Gość: wacek IP: *.resolution.de / *.ovh.net 12.03.06, 21:39 chyba i cud im nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebcio80 Śląsk - Stal - zdjęcia z meczu i cheers IP: *.wroclaw.mm.pl 12.03.06, 21:41 www.sebafoto.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śląsk - Stal - zdjęcia z meczu i cheers IP: *.poboznego.osiedla.net 12.03.06, 22:22 No i się doiGrali. Mam tu na myśli zarząd. Z najlepszej drużyny Polski zrobili ledwo przeciętną. Nie wiem jak to możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl 300 kibiców gości - czyli było ich więcej niż ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:57 300 kibiców gości - czyli było ich więcej niż wrocławian. Smutne to :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.promax.media.pl 13.03.06, 08:48 To jest strona Poznańska wyborcze czy Śląska. Dlaczego ja mam czytać jakies pierdoły, które mówią jak grał sląs. Ja jestem kibicem Stali a nie slaska dlatego też kupuję tę agzetę i chce przeczytać w dodatku poznańskim o mojej druzynie a nie sląsku. Znowu wtopa w tym Poznaniu. Interesuje mnie co mówił kowalczyk czy inni zawodnicya a nie Zyskowski, który zawsze nie lubił Stali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.techland.ostrow.zigzag.pl 13.03.06, 09:51 Przedruk z Wrocławskiej wyborczej. Lenistwo redaktorków. Czy naprawdę w poznaniu nie ma jakiegokolwiek redaktora co portrafi skreślic parę słów o bądź co bądź ekstraklasie koszykówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.06, 10:42 chwila moment, to jest wrocławska wyborcza i wrocławskie forum (zobacz nagłówek: "Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Dolnośląskie > Wrocław"), wiec o co wlasciwie chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:59 Gość portalu: DD napisał(a): > Czy naprawdę w poznaniu nie ma jakiegokolwiek redaktora co portrafi skreślic > parę słów o bądź co bądź ekstraklasie koszykówki? Nie ma, bo nikogo oprócz kilku wrocławian koszykówka nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pari Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 13.03.06, 12:41 Piłke dobijał na 5 sekund przed końcem Kelly. Rzetelności troche !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaw Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.wroclaw.agora.pl 13.03.06, 14:16 Gość portalu: pari napisał(a): > Piłke dobijał na 5 sekund przed końcem Kelly. Rzetelności troche !!! Dobijał Johnson. W gazecie jest nawet zdjęcie z tej akcji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer WKS IP: *.provider.pl 13.03.06, 15:02 ja wierze i pamietam czasy swietnosci wygrana z macabi tel aviv jeszcze sie podniesiemy tzreba nowego wlasciciela panie leszku czarnecki wroclaw liczy na pana prosimy o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: WKS IP: *.e-wro.net.pl 13.03.06, 16:59 Gość portalu: breslauer napisał(a): > prosimy o pomoc Precz żebraki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raimund Uratuje NAS solidarnosc z naszym kochanym Slaskiem IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.06, 20:57 Jak koszykarze wroclawskiego klubu byli "na fali" to byli NASZYM Slaskiem. obecnie musza ONI sami kosztowac gorzki smak porazki. Halo MY musimy wesprzec moralnie NASZA druzyne. pozdrawiam. rai`03.06 Odpowiedz Link Zgłoś