Dodaj do ulubionych

Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarzy ...

IP: *.resolution.de / *.ovh.net 12.03.06, 21:39
chyba i cud im nie pomoze...
Obserwuj wątek
    • Gość: sebcio80 Śląsk - Stal - zdjęcia z meczu i cheers IP: *.wroclaw.mm.pl 12.03.06, 21:41
      www.sebafoto.com
      • Gość: ja Re: Śląsk - Stal - zdjęcia z meczu i cheers IP: *.poboznego.osiedla.net 12.03.06, 22:22
        No i się doiGrali. Mam tu na myśli zarząd. Z najlepszej
        drużyny Polski zrobili ledwo przeciętną. Nie wiem jak
        to możliwe...
        • Gość: bazyl 300 kibiców gości - czyli było ich więcej niż ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:57
          300 kibiców gości - czyli było ich więcej niż wrocławian. Smutne to :(
    • Gość: kibic Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.promax.media.pl 13.03.06, 08:48
      To jest strona Poznańska wyborcze czy Śląska. Dlaczego ja mam czytać jakies
      pierdoły, które mówią jak grał sląs. Ja jestem kibicem Stali a nie slaska
      dlatego też kupuję tę agzetę i chce przeczytać w dodatku poznańskim o mojej
      druzynie a nie sląsku. Znowu wtopa w tym Poznaniu. Interesuje mnie co mówił
      kowalczyk czy inni zawodnicya a nie Zyskowski, który zawsze nie lubił Stali.
    • Gość: DD Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.techland.ostrow.zigzag.pl 13.03.06, 09:51
      Przedruk z Wrocławskiej wyborczej. Lenistwo redaktorków. Czy naprawdę w
      poznaniu nie ma jakiegokolwiek redaktora co portrafi skreślic parę słów o bądź
      co bądź ekstraklasie koszykówki?
      • Gość: mistrzu Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.06, 10:42
        chwila moment, to jest wrocławska wyborcza i wrocławskie forum (zobacz nagłówek:
        "Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Dolnośląskie > Wrocław"), wiec o co
        wlasciwie chodzi ?
      • Gość: bazyl Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:59
        Gość portalu: DD napisał(a):

> Czy naprawdę w poznaniu nie ma jakiegokolwiek redaktora co portrafi skreślic
        > parę słów o bądź co bądź ekstraklasie koszykówki?

Nie ma, bo nikogo oprócz kilku wrocławian koszykówka nie obchodzi
    • Gość: pari Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 13.03.06, 12:41
      Piłke dobijał na 5 sekund przed końcem Kelly. Rzetelności troche !!!
      • Gość: jaw Re: Uratuje ich już tylko cud - porażka koszykarz IP: *.wroclaw.agora.pl 13.03.06, 14:16
        Gość portalu: pari napisał(a):

> Piłke dobijał na 5 sekund przed końcem Kelly. Rzetelności troche !!!

Dobijał Johnson. W gazecie jest nawet zdjęcie z tej akcji.
        Pozdrawiam
    • Gość: breslauer WKS IP: *.provider.pl 13.03.06, 15:02
      ja wierze i pamietam czasy swietnosci
      wygrana z macabi tel aviv

jeszcze sie podniesiemy

tzreba nowego wlasciciela
      panie leszku czarnecki wroclaw liczy na pana
      prosimy o pomoc
      • Gość: leszek Re: WKS IP: *.e-wro.net.pl 13.03.06, 16:59
        Gość portalu: breslauer napisał(a):

> prosimy o pomoc

Precz żebraki!
        • Gość: raimund Uratuje NAS solidarnosc z naszym kochanym Slaskiem IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.06, 20:57
          Jak koszykarze wroclawskiego klubu byli "na fali" to byli NASZYM Slaskiem.
          obecnie musza ONI sami kosztowac gorzki smak porazki. Halo MY musimy wesprzec
          moralnie NASZA druzyne.

pozdrawiam.
          rai`03.06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka