Gość: kejti IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 11.08.02, 20:36 Gdzie jest jakiś porządny basen we Wrocławiu? Ponoć szykują się gorące dni i dobrze by było gdzieśsię ochłodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: porządny basen IP: *.warszawa.ec.pl 11.08.02, 22:29 kejti napisał(a): > Gdzie jest jakiś porządny basen we Wrocławiu? > Ponoć szykują się gorące dni i > dobrze by było gdzieśsię ochłodzić :) Gdzieś czytałem, nie wiem czy nie w Koszernej, że Basen przy Akademii Ekonomicznej jest udostępniony dla plebsu do końca sierpnia. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: porządny basen IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 11.08.02, 22:37 Z tego co mi wiadomo ten basen jest kryty, a mi chodzi o cos na powietrzu (niekoniecznie swiezym w przypadku Wroclawia :) ) Ale wlasnie ogladalam prognoze pogody i chyba jednak nie bedzie tak rozowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: porządny basen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 00:10 Na Wejherowskiej obok Orbity. Piękny obiekt ze skocznią. Tylko, że tłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: porządny basen 12.08.02, 10:12 Gość portalu: Dari napisał(a): > Gdzieś czytałem, nie wiem czy nie w Koszernej, > że Basen przy Akademii Ekonomicznej jest udostępniony > dla plebsu do końca sierpnia. Nie Akademii Ekonomicznej, a Akademii Wychowania Fizycznego. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyli Re: porządny basen IP: *.cbk.pan.wroc.pl 12.08.02, 12:15 jest nowy kryty przy stadionie jeszcze nie bylam ale chetnie pojde jesli znajda sie ochotnicy:) stanowczo odradzam morskie oko skuszona bliskoscia tego obiektu wybralam sie tam i zaluje syf, smierdzi, mulasto i nieprzyjemnie pozdr n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: porządny basen IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 12.08.02, 12:32 Powtarzam: kryte baseny mnie nie interesuja. Ale dziekuje za wszelkie wskazowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemur Re: porządny basen IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 12.08.02, 12:37 Na Skarbowcow jest calkiem przyjemnie... basen 50 metrowy z 10 stanowisakmi,mniejszy dla dzieci i brodzik dla jeszcze mniejszych dzieci.Do tego stoisko z piwem i boisko do kosza :) wstep 5 zlotych (ulgowy) Odpowiedz Link Zgłoś
everybody Re: porządny basen 12.08.02, 23:06 Gość portalu: nyli napisał(a): > > stanowczo odradzam morskie oko > skuszona bliskoscia tego obiektu wybralam sie tam i zaluje > syf, smierdzi, mulasto i nieprzyjemnie pozdr n. A ja wrecz odwrotnie.Mimo tego, ze na Wejherowska mam o wiele blizej zdecydowanie wole wybrac sie na Morskie Oko.Nie wiem, ale jakies sentymenty mam do tego miejsca (i wcale nie jest tam tak jak opisujesz). Co do Wejherowskiej to tam dopiero jest zupa zamiast orzezwiajacej wody.W dodatku tloczno (w weekendy to juz doslownie jak w mrowisku). niestety ladnej pogody jakos brak.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_xl Re: porządny basen 13.08.02, 18:45 > > > > stanowczo odradzam morskie oko > > skuszona bliskoscia tego obiektu wybralam sie tam i zaluje > > syf, smierdzi, mulasto i nieprzyjemnie pozdr n. > > > A ja wrecz odwrotnie.Mimo tego, ze na Wejherowska mam o wiele blizej > zdecydowanie wole wybrac sie na Morskie Oko. > ...(i wcale nie jest tam tak jak opisujesz). Potwierdzam. Byłem ostatnio kilka razy na MO :-) i było całkiem przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: porządny basen 12.08.02, 13:56 cześć Kejti:) patrząc na pogodę za oknem to chyba jednak powinnaś się zainteresować krytym basenem:))mimo wszystko kryte baseny we wrocku sa lepsze niż te na świeżym powietrzu. no ale ja się już tak uparłaś to ja zdecydowanie polecam basen na skarbowców, zielona trawka, przebieralnie , budki z jedzonkiem , muzyczka w tle i dziki tłum ludzi, ale ma to swój urok. a jeśli chodzi o basen kryty to ten na stadinie olimpijskim jest niezły, czynny od 6 rano do chyba 20 lub 22 nie jestem pewna.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: porządny basen-olimpijski .jak sie tam wchodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 20:22 Wiem,ze ten nowy basen jest lecz nie bardzo orientuje sie, z ktorej strony sie nań wchodzi. Bardzo prosze o instrukcje Odpowiedz Link Zgłoś
pafik Re: porządny basen-olimpijski .jak sie tam wchodz 13.08.02, 14:49 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > Wiem,ze ten nowy basen jest lecz nie bardzo orientuje sie, z ktorej strony sie > nań wchodzi. Bardzo prosze o instrukcje Od bramy glownej - prosto, kolo stadionu w prawo i jeszcze ze 200 metrow. Krocej - boczna brama od Mickiewicza (przystanek tramwajowy "Godebskiego") - prosto ok. 100 m. Nie da sie nie zauwazyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Pafiku-dziekuje! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.02, 21:22 ...podejrzewalam,ze bedzie trudniej,:) Odpowiedz Link Zgłoś