Dodaj do ulubionych

koncert laureatów

18.03.06, 23:57
Obejrzałem sobie na TVP Kultura koncert laureatów. Z całego koncertu
najbardziej mi sie podobały swingujace zapowiedzi w wykonaniu Magdy Kumorek i
trzech "chórzystek". Słowa do starych melodi napisał Andrzej Poniedzielski. Z
wykonań najlepsza dla mnie była "Rebeka" w wykonaniu Karoliny Cichej.
Obserwuj wątek
    • Gość: bylem Re: koncert laureatów IP: *.media4.pl 19.03.06, 01:11
      nie tylko dla ciebie.. ten werdykt to maly skandal.. ,maly bo rzeczywiscie
      zwyciezca powinien zakonczyc konkurs z nagroda ale z 3.... 1. powinna
      dostac wspomniana przez ciebie laska z gardzienic a druga blizniacy.. a
      swingujace zapowiedzi rzeczywiscie super!! sam koncert "kalina" tez ok(ale nie
      wiem czy on tez byl pokazywany w tvp kultura.. )
      • Gość: też byłem Re: koncert laureatów IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.06, 18:03
        mały skandal...czyli dziennikarze (tukan dziennikarzy) , publiczność (tukan
        publiczności) i jury (złoty tukan) się mylili a Ty pewnie masz rację.
        • Gość: k. Re: koncert laureatów IP: *.230.219.81.magma-net.pl 19.03.06, 21:41
          kalina bedzie w tygodniu w tvp 2
          • kazimierzp Nie będzie w 2 TVP 19.03.06, 23:44
            Kaliny nie ma w programie TVP na najblizszy tydzień. Była w wydrukowanym w
            zeszłym tygodniu, ale juz wypadła. Ciekawe dlaczego i kiedy to dadzą!?!!?
            • Gość: obol Re: Nie będzie w 2 TVP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.06, 00:21
              moze czytali recenzje:-)
        • Gość: bardziejbylem;-) Re: koncert laureatów IP: *.media4.pl 20.03.06, 00:39
          nie no ale mi pojechales!! dlugosc owacji tez ma znaczenie a po "rebece" byla
          najdluzsza!! i przeciez tez napisalem ze bartek porczyk zasluguje na nagrode
          prawda?? :-) wiec nie jest tak ze Tobie i Dziennikarzom i Reszcie Publicznosci
          sie podobalo a tylko mnie jednemu nie :P
          • Gość: maja Re: koncert laureatów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.06, 11:35
            Faktycznie.....werdykt taki sobie...ale cóż,nigdy werdykt jury nie moze
            zadowolic wszystkich...Ale to racja ze największy entuzjazm publiczności
            wzbudzało pojawienie sie na scenie CAPITOL SISTERS!!!!Doskonały pomysł.Duże
            brawa!!!Dziewczyny pod muzyczną wodzą Rafała Karasiewicza i jego zespołu były
            najjaśniejszym punktem części konkursowej.TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka