Dodaj do ulubionych

Nostradamus

IP: 10.40.65.* 25.09.01, 11:41
Wierzycie w przepowiednie Nostardamusa? Podobno napisał, że na poczatku XXI w.
dwa ptaki uderzą w dwóch braci. No i uderzyły, a w Stanach ludzie masowo
wykupują przepowiednie Nostardamusa. Czytaliście? Lipa czy powazna sprawa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba_Wr Re: Nostradamus IP: 195.216.102.* 25.09.01, 12:34
      Gość portalu: niunia napisał(a):

> Wierzycie w przepowiednie Nostardamusa? Podobno napisał, że na poczatku XXI w.
      > dwa ptaki uderzą w dwóch braci. No i uderzyły, a w Stanach ludzie masowo
      > wykupują przepowiednie Nostardamusa. Czytaliście? Lipa czy powazna sprawa?

Przepowiedział również atak jądrowy na USA między rokiem 1995 i 2004. Już się
      boję, co z tego wyjdzie. Przepowiednie mówią też o III wojnie światowej.

• Gość: Jajaccek Re: Nostradamus IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 25.09.01, 17:47
        Nie ma co sie bac na zapas.Zrobic zapas puszek,maki cukru,ziemniakow i
        burakow.Piwa i cos do piwa.Kilka flaszek plynow odkazajaco -znieczulajacych.:))
        PS.W stanie Wisconsin wykupiono zapas masek pgaz. i apteczek.w niektorych
        magazynach zabraklo flag.Pozdr.
        • Gość: wędzonka Re: Nostradamus IP: 156.24.231.* 25.09.01, 18:29
          Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Nie ma co sie bac na zapas.Zrobic zapas puszek,maki cukru,ziemniakow i
          > burakow.Piwa i cos do piwa.Kilka flaszek plynow odkazajaco -znieczulajacych.:))
          > PS.W stanie Wisconsin wykupiono zapas masek pgaz. i apteczek.w niektorych
          > magazynach zabraklo flag.Pozdr.

No to ja mam inna propozycje: zainwestowac w produkcje konserw, maki, cukru, z
          sadzeniem kartofli bym nie przesadzal, ale piwko owszem (ale jednak od razu do
          gardla proponuje - to od razu poprawi nastroj :), a jak ktos uwaza ze go nie stac
          to moze sie wziac za szycie amerykanskich flag, czytalem ze w Chinach
          przemysl "flagowy" wlasnie przezywa rozkwit, post JaJaccka wiele tu tlumaczy... :)
          • roberto65 Re: Nostradamus 25.09.01, 18:49
            W coś lub kogoś wierzyć należy zawsze...ale akurat w przepowiednie Nostardamusa
            nie wierzę...
            • Gość: olek Re: Nostradamus IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 00:12
              Nostradamus przepowiedział kiedyś w jednej ze swoich licznych wizji
              alkoholowych że na forum wyborczej pojawi się nudziarz olo. I oto nudziarz i
              maruda olo pojawił się na forum wyborczej.
            • Gość: dziki Re: Nostradamus IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 21:35
              roberto65 napisał(a):

> W coś lub kogoś wierzyć należy zawsze...ale akurat w przepowiednie Nostardamusa
              >
              > nie wierzę...

• Gość: kolo Re: Nostradamus IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:31
                Nostradamus opisał przyszłość urzywając pewnego rodzaju szyfru. Wszystko co
                widział zdarzy się napewno.
                Jedynie interpretacje tłumaczy i badaczy jego przepowiedni są różne, nie pełne
                i często sprzeczne.
                Sam Nostradamus na wstępie swojego dzieła "Przepowiednie" ostrzegł przed
                ludzmi chcącymi próbować rozszyfrować jego wizje. Interpretacja należy od
                indywidualności każdego z nas.
                • wromario Re: Nostradamus 26.01.02, 20:36
                  Gość portalu: kolo napisał(a):

> Interpretacja należy od indywidualności każdego z nas.

Jestem przekonany, że gdzieś tam przewidział moją wczorajszą przebitą dętkę. :)

• Gość: Jajaccek Re: Nostradamus IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 26.01.02, 20:43
                  I dlatego wszystkie przepowiednie dotycza zaszlosci.Nostradamus
                  przepowiedzial...
                  Cyganka zlapala mnie kiedys przy Stawowej za lewa reka, kazala polozyc 5-tke i
                  przepowiedziala mi przyszlosc.85% tego mi sie sprawdza i zycie stracilo dla
                  mnie powab nieznanego.A Wielkiego Snu i tak sie nie uniknie.
                  • inczunczuna Re: Nostradamus 26.01.02, 21:42
                    Przepowiedzial rowniez glupote ludzka, a w szczegolnosci piszacych na tym
                    forum.
                    • roberto.65 Re: Nostradamus 26.01.02, 21:47
                      inczunczuna napisał(a):

> Przepowiedzial rowniez glupote ludzka, a w szczegolnosci piszacych na tym
                      > forum.

Tylko Twojej nie przepowiedział.Może byś się uratował.!
    • #roberto65 Re: Nostradamus 27.01.02, 17:14
      Gość portalu: niunia napisał(a):

> Wierzycie w przepowiednie Nostardamusa? Podobno napisał, że na poczatku XXI w.
      > dwa ptaki uderzą w dwóch braci. No i uderzyły, a w Stanach ludzie masowo
      > wykupują przepowiednie Nostardamusa. Czytaliście? Lipa czy powazna sprawa?

Zaczynam coraz bardziej wierzyć w jego przepowiednie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka