mastat 24.09.02, 08:00 Witam wszystkich, zapowiada się dobry dzień:) Życzę owocnej pracy/nauki/leżenie do góry brzuchem (ech...;)). A Beatice, żeby komp dziś nie sprawił przykrej niespodziewajki. No. To idę do pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyfer Re: Dzień Dobry:) IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 24.09.02, 10:25 mastat oszalal! dobry dzien zapowiada i innym zyczy. a poszedl ty! a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Zimny na pewno..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 11:20 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: guten tak:) 24.09.02, 15:37 wic tak jest zimno, moje zmartwienie omało sie nie zabija samochodem, i jeszcze raz zimno ...wiec nie wiem czy taki piekny ten dzień...dzień jak codzień :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: guten tak:) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 24.09.02, 15:39 zimno jak cholera... wybieram się na wieczorek poetycki-więc na rozgrzanie duszy liczę :) miłego popołudnia! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: guten tak:) 24.09.02, 17:47 Zmarzluchy:) A dzionek dobry - po raz kolejny tak twierdzę:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko guten nie :( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 17:51 zimno jak cholera, nawet do sklepu nie chce mi sie iśc (a napiłabym się grzanego winka...). zaraz wyciagną z barku mój likier miodowy i w samotności przed kompem spożyję :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrac. Re: guten tak :( IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.09.02, 18:18 wcale nie zimno tylko rześko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: guten tak :( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 18:23 Gość portalu: ostrac. napisał(a): > wcale nie zimno tylko rześko;) mnie jest zimno we wszystkie 4 łapki :( może by tak forumowo na grzane winko się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: guten tak :( IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 25.09.02, 00:28 >może by tak forumowo na grzane winko > się wybrać? jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Marsha... 25.09.02, 00:33 Gość portalu: marsha napisał(a): > jestem za! A może by tak na czat na chwilę wskoczyć? Jestem sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostracoda Re: guten tak :( IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.09.02, 08:32 Gość portalu: Kociątko napisał(a): >:( może by tak forumowo na grzane winko > się wybrać? kusząca propozycja...ale już w tym tygodniu nie dam rady...jakby było coś planowane to daj znać..o. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: guten nie :( 25.09.02, 00:18 Gość portalu: Kociątko napisał(a): > zimno jak cholera, nawet do sklepu nie chce mi sie iśc Toteż nigdzie dzisiaj nie wychodziłam. No, tylko z Psem. > zaraz wyciagną z barku mój likier miodowy i przed kompem spożyję :P A ja spożywam setną dziś herbatę (każda była innego rodzaju!), bo szklanka grzeje od zewnątrz, a płyn wpadający do przełyku - od wewnątrz. No, ale prawdę mówiąc - po wczorajszych urodzinach przyjaciółki (świętowanych w Vincencie) trochę mnie suszy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
thelynx Dnia dobrego podsumowanie 24.09.02, 19:33 Oceniam miniony dzień jako dobry. Kartkówki z matmy nie było, na fizyce zastępstwo, skończyłem o 13:15. Z niecierpliwością czekam na noc, Odpowiedz Link Zgłoś
ich Re: Dzień Dobry:) 25.09.02, 05:49 ... i kolejny dzien sie budzi. nie da się zaprzeczyć, że zimny, ale niech będzie dla Was dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Dzień Dobry:) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 25.09.02, 11:17 witam :) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Dzień Dobry:) 25.09.02, 12:23 jakoś dziś nie chce mi się nosa z domu wyściubić:( ale nie jest źle:) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Dzień Dobry:) 25.09.02, 12:56 arvena napisała: > jakoś dziś nie chce mi się nosa z domu wyściubić:( > ale nie jest źle:) Za to u mnie fatalnie. Znowu mnie połamało lumbago (ostatni raz byłam połamana na spotkaniu Pod Jemiołą). Chodzę zgięta w rogalik, najlepiej przy ścianach, bo muszę się podpierać, mam problemy z ubraniem się, a dzisiaj próba do koncertu! To chyba efekt wczorajszego zbierania orzechów włoskich (przez godzinę w pochyleniu - mam klęskę urodzaju - patrz - Forum Ogrody). Booooooooooooli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Dzień Dobry:) IP: 80.48.114.* 25.09.02, 16:47 Dobry, dobry. Udało mi się załatwić ważną sprawę :) Masti, i problemów z komputerem już nie było.(odpukać) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ich Re: Dzień Dobry:) 25.09.02, 17:44 mastat napisał: > I dla Ciebie też:) Dziekuje bardzo Bardzo zmeczona wróciłam z pracy, właśnie zamykaliśmy numer gazetki szkolnej, ale dzień był mimo to miły. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Dzień Dobry:) 25.09.02, 19:02 No, jakoś minął dzionek - choć jeśli chodzi o mnie mogło być lepiej. Beatice - cieszę się niezmiernie, że komp działa (odpukać). Is - 3maj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Dzień Dobry:) 26.09.02, 00:16 mastat napisał: > Is - 3maj się:) Boooooli coraz bardziej! Popłakałam się z bólu. Mąż mnie podnosi za przeproszeniem z klopa, ubiera i rozbiera. Chyba jednak pójde do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
balanescu isis!... 26.09.02, 00:28 Bardzo mi jest przykro z powodu Twoich kłopotów - życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Isis IP: 80.48.114.* 26.09.02, 14:31 Isis, a byłaś już u lekarza? Biedactwo, tak mi Ciebie żal. Trzymaj się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Isis 26.09.02, 15:15 Isis- do lekarza!!! Jak zaśpiewasz w niedzielę??? Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Jakoś zaśpiewam.... 26.09.02, 17:36 arvena napisała: > Isis- do lekarza!!! Jutro mam zamówioną wizytę. > Jak zaśpiewasz w niedzielę??? Jakoś. Skrzywiona - jeśli lekarz nie pomoże. Zdaje się, że dostanę zastrzyka... Aaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Jakoś zaśpiewam.... 26.09.02, 17:39 isis! napisała: > Jakoś. Skrzywiona - jeśli lekarz nie pomoże. Zdaje się, że dostanę zastrzyka... A zrób inny motyw - śpiewaj na leżąco! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! mastat... 26.09.02, 21:41 mastat napisał: > A zrób inny motyw - śpiewaj na leżąco! ;) Hehe, to by było niezłe :) Ale na leżąco też boli... najmniej boli w pozycji siedzącej albo stojącej pochylonej. A moi studenci mówią, że najlepiej im się śpiewa w staniu na rękach! Tylke, że wtedy chyba spodnie zamiast sukni koncertowej... Odpowiedz Link Zgłoś