Dodaj do ulubionych

Ładne oczy prezydenta

IP: *.magma-net.pl 18.10.05, 23:54
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: polo Ładne oczy masz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:56
      No to mamy nastepczynię Hanny Gucwińskiej. Juz sie cieszę na następne wywiady.
    • Gość: Fix Re: Ładne oczy prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 07:33
      Kaczor i jego kolesie mogą się tylko starać, ale nie są w stanie dorównać
      Kwachowi
      • Gość: heniek Re: Ładne oczy prezydenta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 08:16
        Trzeba jednak robić, co sie da. Po zawarciu przymierz z Lepperem szanse na
        upodobnienie wizerunku duchowego sa coraz większe.
        • Gość: Raf Re: Ładne oczy prezydenta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.05, 09:00
          "O panie Donaldzie miałam..." <- Nie powinno byc przypadkiem "O panu Donaldzie
          miałam..." ??? Cienki bylem zawsze z j. polskiego w szkole, ale chyba to jest
          blad?? Ha, ale pania poslanke mamy fajna ;)
    • Gość: olo Najładniejsze oczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 09:18
      prezesa własnej partii
      • jana2706 Re: Najładniejsze oczy 19.10.05, 09:32
        to mam ja ;-)
    • Gość: Realistka Wykształcony?? IP: *.neurosoft.pl 19.10.05, 10:59
      "Dlatego tu postawiłabym na lepiej wykształconego prof. Lecha Kaczyńskiego."

Wykształcony? A gdzie języki obce? Tu już wykształcenia nie wystarczyło ?

Pzdr.
    • Gość: Wacław Re: Wykształcony??? IP: *.generacja.pl 19.10.05, 18:30
      Gdyby Kaczyński faktycznie był "świetnie wykształconym prawnikiem" - jak to
      mówią jego spoty reklamowe, to byłby adwokatem z dobrze prosperującą kancelarią,
      a nie pchał się do koryta.
      • Gość: heniek Re: Wykształcony??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 19:30
        Ale przyznajcie, że kaczor jest śliczny. No, może nie tak jak kwach, ale zawsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka