guayazyl1 02.03.08, 20:05 no ja mam pewien pomysł. ale moge to tylko naszkicowac i zrobic fotke. jesli sie bedzie podobac to trzeba pomysł wygładzic i zamienic rysunek na plik graficzny (tak sie to chyba nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: logo dla Cafe 02.03.08, 20:39 Myślę, że jeżeli pewna artystka dotrzyma obietnic, to będzie kompletny zestaw logosów dla wszystkich 3 legionowskich forów (a niedługo może nawet więcej - ale o tym sza...). Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkol2 Re: logo dla Cafe 02.03.08, 20:47 psychomaszyna , nie leń się tylko wstawiaj moje fotki na FotoForum , a z logo to dobry pomysł żeby zrobił to zawodowiec a nie my amatorzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: logo dla Cafe 02.03.08, 21:03 psychomaszyna napisał: jeżeli pewna artystka dotrzyma obietnic, to będzie kompletny zestaw logosów dla wszystkich 3 legionowskich forów...ale o tym sza. --------------- troche to nie regulaminowe bo konkurs jest konkursem. Twoj post swiadczy o tym, ze sprawa jest przesądzona, a tymczasem propozycji Iwony na razie nigdzie nie widze :) jestem pewien, ze prace "pewnej artystki" bedą na wystarczającym poziomie i dołączymy do tych co logo juz mają. Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: logo dla Cafe 02.03.08, 23:09 1. Na razie artystka nic nie pokazała 2. Konkurs konkursem i będzie głosowanie 3. Sza - odnosiło się do zupełnie czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: logo dla Cafe 03.03.08, 00:10 z Psychomaszyną takie numery nie przejdą... hehe... ani urok osobisty, ani artystyczne zamiłowania, ani urokliwa mentalność blondynki... nic z tych rzeczy.............. niestety ;o) wygadałam się że coś robię i przerabiam... tyle sensacji... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: logo dla Cafe 14.04.08, 15:08 w.iwo napisała: ...wygadałam się że coś robię i przerabiam... tyle sensacji... ----------------- czy dalej przerabiasz Iwono? peesik: napisałem piec tygodni temu do gazety zeby nam podlinkowali inny tytuł zamiast Gazety Powiatowej. jaki skutek? zaden. myslicie, ze te piec tygodni to jeszcze mało? Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: logo dla Cafe 16.04.08, 13:35 propozycje były podane na fotoforum... chyba tej samej nocki... sprawa ucichła i w sumie nie wiadomo co dalej... jeZdem już taka niezdecydowana do przesady i trochę tego wrzuciłam... a że nikt nie podjął tematu, to co się będę wychylać... jakbyście mieli jakiś pomysł to dopracuję... chyba że chcecie coś zupełnie nowego... też się zrobi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: logo dla Cafe 16.04.08, 13:39 fotoforum.gazeta.pl/72,2,880,76185259.html logaski :o) chcecie więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: logo dla Cafe 16.04.08, 20:25 w.iwo napisała: propozycje były podane na fotoforum... chyba tej samej nocki... sprawa ucichła i w sumie nie wiadomo co dalej... ------------------- skoro nie wiadomo co dalej to przesle swoja propozycje. moje logo jest oparte na prostym pomysle. filizanka udaje literke "c". w pierwszym poscie pisalem, ze to szkic tylko. trzeba by filizanke dopracowac. jesli sie Wam podoba to sobie pomysl wezcie:) s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=logo1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś