Gość: w IP: 195.205.44.* 14.07.06, 11:17 ile to jeszcze potrwa. no ręce opadają. no. miasto nie może czegoś zrobić. pchnąć tego. noż k...a mać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WK Re: Mosty warszawskie IP: 156.17.12.* 14.07.06, 11:58 Ale co ma trwać? Potrzebujesz, żeby jeszcze te mosty zamknęli? Bo na razie to korki są z powodu budowy na Toruńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Re: no 14.07.06, 13:15 Jestes uposledzony? Wszystkie informacje na tn temat sa w internecie, wystarczy poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w [...] IP: 195.205.44.* 14.07.06, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martouf Re: no 14.07.06, 14:10 zdik.nazwa.pl/ tu znajdziesz potrzebne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: no IP: 195.205.44.* 14.07.06, 14:28 chwileczke. wiem że MR michaś jest wszystkowiedzący (poza tym że jest burakiem) ale: ze strony zdik.nazwa.pl/ wynika, że już wybrali wykonawce. Nawet w GW też była taka informacja, ale potem napisali, że decyzja została oprotestowana i o roztrzygnięciu przetargu zadecyduje sąd. to jak to jest? kiedy ruszą roboty? bo to co na zdik-u stronie to żadne konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro mi.chal, nie przejmuj się... 14.07.06, 14:03 ...bo "w" po prostu chce sobie na coś ponarzekać, tylko nie za bardzo wie jak i na co dokładnie... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Re: mi.chal, nie przejmuj się... 14.07.06, 15:14 Co on odpisal? Bo dopiero teraz tu zajrzalem i widze juz tylko [...]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: mi.chal, nie przejmuj się... IP: 195.205.44.* 14.07.06, 15:42 w ramach lekcji wychowania dla buraków, to co tu: www.youtube.com/watch?v=0gE3R_-K8UY tyle że wyżej...i tak 4 razy Odpowiedz Link Zgłoś
jlesiecki Re: mi.chal, nie przejmuj się... 17.07.06, 08:53 rw.wro napisał: > ...bo "w" po prostu chce sobie na coś ponarzekać, tylko nie za bardzo wie jak i > na co dokładnie... > pozdr dlaczego ponarzekać? to jest dobre pytanie, a dla jezdzacych przez plac Kromera i Krzywoustego, to wazna sprawa. Budowa mostu miala ruszyc na poczatku wakacji, a teraz juz prawie polmetek. Dodatkowo denerwujace jest zamkniecie Torunskiej w strone Bruknera i (moim zdaniem) niewlasciwe ustawienie - moim zdaniem za krotki czas dla jadacy z i na Kromera, w koncu skupil sie tu caly ruch ciezarowy i ta trasa powoli przejmuje tez czesc aut jezdzacych zwylke na Grunwald. nikt nie narzeka, ze sie cos robi, tylko nie zawsze sposob w jaki sie robi mi sie podoba. pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: mi.chal, nie przejmuj się... 17.07.06, 12:12 jlesiecki napisał: > dlaczego ponarzekać? to jest dobre pytanie, a dla jezdzacych przez plac Kromera > i Krzywoustego, to wazna sprawa. I to bardzo ważna sprawa - zwłaszcza dla tych jeżdżących przez pl. Kromera. Biorąc pod uwagę brak takiego placu we Wrocławiu to faktycznie problem dla chcących przez taki plac przejechać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Mosty warszawskie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.07.06, 13:09 wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/625505.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Mosty warszawskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.06, 13:42 No i rusza budowa i remont i mostu i pl.Kromera. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Mosty warszawskie 18.07.06, 04:43 Gość portalu: Martix napisał(a): > No i rusza budowa i remont i mostu i pl.Kromera. Budowa czy remont w końcu? Zresztą ani to ani to. Bo nie ma ani mostu ani placu Kromera.... Gdybyś miał jakieś pojęcie o rozpoczętych pracach to byś napisał np.: "remont al. Kromera i budowa 2 nitki mostów Warszawskich". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Mosty warszawskie IP: 195.205.44.* 17.07.06, 14:08 :) jupiii! tylko na 3 zmiany panowie, na 3! Odpowiedz Link Zgłoś