Dodaj do ulubionych

Profesor Zoll zaprzecza

IP: 139.48.209.* 28.10.05, 19:25
Profesor Zoll zaprzecza "nie mam rodzinnych powiazan z Wroclawiem".
Wywiad z profesorem zamieszczony na stronach AM.
Obserwuj wątek
    • Gość: lekarz Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: *.cg.shawcable.net 09.11.05, 05:17
      Czy to prawda?
      • Gość: To jest prawda! Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: *.am.wroc.pl 09.11.05, 08:26
        Sprawdziłem faktycznie informacje u źródła. Uzyskałem zgodę na ujawnienie tych
        faktów. Pan Profesor A. Zoll miał trzy siostry, jedna nie żyje. Żadna z nich
        nie nosiła i nie nosi imienia żony byłego rektora. Również imiona rodziców
        Profesora i żony byłego rektora są całkowicie inne. Mój rozmówca wyraził
        zdziwienie, dlaczego nieprawdziwe informacje na ten temat pojawiły się w wielu
        wątkach na tym forum. W niektórych powoływano się na "informacje pewne".
        Dlaczego okłamuje się czytelników tego forum? Jaki jest tego cel?
    • Gość: Sawa Re:Nepotyzm obu rodów IP: *.crowley.pl 09.11.05, 09:17

ttp://forumakad.pl/archiwum/2005/06/29-rody_uczone.htm
      Zolla i Paradowskiego niewątpliwie łączy nepotyzm.
    • Gość: Sawa Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: *.crowley.pl 09.11.05, 09:28
      Można prosić o podanie adresu do wywiadu Zolla na stronie AM.? Ja znalazłam
      jedynie informację, że list Zolla z podziękowaniami za doktorat h.c. nie mógł
      być zamieszczony w gazetce uczelnianej z przyczyn technicznych. Co też Zoll
      napisał, skoro AM nie chce ujawnić w sieci treści jego listu?
      • Gość: xyz Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: 139.48.149.* 09.11.05, 17:45
        "Nie mam zwiazkow rodzinnych z Wroclawiem" tak mowi Zoll w wywiadzie dla Gazety
        Uczelnienej Akademii Medycznej. Numer Gazety Uczelnianej jest 11(102).
        Dostep do Gazety jest ze strony internetowej AM.
        • Gość: ? Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: 139.48.149.* 10.11.05, 19:23
          ?
        • Gość: Frycek Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: *.crowley.pl 12.11.05, 09:09
          Nie mam zwiazkow rodzinnych z Wroclawiem" tak mowi Zoll w wywiadzie dla Gazety
          Uczelnienej Akademii Medycznej. Numer Gazety Uczelnianej jest 11(102).
          Dostep do Gazety jest ze strony internetowej AM.

Przejrzałem numery 11 GU ze wszystkich lat dostępne w internecie i nie
          zauważyłem wypowiedzi Zolla. Jedynie wiadomość o liście Zolla do Senatu AM bez
          podania treści...
          • Gość: xyz Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: 139.48.209.* 14.11.05, 17:54
            Wejdz na srtone AM. Kliknij na GU. Znajdziesz dwa numery gazety w jednum
            miesiacu. W ostatnim jest wywiad z Zollem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka