:31 Przygoda wisi mi kase i lepiej niech sie do mnie nie zbliża, a bulek dalej z Ukrainą romans kręci. Z tego co wiem jedynie Goliat jeszcze jest do złapania pod budą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumianek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 09:42 Mnie to obchodzi - bo za nagrodę z okazjii 55-lecia kupiłem sobie nowe liwajsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: ocet IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 11:00 Ty kolego strażą miejska mnie nie strasz ,bo właśnie wydało sie że "krótki jesteś" ja robię w branży .....(tego miałem nie mówić) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Rumianek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 11:05 Takie jak zawsze?Granatowe?Na lato proponuje coś jaśniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumianek Re: Rumianek do jjasia IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:14 Odpierdykaj sie Pan od moich spodni. W sprawach dżinsowych zawsze byłem ortodoksem - stąd znajomi nazywają mnie "Strażnikiem Texsasu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Beata j IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 12:04 Dlaczego kazesz czekać na siebie 5 lat!!! Zróbmy "to" teraz!! Nie tracmy kolejnych lat. Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata j Re: Beata j IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:16 Nie tak łatwo kolego, chyba że masz permanentną erekcję. Ale skoro interesują Cię onaniści z nasypu kolejowego to raczej na zbyt wiele nie mogę liczyć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 12:10 Gdzie teraz laski wyrywasz skoro klub zamknęli? Twój nick wskazuje że na łonie natury (miłośnik lasu znalazł się).a gdzie ten las.to ten przy wale kolejowym. tam można spotkać tylko starych onanistów.No to trzymaj mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOVELAS Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:35 Gość portalu: jjasio napisał(a): > Gdzie teraz laski wyrywasz skoro klub zamknęli? Twój nick wskazuje że na łonie > > natury (miłośnik lasu znalazł się).a gdzie ten las.to ten przy wale kolejowym. > tam można spotkać tylko starych onanistów.No to trzymaj mocno. >> he he he ja teraz laski wyrywam w Kamieńcu Wrocławskim ! uważaj na żonę kolego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goliat Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:45 Barry masz słabe info mego brajdla ( jest po rozwodzie ) tez mozna ustrzelic pod buda ;) ps. a komu Przygoda nie jest winny ? :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:50 Joda z laskowic to juz mnie dawno żona z teściowa pogoniły !!!!!!! tera urzęduje na Wojchach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joda Re: LOVELAS IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:11 tak ale krótko - w stanach wczesnoprzedkacowych, bo jak rozumiem do kaca to raczej nie dopuszczasz luck skywalker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: LOVELAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:16 Gość portalu: joda napisał(a): > tak ale krótko - w stanach wczesnoprzedkacowych, bo jak rozumiem do kaca to > raczej nie dopuszczasz > > luck skywalker >> jak mi ktos postawi to tak :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOVELAS Re: Nie jest to takie trudne IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:21 Klub zamkneli ale w obecnych czasach jest mnogość pubów w okolicach W-O, no i jescze internet. Nawet nie wiesz jak można przy pomocy programów graficznych skorygować fryz tzw. "krótko z przodu - długo z tyłu" i wąsik. Obyczje upadają nawet na konserwatywnych wojszycoołtaszynach a więc o napalone nimfetki coraz łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeniu Re: Nie jest to takie trudne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:35 kafejka internetowa na Pawiej dobre co ?????? kto by kiedys pomyślal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernyś Re: internet cafe - Pawia IP: *.polkomtel.com.pl 19.06.02, 12:19 tak dobre - zwłaszcza z dżemem i serem. Pamiętasz bułeczki pani Kajmowej i mleko przygotowywane w kiblu koedukacyjnym w SP 23 ver. 1-4. Higiena jak cholera, ale pamiętaj że najważniejsze jest przestrzeganie przepisów BHP zwłaszcza na kolei. PS ile książek trzeba przeczytać żeby pogadać ze studentkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banzaj Re: internet cafe - Pawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 22:25 Gość portalu: wernyś napisał(a): > tak dobre - zwłaszcza z dżemem i serem. Pamiętasz bułeczki pani Kajmowej i > mleko przygotowywane w kiblu koedukacyjnym w SP 23 ver. 1-4. Higiena jak > cholera, ale pamiętaj że najważniejsze jest przestrzeganie przepisów BHP > zwłaszcza na kolei. > > PS > ile książek trzeba przeczytać żeby pogadać ze studentkami? >> Higienistka !!!!!!!!!!!! ta z wiecznie przetłuszczona głową !!!!!!!!!!!!! :: ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >>> hi hi hi ciekawe czy znalazła jakiegoś insekta w główce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołuj Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:31 Panowie odchodzicie od tematu. Co to za bzdety o onanizmach, kto komu wisi kase i kto z kim sie spotkał. Tematem jest SP23 - przypominam. Chyba muszę zrobić kartkóweczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołuj Re: jjasio do kąta nieuku !!!! IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.02, 