Dodaj do ulubionych

Koniec Wrocławskiego Forum

28.10.01, 20:26
A jeszcze nie tak dawno to Forum wyglądało tak pięknie. Nie było tych idiotów
z "interkontynalnego towarzystwa zwalczania Roberto i jemu podobnych"
obrażających porządnego człowieka i podszywającego się pod niego. Czy to już
koniec Wrocławskiego Forum? Roberto jestem z Tobą!
Pozdro wszystkim porządnym użytkownikom Forum!
Obserwuj wątek
    • robusio Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 20:32
      Michałku a ty kim jesteś? Może Michałek to nowy klon roberto. Czy nie? Chcesz
      skończyć jak bufon roberto? A moze to któryś z licznym bufoniastych kumpli
      roberto? Hrabia, Janek czy inny bufon?
      • mi.chal Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 20:46
        robusio napisał(a):

> Michałku a ty kim jesteś? Może Michałek to nowy klon roberto. Czy nie? Chcesz
        > skończyć jak bufon roberto? A moze to któryś z licznym bufoniastych kumpli
        > roberto? Hrabia, Janek czy inny bufon?

A ty kim jesteś robusio? Jakim prawem podszywasz się pod Roberto? Powinieneś mieć
        zabroninoy wstęp na Wrocławksie Forum wraz ze swoimi kolesiami, a może Ci wszyscy
        debile zwalczający Roberto to jesteś Ty jeden i wpisujesz się pod kilkoma nickami?

Pozdro wszystkim porządnym użytkownikom Forum!
        • Gość: Martino Re: Koniec Wrocławskiego Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:51
          Moze byc tak, ze Robusio, Roberto65 i Gonzo to ta sama osoba. Przeczytalem
          dzisiejsze wpisy i cos mi tu nie gra.
          • mi.chal Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 21:01
            Gość portalu: Martino napisał(a):

> Moze byc tak, ze Robusio, Roberto65 i Gonzo to ta sama osoba. Przeczytalem
            > dzisiejsze wpisy i cos mi tu nie gra.

Pewnie tak jest. Pisze pod kilkoma nickami, aby inni użytkownicy Forum myśleli,
            że takich debili jak on jest więcej.

• Gość: Martino Re: Koniec Wrocławskiego Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:06
              Coś mi się wydaje, że mi.chal to prawdziwy roberto65.
              • hrabiaa. Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 21:13
                bla bla bla
              • mi.chal Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 21:31
                Gość portalu: Martino napisał(a):

> Coś mi się wydaje, że mi.chal to prawdziwy roberto65.

Mogę Cię zapewnić, że nie jestem ani Roberto65, ani Roberto65.. Wkurwia mnie
                tylko, że tacy idioci jak robusio i jemu podobni podszywają się i obrażają
                porządnego człowieka.

Pozdro.
                • hrabiaa. Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 21:39
                  Porządny człowiek? A co spałeś z nim?
                  • mi.chal Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 21:46
                    hrabiaa. napisał(a):

> Porządny człowiek? A co spałeś z nim?

Twój poziom intelektualny przeraża mnie. Jesteś zapewne jakimś
                    niedowartościowanym dzieciakiem, który wypisując głópoty na Forum i obrażając
                    ludzi chce komuś zaimponować.

Pozdro.
                    • brytnej Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 21:48
                      mi.chal napisał(a):

> hrabiaa. napisał(a):
                      >
                      > > Porządny człowiek? A co spałeś z nim?
                      >
                      > Twój poziom intelektualny przeraża mnie. Jesteś zapewne jakimś
                      > niedowartościowanym dzieciakiem, który wypisując głópoty na Forum i obrażając

Ortografia, mój Boże!!!
                      > ludzi chce komuś zaimponować.
                      >
                      > Pozdro.

• smieciarz Re: Koniec Wrocławskiego Forum 28.10.01, 21:52
                        u nas na wysypisku durzo jest porzadnych ludzi w koncu robimy porzadek w
                        smietniku
                        • Gość: Janek Re: Koniec Wrocławskiego Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 00:35
                          A chwasty koza lubi.
                          • smieciarz Re: Koniec Wrocławskiego Forum 29.10.01, 00:52
                            kozy dobre sa i latwe do pilnowania mamy na wysypisku koze z brodka nazywa sie
                            Bronislaw i glos wydaje podobny jak Bronislaw G.
                            • Gość: Janek Re: Forum magnific IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 01:19
                              Czy ja się Ciebie narzucam po nocach?
                              • smieciarz Re: Forum magnific 29.10.01, 01:35
                                gdybym nie mial tego komputera toby pan tera spokoj mial ale tak jest, ze jak
                                kogo Forum denerwoje to i komputer na smietnik wywali i telewizor a pan Tadek z
                                komputeruw na Biskupinie to nawet drukarnie obiecal na smietnik wywalic.jak cos
                                fajnego wywala to sie s toba podziele.i koza tez bidy nie bedzie mniala.
                                • Gość: Janek Re: Forum magnific IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 02:07
                                  Drukarnia jest na zielone?
                                  • smieciarz Re: Forum magnific 29.10.01, 03:54
                                    ja chcialem ulotki przed wyborami drukowac. bo zielone to se mogie wygrzebac bo
                                    znam miejsce gdzie jest duzo. jak pan bedzie w potrzebie to dla pana terz
                                    wygrzebie troche.
                                    • #roberto65 Re: Jaki koniec Forum...to dopiero 45 tys i począt 30.10.01, 19:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka