Dodaj do ulubionych

Profesor Jędrysek rektorem!

26.04.05, 16:40
Elektorzy, podejmijcie w końcu poważną
decyzję! Wszyscy wiemy, że jedynym kandydatem,
który może poprowadzić naszą uczelnię jest
prof. dr hab. Jędrysek!
Pomyślcie co by się stało, gdyby na nieszczęście
rektorem została kobieta, która do władzy
dąży po trupach!
Obserwuj wątek
    • marek.czachara Re: Profesor Jędrysek rektorem! 26.04.05, 16:46
      Słuszna inicjatywa. Czas skończyć z prywatą
      i rozgrywaniem swoich wojenek kosztem uczelni!
    • piotr.andrzejewski Re: Profesor Jędrysek rektorem! 26.04.05, 16:49
      A mi sie wydaje, że znowu się nie uda
      i wygra sitwa G. skupiona wokół tych
      nieudaczników z SS UWr.
    • Gość: asgaard o nie tylko nie on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:46
      jeszcze czego, powariowaliście zupełnie, jesli 11-14 głosów na stokilkadziesiąt daje gwarancje na normalne stosunki z gronem elektorskim na UWr, to gratuluję wizji świetlanej przysżłości... MORION nie może zostać rektorem, juz to pisałem nieraz. To człowiek popaprany psychicznie.
      • Gość: femme_fatale Re: o nie tylko nie on IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.05, 19:00
        A co on Ci takiego zrobił, że go szkalujesz? Na innym wątku czepialeś się, że
        jeździ na motocrossie i podrywa panienki. A kogo ma podrywac, facetów? Chociaż
        gdybyśmy mieli rektora-geja, to bylibyśmy niesłychanie poprawni politycznie...

Konkretnie - jakie masz dowody na jego popapraną psychikę?

Ale wracając do tematu - facet młody (jak na profesora i rektora), dynamiczny,
        zrobiłby rewolucję na uczelni. Zmiany, które on proponuje są potrzebne. Gdyby
        miał odpowiednich prorektorów, mógłby wiele zdziałać.
        Przede wszytskim może zabrałby się za zwalnianie dziadków, którzy już dawno
        powinni być na emeryturach, wiecznych doktorów, którzy blokują etaty młodszym,
        bardziej ambitnym pracownikom...
        Na geologii też jest trochę pierdzistołków, których przydało by się ruszyć...

Powodzenia, Profesorze!
        • Gość: klinta Re: o nie tylko nie on IP: *.hsd1.ct.comcast.net 26.04.05, 19:04
          proponuję innego kandydata.

Mój typ to już tutaj wspominany prof. Pacholski!
        • Gość: asgaard Re: o nie tylko nie on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:03
          moment ja nie szkaluję - ja mówię ze jest popaprany psychicznie, co łatwo zauważyć, nie jest to żaden wymysł. Mógłbym Ci napisać konkrety ale nie chcę tu wywoływać dyskusji, bo wtedy byłoby wywlekanie brudów publicznie, a to nie o to chodzi.
          Zwalnianie dziadków nie jest w gestii rektora tylko dziekanów. Rektor to funkcja w dużej mierze reprezentatywna i do tej funkcji postać MO nie nadaje się. Jeśli jesteś ciekawa o co mi chodzi konkretnie - prosze bardzo pawel@poprostu.net.
    • Gość: Sokrates Re: Profesor Jędrysek rektorem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:06
      Bardzo odpowiedzialnie zachował się w całej
      tej awanturze prof. Adam Chmielewski, a GW
      pisze, że wymienia się go nieoficjalnie
      wśród tych, których wyłoni głosowanie
      indykacyjne. Co myślicie o tej kandydaturze?
      Pewnie znowu ktoś powie, że za młody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka