red_rk 08.08.02, 19:29 www1.gazeta.pl/wroclaw Ogladajcie i oceniajcie, prosze. Oczywiscie Wasze uwagi sa dla nas bardzo cenne. Prosze tez o wziecie udzialu sondzie. pzdr. r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Nowe strony Gazety.pl 08.08.02, 19:35 Siem nie mogem przyzwyczaić:) Widzę, że znajomość alfabetu procentuje - chodzi mi o alfabetyczne ułożenie tematów na informatorze miejskim na głównej stronie;) No i sport jest jako sport a nie: Idea Śląsk Wrocław, Wts, cośtam cośtam...Oki idę szukać błędów:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Nowe strony Gazety.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 20:03 da się przyzwyczaić. wszystko działa więc chyba O.K. chociaż ja się przywiązałam do starego portalu :) pozdrawiam - marta Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Nowe strony Gazety.pl 08.08.02, 20:09 Gość portalu: magician napisał(a): > chociaż ja się przywiązałam do starego portalu :) Ja Cię mog odwiązać jeśli chcesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: Nowe strony Gazety.pl 08.08.02, 23:01 Tragedia... Malo czytelna. Artykuly czyta sie beznadziejnie. Moze i nie moge sie przyzwyczaic...ale jak dla mnie podstawowa zaleta stron informacyjnych jest czytelnosc. Skoro w kazdym miejscu sa jakies informacje to jak mam sie skupic? Co dopiero o szukaniu...malo intuicyjny interfejs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: Nowe strony Gazety.pl IP: *.proxy.aol.com 09.08.02, 01:29 wrocadi napisał: > Tragedia... Malo czytelna (...) I tak niczego to nie zmieni. Pytaja sie, gdyz slyszeli, ze jest to ogolnie, gdzies przyjete. Nic wiecej z tego nie bedzie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylweks Re: Nowe strony Gazety.pl IP: *.pratt 29.08.02, 22:17 Masz racje 100% Ja wolalem stary portal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLIWKA Re: Nowe strony Gazety.pl IP: 62.233.144.* 09.08.02, 04:22 KAWIARENKI INTERNETOWE "Cafe Internet Micha ul. Poniatowskiego 12, tel. 322 97 49 Czynna non stop Jedyna we Wrocławiu kawiarnia internetowa czynna przez całą dobę. Inne na noc można tylko wynająć. Urządzona nowocześnie, na wzór kawiarni zachodnich (15 komputerów w osobnych boksach). Dostęp do internetu kosztuje 5 zł za godzinę, w nocy (od godz. 22.00 do 10.00) tylko 4 zł za godzinę. Przy zamówieniu dwóch godzin kawa gratis (normalnie kosztuje 2 zł). Do dyspozycji drukarka, skaner i gry." KŁAMSTWO ! JEST 4:21 A JA SIEDZĘ W INNEJ KAFEJCE I BĘDĘ TU SIEDZIAŁ JESZCZE PARĘ GODZIN. JUTRO TEŻ. SZANOWNA REDAKCJO DO ROBOTY ZNJDZCIE JĄ :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: Nowe strony Gazety.pl 09.08.02, 09:30 Wiem ze to nic nie zmieni. Ciekawe kto odpowiada za szate graficzna gazety? Wczesniej zminili strony gazety wyborczej gdy pojawil sie portal...a teraz calkowite zamieszanie...grrrrr!!! Nie mozna bylo zostawic adresu www.wyborcza.pl w starej szacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Nowe strony Gazety.pl IP: *.vogel.pl 09.08.02, 14:11 Jak zwykle brakuje na czołówce działu kulturalnego. To znaczy jest, owszem, odnośnik do niego, ale nie ma wyróżnionych zapowiedzi artykułów z niego. Aktualności, Sport czy Koncerty i imprezy są w ten sposób rozbudowane, a Kultura notorycznie poszkodowana. Po drugie, Katalog. Sprawdziłem sobie wyrywkowo (cóż mogłem innego ;-))) ) teatry. Pełno dziwnych, mocno nieaktualnych linków, za to wielu istniejących brakuje. Największym kuriozum jest pod nazwą Teatr Współczesny we Wrocławiu odsyłacz do... recenzji Leszka Pułki jednej z niegranych już premier tego teatru. Strony oficjalnej www.wteatrw.pl za to nie ma... Pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Nowe strony Gazety.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 18:55 oj Panie Panie z tym działem Kultura to horror nie można się połapać o co chodzi... :-((( mag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Nowe strony Gazety.pl IP: 213.77.64.* 09.08.02, 23:08 W nowej szacie uważajcie na Pułkę, by się nie przeżarł chodząc po knajpach za Wasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Nowe strony Gazety.pl IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 29.08.02, 23:29 kompletnie nieczytelne paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaS Re: Nowe strony Gazety.pl IP: *.waw.cdp.pl 04.09.02, 10:27 "Gorszy pieniadz wypiera lepszy" - sprawdzalo sie za Kopernika, sprawdza sie w przypadku WWW Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś