Gość: Rob-35 Re: aktywność IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 13.09.01, 18:17 Szkoda, że ostatnio mieszkańcom Wrocławia i forumowiczom nie jest "pomarańczowo" i "do śmiechu"... Okropnie przygnębiające wybory, koszmarna dziura budżetowa, strasznie dużo ujawnianych afer i przekrętów... Kiedy rozmawiałem parę tygodni temu z Zeno Zegarskim, powiedział, żeby nie tracić ducha, bo czekają nas CIĘŻKIE CHWILE w globalnej skali... On, Nowojorczyk przez ostatnie lata, widać wiedział, co mówi... Pozdrawiam Rob-35 PS. "przebiłem się przez front aż na tyły wroga ktoś spytał: komu słyżysz? ...a ja modliłęm się o nowy, nowy świat, coś naprawdę nowego coś pozytywnego coś naprawdę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: aktywność IP: 156.24.231.* 05.10.01, 21:26 Gość portalu: Rob-35 napisał(a): > Szkoda, że ostatnio mieszkańcom Wrocławia > i forumowiczom nie jest "pomarańczowo" i "do śmiechu"... > Okropnie przygnębiające wybory, koszmarna dziura > budżetowa, strasznie dużo ujawnianych afer i przekrętów... > Rob-35, od kiedy to zostales optymista? ;) > Kiedy rozmawiałem parę tygodni temu z Zeno Zegarskim, > powiedział, żeby nie tracić ducha, bo czekają nas CIĘŻKIE > CHWILE w globalnej skali... On, Nowojorczyk przez ostatnie > lata, widać wiedział, co mówi... > > Pozdrawiam > Rob-35 > > PS. > "przebiłem się przez front > aż na tyły wroga > ktoś spytał: komu słyżysz? > ...a ja modliłęm się > o nowy, nowy świat, > coś naprawdę nowego > coś pozytywnego > coś > naprawdę" Chwileczke, wyjasnijmy pewna sprawe: czy Zegarski wiedzial o zamachu czy tylko masz na mysli typowa dla dekadentow tesknote do katastrof? Sam rozumiesz ze odpowiedz na to pytanie moze wiele zmieniac... Odpowiedz Link Zgłoś