Gość: Cynek IP: *.tim.pl 30.09.02, 07:33 Chyba muszę zmienic zawód na pedagoga terapeutę albo szwaczkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ida Re: Targi Pracy w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.02, 11:14 Szkoda, że dla kobiet po czterdziestce z wykształceniem i dużym doświadczeniem nic nie ma. Czy koniecznie tak musi być. W czym starszy jest gorszy? Bo ma lata, czy niebezpieczne doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_ska Re: Targi Pracy w Gazecie IP: 80.51.244.* 03.10.02, 19:58 A ja, pedagog, zmienić miejsce zamieszkania. Co łatwiejsze??? Ja mam "tylko" ok. 600 km.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Targi Pracy w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.02, 13:00 a ja powinnam wyrzucić 5 lat studiów i tytuł magistra do kosza bo chyba ukończenie tak modnego kierunku jak "ochrona środowiska" też nic nie daje tylko ciekawe jakie wykształcenie zadowoli dziś potencjalnych pracodawców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Targi Pracy w Gazecie IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 30.01.03, 17:32 Ciekawe oferty...:) śmieszy mnie jak czytam o wymaganiach Pracodawców: młody, z wyższym i najlepiej 5 lat stażu pracy. Jestem młody, po studiach a na dodatek mam wyższe wykształcenie, ale nie znam się na fryzjerstwie, nigdy nie byłem tokarzem, czy frezerem dlatego siedzę sobie jako bezrobotny i pukam się w czoło... Kiedy ten kraj zmądrzeje?? Nie jestem dzieckiem polityka, nie nadaję się do peletonu szczurów, jestem zwykłym, przeciętnym człowiekiem i dlatego jestem skazany na porażkę.. I kogo mam winić?? Pewnie sam sobie jestem winny, że urodziłem się ale obiecuję, to już się więcej nie powtórzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Targi Pracy w Gazecie IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 30.01.03, 17:39 Zastanawiam się dlaczego każdego poniedziałku ukazuje się dodatek praca...? Przecież jak weźmie się pod lupę setki zamieszczonych ogłoszeń, to może znajdzie się jedną konkretną, ale i nie zawsze... A może Gazeta chce ubarwiać rzeczywistość i potwierdzać tezę: To nie prawda, że nie ma pracy, ale to ludzie nie chcą pracować". Zastanówcie się, czy nie lepiej weryfikować ogłoszenia i dodawać je do gazety lokalnej, a w poniedziałek wypuszczać inny dodatek np. Gafy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prymityw po co akcja - zamiast zmechanizowac ten proces. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 07:30 Znane formy zmechanizowane obsługi otoczenia istnieją od LAT !! Na tel 071 3383838 istnieje samoobsługowa biblioteka głosów, faxów itp. Po co bez przerwy odkrywać "Amerykę". Wystarczy uruchomić samoobsługowe formy WYMIANY INFORMACJI 24H. Te techniki zagrażają "pleśni biurokratyczne" i boi się ona jak djabeł święconej wody o swój los. Lepiej dalej bawić się w utopię - wystarczy rozdać druty do robienia swetrów i wszyscy znajdą zatrudnienie. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś