Gość: smakosz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 01:00 Gdzie we Wrocławiu można się napić dobrego piwa z beczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Glen Re: dobre piwo z beczki IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.05.05, 07:24 w XIII igłach pilsnera polecam najlepsze piwo z beczki jakie w tym miescie pilem lokal na igielnej 13 ulica z tylu empiku w rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek PIWO Z BECZKI - NIE POLECAM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.05, 09:50 W większości knajp w Rynku rozlewają zazwyczaj piwo, które już trochę leży, jednym słowem jest stare. Moi znajomi niedawno się zatruli wypijając 2 kufle tego trunku w dużym wrocławskim, renomowanym lokalu. Syf panuje w prawie wszystkich knajpach. Byłem kelnerem i wiem, co w trawie piszczy. Polecam każde piwo z butelki - nie z kufla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękujemy Re: PIWO Z BECZKI - NIE POLECAM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
majstermarchewa Re: dobre piwo z beczki 24.05.05, 10:09 Brama oławska niebo spiż Odpowiedz Link Zgłoś
ckodwro Re: dobre piwo z beczki 24.05.05, 11:46 najczęsciej highlander strong w knajpie o tej samej nazwie, ale raz dostałem strasznie rozcienczona lure, ale tylko raz Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Kupić sobie 24.05.05, 11:54 Pójdź do dobrego sklepu z piwem - np. Piwosz na ul. Zawalnej i poproś o takowe. Sprzedadzą Ci piwo w puszce ale ze specjalnym nabojem dzięki czemu smakuje jak beczkowe - np. Beamish. Pamiętaj aby otwierać je zgodnie z instrukcją obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: dobre piwo z beczki 24.05.05, 11:56 jak dla mnie to tylko obolon przeniczny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba FILM JAZZ CAFE ul. Strońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:54 Najlepsza WARKA STRONG i ŻYWIEC, a wszystko sterylnie czyste. Bardzo miły lokal i obsługa. A przy barze prawie każdy chwali jakość piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzięki! Skorzystam Re: dobre piwo z beczki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś