Gość: tfurca IP: 212.127.66.* 06.06.05, 23:48 yannek czekamy na ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kareem Mollinari - wielka nadzieja białych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:18 Yanku, Śląsk modli się abyś przyjał jego ofertę a ja kibic Śląska trzymam kciuki, żebyś przeszedł do Deichmanna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Mollinari - wielka nadzieja białych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:43 Ponoć juz nie Deichmanna, w przyszłym sezonie Śląsk będzie sie prawdopodobnie nazywał inaczej... :) A Mollinari jest jak najbardziej mile widziany we Wrocławiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślonsk-hater Re: Mollinari - wielka nadzieja białych IP: *.teta.com.pl 07.06.05, 12:20 Czyżby Schet i Łuczak znaleźli walizkę pełną pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaginal penetrator Molinari słabo zna fellatio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:18 cześć jestem vaginal penetrator albo jak kto woli pussy invader - jak macie jakieś mokre pussies to piszcie do mnie śmiało - polecam Odpowiedz Link Zgłoś