venus99 24.04.06, 19:31 Wrocławowi gratuluję kapusia.w dodatku głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudypagaj Re: Krzyś motorniczy - delator 24.04.06, 19:49 Chyba psychiczny ten donosiciel.Przestaję jeździć tramwajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: Krzyś motorniczy - delator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:59 o co chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Krzyś motorniczy - delator 24.04.06, 20:10 tvn w faktach pokazał motorniczego tramwaju z Wrocławia,który zajmuje się amatorsko ściganiem ludzi obśmiewających w internecie kaczory i napuszcza na autorów dowcipów, rysunków i fotomontaży prokuratury w kraju.dała się na złapać prokuratura w Elblągu i ściga jakiegoś nieszczęsnego emeryta. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Krzyś motorniczy - delator 27.04.06, 07:31 widocznie ma dużą wprawę albo duzo się nauczuył od ojca lub dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks A czemu mordki nie pokazał? Wstydzi się? IP: *.magma-net.pl 24.04.06, 20:15 Co za oszołom, swoją drogą, gdyby temu gościowi z Elbląga założyli sprawę, to chyba 1/3 Polaków też muszą, bo maile o Kaczorach krążą codziennie.... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: A czemu mordki nie pokazał? Wstydzi się? 24.04.06, 20:19 głupota nie wybiera.ale tak się jakoś dzieje,że trafia do odpowiednich ludzi. mordki nie pokazał bo jest skromny i tchórzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: A czemu mordki nie pokazał? Wstydzi się? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.06, 20:29 A zajmował się chłop naprwadę dobra sprawą ,ale po tym co dzisiaj zobaczyłem,totalnie stracił w moich oczach,a najlepszy był ten tekst,ze Kaczyńskiego wybrali wszyscy Polacy:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks A czym się ten aktywista zajmował? IP: *.magma-net.pl 24.04.06, 20:32 co to za dobra sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: A czym się ten aktywista zajmował? 24.04.06, 20:37 ścigał pedofilów.policja nie potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: A czym się ten aktywista zajmował? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.06, 20:38 ścigał przecież w sieci pedofili i za to nalezy mu sie szacunek,ale to co mówił dzisaij to jakaś paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mordki nie pokazał bo się bał:-)))))))) 27.04.06, 07:28 I tak ma przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Mordki nie pokazał bo się bał:-) Tchórz! b/t 27.04.06, 09:10 malaszaramysz napisała: > I tak ma przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Widzę,że skin lub wszechpolak przy was to baranek 27.04.06, 09:32 Mordki nie pokazał bo się bał:-) Tchórz! b/t ave_duce napisała: > malaszaramysz napisała: > > I tak ma przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Krzyś motorniczy - delator IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.04.06, 21:00 Nie lubię polityków, bo uważam, że tak w ogólności, jak i w każdym niemal pojedynczym przypadku to lewusy i kombinatorzy. Mając dwie lewe ręce, nie potrafią znaleźć sobie uczciwego zajęcia, więc się imają polityki. Nie chodzę na wybory i gorąco namawiam wszystkich uczciwych ludzi do tego samego, wskazując na moralną zgniliznę polityków, a także - niekiedy - ich oczywistą głupotę. Nie głosuję na żadnego buca i nikt mi nie będzie prawił, że jakiś buc nie jest bucem jedynie dlatego, że został przez jakieś moherowe berety wybrany na stanowisko państwowe. Ściganie pedofili w Internecie to szczytna działalność. Ale tłumienie wolności obywatelskiej do plucia na polityków to zwykłe draństwo. Cóż pozostaje nam, zwykłym ludziom, prócz satysfakcji z drwienia sobie z tej bandy zgniłków? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Krzyś motorniczy - delator 24.04.06, 23:03 pozostaje nam pogarda ale i konieczność udziału w wyborach.po to żeby nigdy więcej miernoty,prostacy i głupcy nie mogli rządzić tym krajem. zwalczaj kaczyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek 87 Re: Krzyś motorniczy - delator IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.06, 15:08 To jest bardzo ciekawy przypadek.Chciałbym sie przejechać z tym motorniczym,może by powiedział dlaczego jest taki dziwny.Ja myslę,że Kaczyński jest prezydentem niewielu Polaków.Nie wiem nawet czy sie do tego nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z Zaj.VI Do Krzysia Dymkowskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.06, 06:57 Niniejszym uprzejmie donoszę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=40916505 Odpowiedz Link Zgłoś
vinner1 Re: Do Krzysia Dymkowskiego 27.04.06, 07:17 Na niebieskim tramwaju wymaluj sobie biały pas z napisem BARAN. A jednak gadzina tchurzliwa mordki nie pokazuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Krzyś motorniczy - delator - przyłączam się!! 27.04.06, 07:29 venus99 napisał: > Wrocławowi gratuluję kapusia.w dodatku głupiego. A to prezent dla Krzysia from Warsaw: www.katywroclawskie.gmina.pl/galeria/niusy/wyboryII.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Krzyiu, lePPiej ci? ;))) 27.04.06, 07:30 ave_duce napisała: > venus99 napisał: > > > Wrocławowi gratuluję kapusia.w dodatku głupiego. > > A to prezent dla Krzysia (from Warsaw) - powinno być! > > www.katywroclawskie.gmina.pl/galeria/niusy/wyboryII.jpg > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Krzyś motorniczy - delator 27.04.06, 10:21 Proszę podajcie mi nazwę tej zajezdni tramwajowej we Wroclawiu, a resztę już sam znajdę, .Czekam na maila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z Zaj.VI Odp. dla tadeusza_ja IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.06, 00:49 tadeusz_ja napisał: > Proszę podajcie mi nazwę tej zajezdni tramwajowej we Wroclawiu, a resztę już sa > m > znajdę, .Czekam na maila! Tu Ci napiszę: Zajezdnia Nr VI "Dąbie" przy ul. Tramwajowej/Wróblewskiego na Wielkiej Wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek0 Re: Krzyś motorniczy - delator 28.04.06, 07:13 Moge podać Ci dokładny adres zamieszkania ale na maila Odpowiedz Link Zgłoś
kropek0 Re: Krzyś motorniczy - delator 28.04.06, 08:37 Dymek wstydź sie.!!!A może ktos poskarzy na twojego ojca że jest hazardzistą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam@op.pl Re: Krzyś motorniczy - delator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:43 www.wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/487286.html UWAGA!!! O ile pamietam, to zdjecie tego pana jest w slowie polskim gazecie wroclawskiej z 15 czerwca 2005 roku (sroda)... Jesli ktos ma dostep do archiwum, to bardzo prosze o przeslanie mi go na maila... Odpowiedz Link Zgłoś
poloeschatolo Re: Krzyś motorniczy - delator 29.04.06, 03:37 Gość portalu: jam@op.pl napisał(a): > www.wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/487286.html > UWAGA!!! O ile pamietam, to zdjecie tego pana jest w slowie polskim gazecie > wroclawskiej z 15 czerwca 2005 roku (sroda)... Jesli ktos ma dostep do > archiwum to bardzo prosze o przeslanie mi go na maila... wszystko wskazuje na kryptopedofila prowadzacego akcję dezinformacyjno-kamuflującą Odpowiedz Link Zgłoś
kropek0 Re: Krzyś motorniczy - delator 29.04.06, 06:22 tak to jest ten sam.pokazywali go w wiadomościach pod gmachem Sadu w całej okazałości.Trochę schudł"biedaczek" Co za mało płacą za donosy? Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Krzyś motorniczy - delator 29.04.06, 04:12 venus99 napisał: > Wrocławowi gratuluję kapusia.w dodatku głupiego. Rozwiń temat... jaki kapuś, dlaczego głupi....i dlaczego akurat Krzyś motorniczy? Sorry, może nie jestem w temacie, ale nie wiem o co chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krzyś motorniczy - delator IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.04.06, 06:20 Poczytaj całosc Odpowiedz Link Zgłoś
kropek0 Re: Krzyś motorniczy - delator 29.04.06, 06:29 Może Dymkowski powinieneś zasilic braki w Poradni Zdrowia Psychicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Zostawcie już Krzysia w spokoju! 29.04.06, 08:22 Ma chłopak taką korbę (silne urojenia posłannicze?), że musi być delatorem, to niech sobie będzie. Teraz, po tej akcji przeciwko niemu, może dostać depresji i jeszcze, nie daj Bóg, się powiesi, a my będziemy mieli wyrzuty sumienia. Tymczasem skandal leży gdzie indziej. Ludzie! Toż to komuna! Stalinizm! Tego prokuratora, co wszczął postępowanie w wyniku takiego schizo-donosu, wylałbym natychmiast na zbity pysk! To karierowicz, stalinowski oprawca, po prostu A.P.Wyszyński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykalny pasażer Re: Zostawcie już Krzysia w spokoju! IP: *.chello.pl 30.04.06, 12:14 kolejar napisał: > Ma chłopak taką korbę (silne urojenia posłannicze?), że musi być delatorem, to > niech sobie będzie. Teraz, po tej akcji przeciwko niemu, może dostać depresji i > jeszcze, nie daj Bóg, się powiesi, a my będziemy mieli wyrzuty sumienia. > Tymczasem skandal leży gdzie indziej. > Ludzie! Toż to komuna! Stalinizm! Tego prokuratora, co wszczął postępowanie w > wyniku takiego schizo-donosu, wylałbym natychmiast na zbity pysk! To > karierowicz, stalinowski oprawca, po prostu A.P.Wyszyński! Delator wiadomo że psychiczny i bez skutecznej terapii zrobi krzywdę sobie lub komuś niewinnemu Prokurator to urzędnik państwowy dbający wyłacznie o to by muchy nie obsrywały naszego wspaniałego godła więc nie ma po co walczyć z realem w hyperrealu tylko skutecznie odseparować te dwa światy. bedzie święty spokój i skończą się dysonanse poznawcze takich właśnie osobników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik słowa Re: Zostawcie już Krzysia w spokoju! IP: *.e-wro.net.pl 01.05.06, 09:00 A kto to jest delator? Kiedyś się mówiło denuncjator- czy to jest to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Zostawcie już Krzysia w spokoju! 01.05.06, 10:29 Gość portalu: miłośnik słowa napisał(a): > A kto to jest delator? Kiedyś się mówiło denuncjator- czy to jest to samo? Trochę to samo, ale nie do końca. Delator to funkcja publiczna społecznego donosiciela-oskarżyciela w Cesarstwie Rzymskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik slowa Re: Zostawcie już Krzysia w spokoju! IP: *.e-wro.net.pl 01.05.06, 16:50 Dzięki. Już teraz wiem. Czyli jakby nie patrzeć- kapuś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar do miłośnika słowa 01.05.06, 20:27 Gość portalu: miłośnik slowa napisał(a): > Dzięki. Już teraz wiem. Czyli jakby nie patrzeć- kapuś:-) No, nie zupełnie. Kapuś, czy donosiciel mają wydźwięk kulturowo pejoratywny. Natomiast rzymski delator był postacią raczej chyba szanowaną? Bo i nasz Krzyś za ściganie pedofilii w necie też był raczej chyba szanowany, a dopiero za donos o kaczych kuprach publicznie podpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_5 Re: Zostawcie już Krzysia w spokoju! 01.05.06, 17:27 kolejar napisał: > Ludzie! Toż to komuna! Stalinizm! Tego prokuratora, co wszczął postępowanie w > wyniku takiego schizo-donosu, wylałbym natychmiast na zbity pysk! To > karierowicz, stalinowski oprawca, po prostu A.P.Wyszyński! Nie przesadzaj a tym Wyszyńskim. Zbrodni sądowej tu jeszcze nie masz. Jeśli nie winisz donosiciela, czemu winisz prokuratora? Trzeba zmienić prawo. Słyszałem, że Lech Kaczyński apelował do prokuratury, żeby dała spokój temu rencście z Elbląga, bo to dopiero może ośmieszyć prezydenta (nie wiem, czy to prawda). Jeśli tak, to czekam, panie prezydencie, na pańską inicjatywę ustawodawczą: proszę wystąpić o zmianę kodeksu karnego i skasowanie tego przepisu. Nie będzie podstaw do uruchamiania prokuratury z powodu obrazków w necie. Donosiciele, niewyżyci ORMO-wcy, też się uspokoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubek A może Krzyś i emeryt wszystko ukartowali ? IP: *.20.54.194.generacja.pl 01.05.06, 19:08 Może Krzyś i emeryt wszystko ukartowali, żeby sprawdzić do czego są zdolne organa ścigania w IV RP? Ot, taka zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: A może Krzyś i emeryt wszystko ukartowali ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 01.05.06, 21:14 Zubek chyba sobie żartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Zostawcie już Krzysia w spokoju! 01.05.06, 20:43 orion_5 napisał: > Nie przesadzaj a tym Wyszyńskim. Zbrodni sądowej tu jeszcze nie masz. Słyszałem, > że Lech Kaczyński apelował do prokuratury, żeby dała spokój temu rencście z > Elbląga, bo to dopiero może ośmieszyć prezydenta (nie wiem, czy to prawda). > Jeśli tak, to czekam, panie prezydencie, na pańską inicjatywę ustawodawczą: > proszę wystąpić o zmianę kodeksu karnego i skasowanie tego przepisu. Nie będzie > > podstaw do uruchamiania prokuratury z powodu obrazków w necie. Donosiciele, > niewyżyci ORMO-wcy, też się uspokoją. Jasne, że zbrodni sądowej jeszcze nie ma, ale tak sobie publicystycznie dmucham na zimne. O Lechu Kaczyńskim dobrze słyszałeś - tak coś mówił. A obecnego kk, prawdę mówiąc, nie mam. Natomiast w poprzednim kk z 1969 istniał sławny artykuł "Kto lży i wyszydza...". Podejrzewam, że istnieje dalej, tylko PRL zmieniono na RP. I trzeba może coś zmienić, albo raczej nauczyć proroków logicznego myślenia? Bo czy takie dowcipy są wyszydzaniem urzędu Prezydenta, czy tylko drwiną osobistą z Lecha Aleksandra K.? Czy każdy dowcip o Jaruzelskim, Wałęsie, Kwaśniewskim, Kaczyńskim jest wyszydzaniem Prezydenta RP, czy tylko atakiem personalnym na tych Panów? Bo kto tu wyszydza Urząd? Śmiejemy się tylko z tego, że Pan K. (Kwaśniewski, Kaczyński) do sprawowania tak zaszczytnej funkcji się nie nadaje. Wyszydzaniem bardziej było nazywanie Prezydenta preziem - ktokolwiek by nim nie był. A śmianie się z kaczych kuprów?... Odpowiedz Link Zgłoś