Gość: dr Jekyll IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.07.02, 00:22 Moim zdaniem było super, tylko ten pokaz ogni sztucznych jakis skromny. Ale 5 rocznica powodzi została uczczona należycie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ketom Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 00:41 Gość portalu: dr Jekyll napisał(a): > Moim zdaniem było super, tylko ten pokaz ogni sztucznych jakis skromny. Ale 5 > rocznica powodzi została uczczona należycie! A po ilu piwach byleś że Ci się spodobał? ;) wg mnie nic ciekawego, tłumy podpitych ludzi spokojnie muzyki wysłuchałem tylko na moście pokoju no ale o gustach się nie dyskutuje :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jekyll Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.07.02, 00:56 Niestety zawiodę Cię bo nic nie wypiłem. Nie piję jak prowadzę - i tyle! Grupki podpitych widziałem, ale nie zajmowałem sie tym zbytnio bo nie po to poszedłem. Ogólnie lubię Perfect dlatego twierdzę, że było ql! A z Mostu Pokoju za wiele chyba nie widziałeś? Ja stałem pod Halą Targową, a i tak sądzę, że byłem za daleko. Ale bliżej się nie dało. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketom Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 01:02 Gość portalu: dr Jekyll napisał(a): > Niestety zawiodę Cię bo nic nie wypiłem. Nie piję jak prowadzę - i tyle! Grupki > > podpitych widziałem, ale nie zajmowałem sie tym zbytnio bo nie po to poszedłem. > > Ogólnie lubię Perfect dlatego twierdzę, że było ql! A z Mostu Pokoju za wiele > chyba nie widziałeś? Ja stałem pod Halą Targową, a i tak sądzę, że byłem za > daleko. Ale bliżej się nie dało. Pozdrawiam! z mostu pokoju za wiele nie widziałem bo chciałem posłuchać :) w okolicach "białej myszy" siedziałem z małżonką na klombie pod halą Targową :) jeszcze raz pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.romek Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? 14.07.02, 01:07 Myślę, że ten koncert organizowali idioci (tradycyjnie w naszym mieście). Został pobity rekord Guinessa w odległości publiki od sceny. Następnym razem scenę wybudujmy w Lesie Rędzińskim a widzów zaprośmy na Kozanów. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizolof Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: 213.134.142.* 14.07.02, 07:52 Te wesoły romek, jesteś, jak duża część forumowiczów malkontenem i nic ci się nie podoba. Pomysł był bardzo fajny i koncert się udał bardzo dobrze. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: 156.17.38.* 14.07.02, 13:27 Gość portalu: fizolof napisał(a): > Te wesoły romek, jesteś, jak duża część forumowiczów malkontenem i nic ci się > nie podoba. Pomysł był bardzo fajny i koncert się udał bardzo dobrze. Pzdr. Ja sie zgadzam z wesołym romkiem ! Chyba rzeczywiscie powinniśmy zglosic koncert do księgi rekordów. Wg mnie organizacja była beznadziejna ! Słychać może i było dobrze ale widać nie było prawie nic. Fatalnie to zorganizowali. Koncert mi się podobał tylko moim zdaniem publika była beznadziejna, ludzie zachowywali sie jakby byli w teatrze. Chociaż nie, w teatrze chociaż klaszczą... No finałowa piosenka jakoś nie do końca im wyszła... Nosowska ma mocny głos a zaczęła jakby była z poznanskich słowików. Ale ogólnie koncert byl fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 17:38 nie podobał mi się. i to na tyle nie, ze wytrzymałam aż 2 piosenki i sie wyniosłam. scena ustawiona dla zwykłych mieszkańców w sposób absurdalny. no ale na tych dwóch stateczkach widac i słychac było zapewne świetnie. tylko kto na nich był? garstka "wybrańców" zrobiła sobie koncert pod przykrywką ze to dla ludzi... that's all :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? 14.07.02, 18:41 koncert był na pewno świetny - jak każdy koncert Perfectu - sęk w tym, że nie sposób było tego stwierdzić, no bo jak, skoro widoczność była zerowa??? organizacja - beznadziejna. organizatorom dajemy 2.0 i nie otrzymują zaliczenia semestru :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Męczywór Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.hr.hr.cox.net 14.07.02, 23:56 Organizator to nasz wspaniały Krzysztof Jakubczak (najpiękniejsza małpa wśród ludzi) znany bohater wielu afer finansowych w tym miescie. Co z tego skoro to przyjaciel Kocięby i Łosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 00:04 Ciekawe czemu akurat on skoro głównym organizatorem imprezy był Impart. tam przeciez pracują jacyś organizatorzy do diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? 15.07.02, 00:16 Przecież w całej tej imprezie nie chodziło o zrobienie komukolwiek przyjemności. Nie jest ważne, czy widać, czy słychać i co słychać. Najważniejsza jest KASA! Teraz proponuję koncert Pink Floyd w piwnicy pod "Jasiem i Małgosią" dla dwudziestu widzów- płaci miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? 15.07.02, 00:21 ..albo niech Jakubczak zrobi jeszcze jeden koncert Placido Domingo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 15.07.02, 00:23 Gość portalu: Męczywór napisał(a): > Organizator to nasz wspaniały Krzysztof Jakubczak (najpiękniejsza małpa wśród > ludzi) znany bohater wielu afer finansowych w tym miescie. Co z tego skoro to > przyjaciel Kocięby i Łosia. Ja bym, kolego z Hampton Roads, trochę się wstrzymał z komentarzami, gdy koncertu nie widziałeś. Zapewne Twa inteligencja dorównuje Twojej urodzie, przebijającej żmijowym jadem przez litery Twego wpisu i daje Ci prawo do niezwykle wnikliwej oceny ludzi, ale i tak Cię zapytam: jakich to afer aktorem jest K. Jakubczak? Większość z piszących tutaj, krytykuje organizacje przedsięwzięcia. A niby dlaczego? Źle było słychać? Ktoś się utopił, bo organizatorzy nie zabezpieczyli rzeki? Była obsuwa z czasem? Był jakiś inny organizacyjny problem? Otóż nie - Wam się nie podoba zamysł koncertu, który można oglądać tylko z daleka, bo wolelibyście zaglądać muzykom w oczy. Wasze prawo, ale nie ma to nic wspólnego z organizacją koncertu. Taki był zamysł, że widokiem który będzie się podziwiać, będzie scena na bulwarze nadodrzańskim, odbijające się światła w nurcie rzeki, a nie błyszcząca klata Grzesia Markowskiego. I to zostało zrealizowane i mi osobiście się podobało. Przestańcie więc marudzić na temat organizacji koncertu, a mówcie o samym pomyśle, którego autorem rzeczywiście był K. Jakubczak. Ale idiotyczne sugestie, że ma to coś wspólnego z aferologią, mogą powstać tylko w umyśle osobnika, który zbyt długo męczył sobie wora. Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? 15.07.02, 07:23 Koncertu ne widzialam, organizatora tegoz za niektore idee i ich wprowadzanie w czyn nie powazam. skoro jednak jak pisze johnnie wykonanie bylo zgodne z zamyslem,to moze jednak nie ma si eo co czepiac? (tylko koncowka sam postu mis ei nie podobala) a i racje mial zdaj esi ektos tam w gornym poscie,ze zwykle sie tu torche malkontenci. wiec moz eposzukajcie jakichs plusow w tym koncercie. dzwiek byl dobry chociaz? pozdrawiam i bardzo zaluje,ze sam tego ne widzialam (i nie dla klaty grzegorza M.) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: 156.17.38.* 15.07.02, 12:26 A Ty Johnnie co taki nadpobudliwy ? Każdy ma prawo wyrażic swoje zdanie a że jest odmienne od Twojego to nie musisz od razu na wszystkich bluzgać ! Jeszcze raz powtórzę że koncert mi się podobał ale organizacja była beznadziejna ! I koncert podobał mi się nie ze względu na pomysł organizatorów tylko na Perfekt, bo bardzo ich muzykę lubię. Co do samego pomysłu organizatorów to moze by był ciekawy gdyby ludzie cokolwiek widzieli ! Bo zeby chociaż dojrzec scenę trzeba było sie nieźle natrudzić ! No chyba że Ty siedziałes sobie na stateczku i teraz sie mądrzysz... W Gazecie jest bardzo pozytywna ocena koncertu. Redaktor piszący o nim siedział oczywiście na statku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.waw.cdp.pl 15.07.02, 18:17 Gdzie ja niby wszystkich bluzgam? Tylko mąciworka przecież. Piszę wyraźnie, że możesz mieć swoje zdanie, ale czym innym jest koncepcja, a czym innym organizacja koncertu. Organizacja była OK. Dyskutujmy o koncepcji. Albo o antykoncepcji, co kto woli ;) Moim zdaniem normalny, stadionowy, czy wyspowy koncert Perfectu, byłby fajny, ale nijaki. Tu chodziło o coś innego - o symbol. Pamiętajcie, że pierwszy zamysł był taki, aby koncert był na Moście Pokoju, który jest remontowany. Z braku laku i remontu Mostu, wybrano bulwar nad Odrą. I ja rozumiem ten pomysł, co więcej podoba mi się symboliczne podejście do jubileuszu. Czym byłby koncert na Polach Marsowych? Tym co zwykle, a bulwar... otóż bulwar zapamiętamy. Przy okazji, jakiś pantefoniusz odgrzewa starego kotleta z Domingiem. Bardzo mnie ten argument rozbawia, ponieważ oglądałem ten koncert w TV poza Wrocławiem i podziwiałem jak pięknie wyglądało nasze miasto oraz jak świetnie śpiewał Artysta Światowej Klasy z towarzyszeniem Simfonia Varsoviensis pod batutą Kasprzyka. Żałowałem z daleka, że nie mogę być na Takim WYdarzeniu, ale gdy wreszcie wróciłem do Wrocławia, okazało się że ten koncert to porażka, ileż to kasy wydano, ludzie nie przyszli etc. Ot, takie wrocławskie bagienko. A myślałby kto, że cały szlam po powodzi już spłynął... Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? 15.07.02, 19:24 Drogi Johnnie! Otóż koncert oglądany w TV a koncert w ogóle to zupełnie inne rzeczy. Na ekranie wszystko wyglądało jebitnie, a z tego co pamiętam Wrocławianie klęli na czym świat stoi, bo nie sposób się było na niego dostać. Jak wiesz (lub nie) zorganizowano go dla garstki VIP-ów (ha, ha) w publicznej przestrzeni Rynku. Gawiedź mogła go sobie obejrzeć w TV. Teraz Perfect. Jeśli już ktoś chciał organizować koncert w tym miejscu- scenę można było umieścić na zacumowanej niedaleko brzegu barce. I byłoby OK! Pomysł z mostem był równie kretyński jak ten zrealizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: 213.134.142.* 15.07.02, 19:45 walpurga.jarzabek napisała: > Drogi Johnnie! Otóż koncert oglądany w TV a koncert w ogóle to zupełnie inne > rzeczy. Na ekranie wszystko wyglądało jebitnie, a z tego co pamiętam > Wrocławianie klęli na czym świat stoi, bo nie sposób się było na niego dostać. > Jak wiesz (lub nie) zorganizowano go dla garstki VIP-ów (ha, ha) w publicznej > przestrzeni Rynku. Gawiedź mogła go sobie obejrzeć w TV. W każdym z nas drzemią proletariackie odruchy. Cóż to znaczy, że to był koncert dla garstki VIP-ów??? Że bilety na najlepsze sektory były drogie? Że zaproszono Zarząd Miasta, Marszałka Sejmiku i inne osoby na stanowiskach? Bez żartów, na całym świecie się tak dzieje i nie ma w tym nic zdrożnego, od czasów gdy władze samorządowe wybiera się demokratycznie. Przeciwnicy zaś zgrzytają zębami. Natomiast miejsca wolne były, co można było zauważyć właśnie w TV. Dlaczego ludzie na nie nie poszli? To inne pytanie, z gatunku "dlaczego na Ich Troje są pełne stadiony?". TVP nota bene zrąbała retransmisję, bo w pewnym momencie zaczęły się problemy z wizją i fonią. Wtedy żałowałem, że nie mogłem być na Placu Gołębim. > Teraz Perfect. Jeśli już ktoś chciał organizować koncert w tym miejscu- scenę > można było umieścić na zacumowanej niedaleko brzegu barce. I byłoby OK! Pomysł > z mostem był równie kretyński jak ten zrealizowany. Fajny pomysł z tą barką, ale szalenie trudny do realizacji. Ale podoba mi się, tak zresztą, jak ten z koncertem na bulwarze. A że nie było widać... czy na Beatlesów też byście narzekali, że se zrobili koncert na dachu i nie było ich widać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: 156.17.38.* 15.07.02, 20:00 Johnnie- moze i masz trochę racji z tą koncepcją ze była dobra, bo jakiś klimat rzeczywiscie był. Ale zdania co do beznadziejnego wykonania owej koncepcji nie zmienię ! W Gazecie wyczytałem że podobno fajerwerki jakiś napis "expo" utworzyły ! A to dziwne bo wpatrywałem się jak mogłem (choć nie było to łatwe) i takowego napisu nie zauważyłem. No chyba ze ujrzec go mogli tylko wybrancy z łódki. I jeszcze jedno pytanie do johnniego: gdzie siedziałeś podczas koncertu ? Odpowiedz Link Zgłoś
butthead Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? 16.07.02, 18:45 Gość portalu: johnnie napisał(a): > A że nie było widać... czy na Beatlesów też byście narzekali, że se zrobili > koncert na dachu i nie było ich widać? Beatlesi nie kazali płacić miastu za swój koncert ty miłośniku Jakubczaka i jego szajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: Jak Wam się podobał koncert Perfectu? IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 16.07.02, 20:34 butthead - to znaczy, że gdyby za koncert Beatlesów zapłaciło miasto, to by był do dupy? P O R A Ż A J Ą C E . . . Michal - byłem na wysokości mniej więcej ASP. Prawie nic nie widziałem, ale słyszałem OK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek pokaz sztucznych ogni? IP: 62.87.220.* 15.07.02, 08:38 nie wiem co to było? Jeśli EXPO mają zorganizować tak jak ten pokaz, to niech sobie podarują. Szkoda przypału przed całym swiatem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk przyjechałem specjalnie IP: *.pl 16.07.02, 20:42 poszedłem a tam dziki tłum..wytrzymałem z dziećmi tylko pierwszych pink flojdów a już narąbane towarzycho nie dość że małych do barierki nie puszcza to jeszcze kurwuje na całego.Dziki tłum bez ładu i składu i wszędzie odór piwa..to dla wytrwałych nie dla wszystkich pozdrawiam bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jekyll Poprawka...? IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.07.02, 21:46 Niech organizatorzy w ramach zadośćuczynienia za niezadowolenie widzów zorganizują porządny, DARMOWY koncert np. na stadionie olimp. czy polach marsowych. Niech wszyscy będą zadowoleni czego Wam z serca Zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
el.dupa Re: Poprawka...? 16.07.02, 23:54 Gość portalu: dr Jekyll napisał(a): > Niech organizatorzy w ramach zadośćuczynienia za niezadowolenie widzów > zorganizują porządny, DARMOWY koncert np. na stadionie olimp. czy polach > marsowych. Niech wszyscy będą zadowoleni czego Wam z serca Zyczę! Co to znaczy darmowy? Artysci niby wystąpią za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.romek Re: Poprawka...? 17.07.02, 00:22 el.dupa napisała: > Co to znaczy darmowy? Artysci niby wystąpią za darmo? Nie, MATOLE! Artyści i organizatorzy zgarną kasę, pójdą się nawalić do jakiejś piwnicy, na Rynku postawią telebim, puszczą rejestrację jakiegoś gówna a nam będą wciskać, że oglądamy zajebisty koncert na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Męczywór Re: Poprawka...? IP: *.hr.hr.cox.net 17.07.02, 00:31 Wytłumacz to Johnniemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: Poprawka...? IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 17.07.02, 00:39 Wiecie co? Chciałem wam co nieco wytłumaczyć ale widzę, że gówno się wszyscy znacie na koncertach! Ja byłem na statku i się świetnie bawiłem! Wam się nie podobało to se siedźcie w domach. Nic dla was nie warto robić! Odpowiedz Link Zgłoś
johnnie_walker Re: Poprawka...? 17.07.02, 09:18 Widzę, że ktoś postanowił mnie wyręczyć w rozmowie :( Ten wpis o 0:39 to jakiś palant, mam nadzieję że się dobrze bawi. Pzdr Johnnie Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwikutas Re: Poprawka...? 17.07.02, 18:30 johnnie_walker napisał: > Widzę, że ktoś postanowił mnie wyręczyć w rozmowie :( > >lepiej mu to wychodzi niż tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Poprawka...? IP: 156.17.38.* 18.07.02, 18:42 Gość portalu: johnnie napisał(a): > Wiecie co? Chciałem wam co nieco wytłumaczyć ale widzę, że gówno się wszyscy > znacie na koncertach! Ja byłem na statku i się świetnie bawiłem! Wam się nie > podobało to se siedźcie w domach. Nic dla was nie warto robić! Czyli jest dokładnie tak jak myślałem ! Czyli to jednak ty sie g... znasz na koncertach. Siedziałeś sobie na stateczku a potem się madrzysz... Wcale bym się nie zdziwił gdyby organizator był twoim znajomym i dlatego tak go bronisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasionko Re: Poprawka...? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 19:06 było dobrze i nawet moja mama, która ma metr piędziesiąt w kapeluszu była zadowolona(mimo że nic nie widziała) mam tylko jedno pytanie: dlaczego organizatorzy nie dali ludziom pośpiewać trochę o tej nadziei tylko uciszyli ich fajerwerkiem któego nie było widać przecież większość przyszła zeby właśnie sobie to właśnie pośpiewać ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jekyll Re: Poprawka...? IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.07.02, 21:16 Też nic nie widziałem i też nie narzekam. Posłuchałem, poskakałem i jest ql. Odpowiedz Link Zgłoś
johnnie_walker Re: Poprawka...? 18.07.02, 22:16 Michal - bądź uprzejmy zauważyć, że cytowane przez Ciebie niby moje słowa napisał jakiś palant-podszywacz, ja zaś odpowiedziałem Ci: >Gość: johnnie 16-07-2002 20:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > butthead - to znaczy, że gdyby za koncert Beatlesów zapłaciło miasto, to by był do dupy? P O R A Ż A J Ą C E . . . > > Michal - byłem na wysokości mniej więcej ASP. >Prawie nic nie widziałem, ale słyszałem OK Odpowiadam Ci, ponieważ w przeciwieństwie do różnych wyrwikutasów i męczyworów próbowałeś prowadzić rozmowę. Większość praktykuje jednak obrzucanie łajnem i dlatego nie ma sensu kontynuować tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Poprawka...? IP: 156.17.38.* 19.07.02, 09:38 johnnie_walker napisał: > Michal - bądź uprzejmy zauważyć, że cytowane przez Ciebie niby moje słowa > napisał jakiś palant-podszywacz, ja zaś odpowiedziałem Ci: > > >Gość: johnnie 16-07-2002 20:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > > > butthead - to znaczy, że gdyby za koncert Beatlesów zapłaciło miasto, to b > y > był do dupy? P O R A Ż A J Ą C E . . . > > > > Michal - byłem na wysokości mniej więcej ASP. >Prawie nic nie widziałem > , ale > słyszałem OK > > Odpowiadam Ci, ponieważ w przeciwieństwie do różnych wyrwikutasów i męczyworów > próbowałeś prowadzić rozmowę. Większość praktykuje jednak obrzucanie łajnem i > dlatego nie ma sensu kontynuować tego wątku. Rozumiem Cię bo plaga przygłupów którzy podszywają się pod kogoś i wypisują różne bzury jest mi znana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: NIE CIERPIĘ PERFECTU. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie Re: NIE CIERPIĘ PERFECTU. IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 20.07.02, 00:00 Chciałem wszystkich przeprosić! Faktycznie, już koło 18- tej miałem ostro "w czubie". Znajomi wsadzili mnie na statek ale koncertu nie pamiętam. Krzysiek Jakubczak jest moim szwagrem i dlatego zacząłem go tutaj bronić- trochę mnie nerwy poniosły. Wszyscy moi znajomi mówią, że koncert był do bani. Przyjmuję to do wiadomości i jeszcz raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
johnnie_walker Re: johnnie był na statku 21.07.02, 20:46 Przede wszystkim wyjaśnia, że nie warto się wpisywać na forum bez logowania. Po wtóre wyjaśnia, że nie warto się wpisywać w tym wątku, bo nic ciekawego już tu nie przeczytamy ;) Po trzecie, że johnnie_wersja_podrobowa jest znawcą drzew genealogicznych i dzięki niemu dowiecie się, że każdy z nas jest po części Jakubczakiem, Zdrojewskim, Huskowskim i johnnie'm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jekyll Re: johnnie był na statku IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.07.02, 21:15 I nie ma tu mowy o schizofrenii? Odpowiedz Link Zgłoś
walkiria.ochudzka Re: johnnie był na statku 22.07.02, 00:06 Dwóch johnnych ? Z czego jeden podrobowy? I wszyscy pochodzą od Jakubczaka ? Znaczy od małpy czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś