Dodaj do ulubionych

Porwały z zazdrości o mężczyznę

• Gość: WelcometoDisneyPL Biednia niunia ! Nie ma jak 19-tki :) IP: *.era.pl 11.04.06, 20:22
    • Gość: WelcometoDisneyPL [...] IP: *.era.pl 11.04.06, 20:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Justi Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.adsl.wanadoo.nl 11.04.06, 20:24
      Cudowny komentarz...
    • Gość: Justi Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.adsl.wanadoo.nl 11.04.06, 20:26
      mam na mysli komentarz niewyspanego pawiana.
      • Gość: Justi Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.adsl.wanadoo.nl 11.04.06, 20:29
        A moze facetowi nalezaly sie baty, ha ha...
    • Gość: atosatos1 Re Ciekawe, IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 11.04.06, 20:31
      jak wygląda ten macho i co być moze ważniejsze, ile zarabia .
      • Gość: wiem_sporo Re: Re Ciekawe, IP: 195.116.249.* 20.04.06, 12:37
        Po pierwsze facet jest(był) ochroniarzem w Queenie, a nie żadnym dyrektorem.
        Jego żona nie ma 35 lat - nie wiem czemu wszyscy się uparli, ze to ona jest
        zdradzaną żoną - tylko 23 lata(!)i nie jest wcale taka najgorsza z wyglądu.
        Byli ok. 2 lata po ślubie, mają roczne dziecko.Od paru m-cy gościu jest we
        Francji, pojechał do roboty. A tak w ogóle to nie ma żadnych dowodów, ze miał
        jakiś romans z tą 19 - tką. Aha, jego zona i ta 35 -latka nie siedzą w
        areszcie, bo sąd sie zlitował
    • polski_francuz Zupelnie sie nie dziwie 11.04.06, 20:32
      my Wroclawianie jestesmy znani w kraju i na swiecie z meskiej urody,
      pracowitosci i innych zalet.

Uwazam, ze usprawiedliwia to troche zazdrosna zone.

Mowie to caly czas czas mojej zonie: dostalas wroclawiaka ciesz sie!

PF
      • alterpars Kobiety to jednak sa.....(Bareja wiecznie zywy) 11.04.06, 20:37
        • Gość: feministka Re: Kobiety to jednak sa.....(Bareja wiecznie zyw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.06, 20:41
          Hehe...nie miały o kogo się pobić...o mężczyznę?!
          • krzszy1 Re: Baby to ch..e!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.06, 20:45
            Są głupie i bardzo głupie.
            • Gość: xyz Re: Baby to ch..e!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nwrknj.east.verizon.net 11.04.06, 21:41
              Czy tylko baby sa glupie - a chlopy sa tak bardzo madrzy, ze tylko szukaja przygod. Za wszystko co im
              nie wychodzi w malzenstwie winia kobiety i od razy leca w ramina jakiejs innej laski, pomimo ze bardzo
              czesto ich zony sa o cale niebo milsze, ladniejsze itp. od kochanek.
      • Gość: Arka FoReVeR Re: Zupelnie sie nie dziwie IP: *.range86-134.btcentralplus.com 11.04.06, 21:18
        Zwlaszcza jak jest kibicem Slaska zgolony na lyso i po odpowiedniej dawce sterydow
        hehe z tego tez sa znani

• wardog1 Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 11.04.06, 20:44
      Zdrada w małżeństwie jest ciężkim przewinieniem,
      ale winni są oboje. To co ja tu zauważyłem, na tym forum,tego nie umiem
      sobie wyorazić. Nienawiść, chęć zemsty, itp. Czy to jest waszym uczuciem?
      Po zdradzie ja byłbym rozczarowanym i smutnym. I trzeba byłoby wiele czasu bym na
      nowo pozyskał zaufanie do swojej partnerki, z niepewnym skutkiem.
      Dawanie rad na forum nikomu nie pomoże, a już wcale rady typu "ogolić ja..ka,
      usmołować i posypać pierzem".
      Pozostawcie swoje życiowe rozczarowania sobie i dajcie temu małrzeństwu nową
      szansę,jeżeli się kochają to sami znajdą swoją drogę

Z poważaniem pieswojny1
      • stefan-50 Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 11.04.06, 20:54
        Jak dobrze poczytac coś nie o POLITYCE
      • Gość: feministka Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.06, 20:58
        Coś ty! Kiedyś i ty możesz mieć złamany nos i być przywiązany do drzewa
        kajdankami!Ale czego nie robi się i znosi w imię małżeńskiej miłosci.
        • wardog1 Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 11.04.06, 21:10
          Gość portalu: feministka napisał(a):

> Coś ty! Kiedyś i ty możesz mieć złamany nos i być przywiązany do drzewa
          > kajdankami!Ale czego nie robi się i znosi w imię małżeńskiej miłosci.

Halo
          Napewno wychodzisz z założenie że tylko mąż mółby zdrazić?
          • Gość: feministka Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.06, 21:16
            Nie tylko męzowie zdradzają. Zdradza generalnie ten,kto jest znudzony
            malżenstwem albo żle sie w nim czuje. Przy okazji polecam doskonały film
            pt "Wszystko gra" - jest pożądanie,zdrada no i morderstwo...ale filmu nie
            opowiem.
            • wardog1 Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 11.04.06, 21:20

> Nie tylko męzowie zdradzają. Zdradza generalnie ten,kto jest znudzony
              > malżenstwem albo żle sie w nim czuje. Przy okazji polecam doskonały film
              > pt "Wszystko gra" - jest pożądanie,zdrada no i morderstwo...ale filmu nie
              > opowiem.

Dzięki filmu nie widziałem.
              Zdradza ten kto znudzony- gdzie zaczyna się małżeńska nuda?I kiedy?
              • Gość: feministka Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.06, 21:25
                Każdy indywidualnie musi sobie odpowiedzieć na to pytanie i pomyśleć czy
                sie za bardzo nie nudzę w związku.
                • wardog1 Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 11.04.06, 21:33

> Każdy indywidualnie musi sobie odpowiedzieć na to pytanie i pomyśleć czy
                  > sie za bardzo nie nudzę w związku.
                  No właściwie nie natym zależało mi w moim perwszym poście, lecz w pytaniu czy
                  musimy, męszczyznna czy kobieta w taki sposób wyrażać swój smutek i żal,
                  pisząc takie Posty kture już prawie w swych wypowiedziach bolą
    • lidka_77 trzy się biją a on już na następną.. 11.04.06, 20:56
      śmieszne kobiety.. mąż zapewne jest niewinny, to 19-latka go uwiodł.. taaa..
      dlaczego kobiety przeważnie obwiniają za romanse inne kobiety, a nie swoich
      "wspaniałych" mężów... on teraz już pewnie znalazł sobie kolejną skoro jego żona
      jest w areszcie, a kochanka pobita...
      • alterpars a coz mezowie sa winni 11.04.06, 21:09
        ja swojej dziewczynie powiedzialem ze od czasu do czasu potrzebuje innej
        laseczki i ona wie o tym. A jak jej sie nie podoba to nikt jej nie
        trzyma....Takie zycie...niestety to kobitki sie obawiaja zycia w samotnosci a
        nie faceci. I jesli sie tylko faceci nie daja nabrac na poczucie
        odpowiedzialnosci lub zlapac "na brzuch" to zyc nie umierac....A dopoki maja
        kaske na ciuszki i kosmetyki to nie fikaja specjalnie.
    • Gość: ania Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.244.81.adsl.skynet.be 11.04.06, 21:34
      Kiedyś cudzołożnice kamienowano:P więc powinna się cieszyć, że nie spotkał jej
      taki los.
      Teraz zupełnie poważnie - zastanawia mnie społeczne przyzwolenie na zdradę -
      potrzebował młodszej, teraz będzie miał piekło w domu - a przecież tak naprawdę
      to ta dziewczyna jest sama sobie winna zabrała się za żonatego mężczyznę.
      Oczywiście nie pochwalam postępowania zdradzonej żony, ale nie podoba mi się ton
      informacji w której 'puszczalska małolata' ukazana jest jako ofiara chorej z
      zazdrości żony.
      • wardog1 Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 11.04.06, 21:39
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Kiedyś cudzołożnice kamienowano:P więc powinna się cieszyć, że nie spotkał jej
        > taki los.
        > Teraz zupełnie poważnie - zastanawia mnie społeczne przyzwolenie na zdradę -
        > potrzebował młodszej, teraz będzie miał piekło w domu - a przecież tak naprawdę
        > to ta dziewczyna jest sama sobie winna zabrała się za żonatego mężczyznę.
        > Oczywiście nie pochwalam postępowania zdradzonej żony, ale nie podoba mi się to
        > n
        > informacji w której 'puszczalska małolata' ukazana jest jako ofiara chorej z
        > zazdrości żony.

A czy ty, tak zgorszona, nie możesz sobie wyobrazić że za 25 lat ty będziesz tą
        Zdraazoną
    • Gość: jhgf Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.chello.pl 11.04.06, 21:57
      i bardzo dobrze, niech głupia ku.. ma za swoje.
      • alterpars natura nakazuje mezczyznom szukac mlodszej 12.04.06, 00:14
        kobiety z wiekiem staja sie brzydsze i bardziej upierdliwe. Malzenstwo powinno
        byc kontraktem na kilka lat dla faceta a potem w zaleznosci czy jemu sie podoba
        mozna to przedluzac. A jak nie to baj....Uwazam ze to uczciwe bo rowniez kobieta
        moglaby zrezygnowac z uslug facet aktorego nie trawi. A tak w zwiazku zwykle
        jest tak ze jedna strona wozi a druga leni...
        Ja tam uwazam ze wiernosc dla faceta to nierealna meka. Uwierzcie w to kobiety o
        dajcie nam spokoj. Szkoda mi tej niunieczki a stara zazdrosnice do paki....
    • silesius.monachijski1 O mnie tez sie Lachony bija 11.04.06, 22:07
    • Gość: mee... dzwoni domofon...bladynka, podnosi sluchawke... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.04.06, 22:17
      ...kto tam -pyta bladynka
      - to ja
      ...to ja ?
    • Gość: doswiadczona zona Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: 213.158.197.* 11.04.06, 22:29
      i bardzo dobrze tylko mogły jej na gołe dupsko lanie sprawic a nie takie
      wyszukane praktyki...
      • Gość: Marian Kitajec Trzeba zakazać rozwodów, niewierność karać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:44
        Brać przykład z bratnich krajów arabskich.
        • alterpars Re: Trzeba zakazać rozwodów, niewierność karać 12.04.06, 00:16
          jasne....ale tylko w przypadku kobiet. Tak jak w krajach arabskich hehehehe
      • alterpars o widze ze tez masz problem z niewiernym mezem 12.04.06, 00:15
        zadbaj o siebie to moze wtedy na ciebie spojrzy zamiast zabawiac malolaty
        heehehehehe
      • Gość: Realistka Lanie, lanie... IP: *.neurosoft.pl 12.04.06, 11:03
        Gość portalu: doswiadczona zona napisał(a):

> i bardzo dobrze tylko mogły jej na gołe dupsko lanie sprawic a nie takie
        > wyszukane praktyki...

Lanie, lanie...
        Czyli innych argumentów, aby zatrzymać małżonka, już nie masz...?

Czuwaj!
    • alterpars Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 12.04.06, 00:19
      bo Polska to wiocha....kiedy dojdziemy do standardow europejskich gdzie ludzie
      kulturalnie potrafia sie rozejsc i rozwiesc...i nawet utrzymywac przyjacielksie
      kontakty pozniej. Malzenstwo monogamiczne to lamus dobry dla biednych krajow.
      • wardog1 Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 12.04.06, 01:47
        To nie ma nic do rzeczy czy to Polska czy Australia, to wszystko należy do kultury
        osobistej danych ludzi
    • Gość: Realistka Przerażająca Głupota - przez duże "G" IP: *.neurosoft.pl 12.04.06, 11:00
      Przerażająca głupota tych dwóch panienek powala na kolana.

Po pierwsze - raczej wiadomo było, że dziewczyna pójdzie na policję - i kłopoty
      gotowe. No, chyba że oprawczynie są z gatunku tych, dla których
      takie "policyjne" kłopoty to nie pierwszyzna...

Po drugie - no po prostu cudowna metoda na uzdrowienie miłości między
      małżonkami - chyba, że ten facet lubi kobietki pozbawione klasy i obdarowane
      nadmierną - jak na kobietę - ilością testosteronu... Jako rasowy facet teraz
      odczuwa prawdopodobnie typowo męski instynkt opiekuńczy wobec słabej płci i
      zaopiekuje się poszkodowaną dziewczyną, ach!... - chyba wbrew intencjom
      krewkiej żony...

Po trzecie: wybrana przez te panie metoda na pozbycie się rywalki wskazuje, że
      zdecydowanie BRAKOWAŁO INNYCH - poza siłowymi - ARGUMENTÓW. Żałosne.

Jak na to nie patrzeć - żenada i prymitywizm. Zero godności własnej, ani
      odrobiny dumy. Błeeee...

