Gość: xyz IP: 139.48.209.* 28.10.05, 19:25 Profesor Zoll zaprzecza "nie mam rodzinnych powiazan z Wroclawiem". Wywiad z profesorem zamieszczony na stronach AM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekarz Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: *.cg.shawcable.net 09.11.05, 05:17 Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To jest prawda! Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: *.am.wroc.pl 09.11.05, 08:26 Sprawdziłem faktycznie informacje u źródła. Uzyskałem zgodę na ujawnienie tych faktów. Pan Profesor A. Zoll miał trzy siostry, jedna nie żyje. Żadna z nich nie nosiła i nie nosi imienia żony byłego rektora. Również imiona rodziców Profesora i żony byłego rektora są całkowicie inne. Mój rozmówca wyraził zdziwienie, dlaczego nieprawdziwe informacje na ten temat pojawiły się w wielu wątkach na tym forum. W niektórych powoływano się na "informacje pewne". Dlaczego okłamuje się czytelników tego forum? Jaki jest tego cel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re:Nepotyzm obu rodów IP: *.crowley.pl 09.11.05, 09:17 ttp://forumakad.pl/archiwum/2005/06/29-rody_uczone.htm Zolla i Paradowskiego niewątpliwie łączy nepotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: *.crowley.pl 09.11.05, 09:28 Można prosić o podanie adresu do wywiadu Zolla na stronie AM.? Ja znalazłam jedynie informację, że list Zolla z podziękowaniami za doktorat h.c. nie mógł być zamieszczony w gazetce uczelnianej z przyczyn technicznych. Co też Zoll napisał, skoro AM nie chce ujawnić w sieci treści jego listu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: 139.48.149.* 09.11.05, 17:45 "Nie mam zwiazkow rodzinnych z Wroclawiem" tak mowi Zoll w wywiadzie dla Gazety Uczelnienej Akademii Medycznej. Numer Gazety Uczelnianej jest 11(102). Dostep do Gazety jest ze strony internetowej AM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frycek Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: *.crowley.pl 12.11.05, 09:09 Nie mam zwiazkow rodzinnych z Wroclawiem" tak mowi Zoll w wywiadzie dla Gazety Uczelnienej Akademii Medycznej. Numer Gazety Uczelnianej jest 11(102). Dostep do Gazety jest ze strony internetowej AM. Przejrzałem numery 11 GU ze wszystkich lat dostępne w internecie i nie zauważyłem wypowiedzi Zolla. Jedynie wiadomość o liście Zolla do Senatu AM bez podania treści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Profesor Zoll zaprzecza IP: 139.48.209.* 14.11.05, 17:54 Wejdz na srtone AM. Kliknij na GU. Znajdziesz dwa numery gazety w jednum miesiacu. W ostatnim jest wywiad z Zollem. Odpowiedz Link Zgłoś