23:37 Ostatni raz przypominam, krzyżówki geograficzne trzeba rozwiązywać bez gadania. Jak nie to jutro z rodzicami! I co tak mrugasz małpo jedna odwróć się do ściany bo nie mogę na Ciebie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajna Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:41 a moze zrobimy te... no .... to cos o państwach ???? jak to sie zwalo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 19.06.02, 12:15 to było w państwa i miasta bardzo rozwijająca gra i wychowująca w miłości do ojczyzny i panującego systemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melon Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 22:33 Gość portalu: witek napisał(a): > to było w państwa i miasta bardzo rozwijająca gra i wychowująca w miłości do > ojczyzny i panującego systemu >>> Nie o to mi chodzi .to byla chyba monografia???? wiesz takie opracowanie o wybranym państwie, ja pisałem o Sudanie :))))) zerżnołem od brata :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąka Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:43 grubba kurna ty w robocie ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubba Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 19.06.02, 12:14 Stoje na czaja - kuleszcze kwadrat robią. Cóż służba nie dróżba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minkiewi Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 22:42 a gdzie nasz ziomal jjasio ????? bracie gdzie jesteś ? moze wykręca dziesione???????????? martwimy sie o ciebie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 10:37 Sorry za nieobecność ,ale znalazłem się w takim miejscu w którym być nie powinienem i dostałem w kły.Wczoraj lizałem rany .Potrzebuję dobrego prawnika? pozr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 23:35 chopaki trzymajta fason bom jest zajety :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 21.06.02, 10:59 postaram się Ciebie godnie zastępować, trzymaj się Tato - najlepsza jazda dopiero przed Tobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 21.06.02, 11:00 porozmawiaj z marchelem - powinien mieć dobrego papugę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: 55 lat SP nr23 IP: *.polkomtel.com.pl 21.06.02, 11:04 spytaj któregoś z byłych pedagogów rzeczonego SP23, oni zawsze wiedzieli wszystko najlepiej :)))). A tak na prawdę to po co Tobie dobry prawnik? Jesteś o coś oskarżony, czy chcesz kogoś skarżyć, bo to może mieć decydujące znaczenie kogo wybrać i czy się to Tobie wogóle opłaca. wylizuj się pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrzej Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 23:08 heja chopaki co sie z wami dzieje ???????????? poddaliscie sie ???? jjasio lepiej napisz cos tutaj a Sobótke zostaw w spokoju :)))))))) a znasz mnie ? pozdro JEDRZEJ SZ.( ja wprawdzie nie z sp.23 ale na wojchach i oltarzzynie wszzyscy mnie znali . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: 55 lat SP nr23 IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 27.06.02, 00:16 Gadacie, gadacie, a Bronka już nie ma na tym świecie. Bez niego to już nie ta sama kraina... aleście są zinternetowani Wojszyczanie, niezły czad ;) Pozdrawiam Równolatek i mieszkaniec W. w tym samym czasie, ale odszczepieniec, bo nie z 23 :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.02, 00:22 a na pogrzebie byles johnnie ? bo ja tak ! napisz cos kolego o sobie !jesli nie chodziles do 23 to jestes z nowego osiedla ????miastowy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 10:09 Hej wojchowianie!! Uważajcie jak będziecie przejeżdżać przez ołtaszyn/koło "+" zmienia się tam organizacja ruchu/zmiana pierwszeństwa. Będzie mozna się wystawić jakimś szrotem. Nie udzielam się ,bo liżę rany.A już w sobotę znikam na cały miesiąc/urlop. Trzymajcie wątek. i piszcie do mnie na pijana@poczta.gazeta.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: 55 lat SP nr23 IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 27.06.02, 21:59 Bodek - oczywiście, że byłem, jak miałbym nie być, skoro byłem tak bliskim sąsiadem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 09:26 Kolega niech tak dlugo nie pracuje ! ja wiem że jest wyścig szczurów ale bez przesady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenia Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.02, 22:56 Grubba ! ten jjasio przegioł pałe !watek leci na dół a on sobie wyjeżdza na wakacje !!! myslę ze to nie jest prawdziwy absolwent sp.23. jjasio niewazne gdzie jestes czy w zadupiu czy w n.y. zasuwaj do kafejki i klikaj !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociumba Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 07:54 podciagnę was jak juz tu jestem :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 16:39 wróciłem po urlopówkę i wracam spowrotem na zadupie. Panie Kociumbas dzięki za korki z matmy ,dzięki nim zrozumiałem kilka spraw. całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Fornal Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 09:03 O wróciło serce tego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: 55 lat SP nr23 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.07.02, 11:40 dobrze ,ze jadrem mnie nie nazwali calusy a co u was ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHIŃCZYK Re: 55 lat SP nr23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 08:32 brak czasu jak widać :) Odpowiedz Link Zgłoś