Pzdr.
    • Gość: ukauka Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.com / *.mybigcity.net 12.04.06, 11:26
      Dobrze jej tak. Przezyłam takie upokorzenie 10 lat temu, a do dzisiaj mnie
      trzęsie, jak widze gó..are. Zamiast teraz epatowac swoim roztrzęsieniem, mogła
      pomyslec, że romansując, rani czyjeś uczucia. NO mercy!
    • Gość: Dorota BRAWO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:40
      Jakby mnie mój chłopak bądź przyszły mąż zdradził też bym tak zrobiła!!
      • Gość: Magda Re: BRAWO!! Zastanow sie lepiej nad soba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.04.06, 02:29
        Dolaczylabys do grona kretynek ktore karza najbardziej siebie, badz swoje
        dzieci. Kto by cie zdradzil? On czy jakas dziewczyna? Ona ci nic nie
        przysiegala tylko on wiec po co karac niewlasciwa osobe?
    • Gość: KAMOL Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:32
      małe sprostowanie:dziweczyna nie dotarła do najblizszych zabudowań o godz 6:00
      tylko o 2:50. dotarła do sołtysa wsi wojniwice i tam poprosiła o pomoc. o
      godzinie 6:00 przyjechała policja.
      • Gość: kicia Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.e-wro.net.pl 12.04.06, 22:51
        a skąd takie wiadomości? czyżby całkiem naga zapukała do twoich drzwi???
    • Gość: gość stek bzdur wypisujecie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:04
      Dziewczyna popelnila bład , uraz na cale zycje jej zostanie a wy piszecie ze
      dobrze jej tak , nawet nie wiecie co ona przeżyla !!! Była o krok od śmierci !!
      Człowiek uczy sie na wlasnych błedach , trzeba jej wsołczuc a nie potepiać !!!
      ma teraz nauczke i na pewno juz sie nie zbliży do zadnego z żonatych .a te k...
      powinni zamknąc i nie wypuszczać i jeszcze im dzieci odebrac ,postawic na
      rynku , rozebrac i przywiazac do drzewa !!!! tak sie matki zachowuja ???????
      karygodne to jest !!!!!!
      • Gość: Magda Ty tez piszesz bzdury IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.04.06, 02:32
        Nie wspomniales tutaj wcale o tym panu ktory zdradzil, o ile zdradzil...Do
        czego jego bys przywiazal i co z nim bys zrobil... Wal chlopie, folguj swojej
        wyobrazni.
    • Gość: ważniara Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: 194.146.120.* 14.04.06, 11:18
      ale szmacicho z tej małej, takie kurefki powinno sie wieszac za cycki na
      drzewach, romanse z żonatymi są zakazane
      • Gość: Magda Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.04.06, 02:34
        Powinno sie wieszac takich facetow... a za co to sama wiesz...
    • ryko Re: Porwały z zazdrości o mężczyznę 15.04.06, 01:47
      Ale głupie baby. Szok.

Po pierwsze to, że facet szuka to też wina jego żony.
      Po drugie to, że facet znajduje kochankę to jest jego wybór i decyzja (i wina),
      a nie biednej młodej dziewczyny.
      Po trzecie, po takiej akcji to ja bym swojej podziękował i poszukał sobie
      zrównoważonej psychicznie.
      Po czwarte, jak już ją zapuszkują to facet dopiero sobie użyje (z tą czy inną
      kochanką).

Hmmm, a wiem jak to jest...
      • Gość: Magda Ciezkie przestepstwo ..dlaczego nie na zdrajcy? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.04.06, 02:26
        Rzeczywiscie straszliwie glupie te baby. Zeby dla jakiegos durnia i
        nieudacznika tracic najpiekniejsze lata swojego zycia... Nie mowiac juz jesli
        maja dzieci. Dla nich to bedzie najwieksza kara(za co?Za starego glupiego
        pedofila, czy glupia zone pedofila?)Szkoda slow. A tak nawiasem mowiac to
        dlaczego nie zrobily tak z tym durniem, wszak to on zdradzil a nie ta
        dziewczyna...
        • Gość: volff Re: Ciezkie przestepstwo ..dlaczego nie na zdrajc IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.04.06, 11:22
          Facecika zagonić w pokrzywy i wychłostać mu dupsko i jego pompony.Dziewczyna
          mogła nie wiedzieć że facet, jest żonaty, co też często się przytrafia młodym
          i nie dosiwiadczonym dziewczyną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka