Gość: mjc2 IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.10.05, 11:31 Jak oceniacie inwestycję na Bajana? Zwłaszcza przesunięcie terminu oddania mieszkań. Nie wydaje mi się aby możliwe było dotrzymanie terninu: koniec X. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK Re: Inwestycja na Bajana IP: *.wroc.zigzag.pl 24.10.05, 16:24 termin to oni mieli na koniec IX, a odbiory maja byc ponoc w polowie listopada... jak dobrze pojdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nylon Re: Inwestycja na Bajana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:35 to mnie teraz wku...... a na wlodkowica praca wre az milo..... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smeck Re: Inwestycja na Bajana IP: *.os.kn.pl 25.10.05, 22:10 To nic nowego, poprzednie budynki też miały kilkumiesięczne opóźnienie. Ale było, minęło, a mieszka się OK. Odpowiedz Link Zgłoś
mjc2 Re: Inwestycja na Bajana 27.10.05, 17:38 Trochę zmartwiliście mnie. Człowiek płaci, tak jak chcą, a oni mają nas w ... Kiedy więc ten odbiór??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajanowiec Re: Inwestycja na Bajana IP: *.orange.pl 27.10.05, 21:59 > Człowiek płaci, tak jak chcą, a oni mają nas w ... no to teraz oni będą płacić karę za spóźnienie a my to możemy mieć w... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mjc2 Re: Inwestycja na Bajana 27.10.05, 17:39 Mam nadzieję, że nie jesteś pracownikiem tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
mjc2 Re: Inwestycja na Bajana 25.11.05, 10:14 No i co???? Do dzisiaj nie przekazali mi mieszkania. I milczą, jakby się nic nie stało. Fajtłapy. Nie potrafią określić dokładnego terminu zakończenia inwestycji, ale terminy wpłat należności ustalili b. precyzyjnie. Czy ktoś odebrał mieszkanie w bud G??? Odpowiedz Link Zgłoś