Dodaj do ulubionych

techno rulez:( gdzie się bawić???

20.08.06, 11:37
Czy ktoś kto nie jest fanem techno (jak ja i kupa moich znajomych) ma szansę
na dobrą potańcówkę? Z ostatnich obserwacji wynika że nie - odbyliśmy rajdy po
większości knajp w Rynku i okolicach i wniosek jest jeden: techno rządzi
niepodzielnie, a przy tych rytmach moja noga ani drgnie:) Ratujcie! Może
znacie knajpkę z fajną muzyką DO TAŃCZENIA?? No przecież musi gdzieś być! (A
gdyby tak jeszcze miała klimatyzację...:))
Wrocławianie! Liczę na Was:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.06, 11:42
      Wieczorki taneczne w Domu Seniora, potancówki dla samotnych - jest mnóstwo
      takich miejsc. Zawsze można się wbić na jakieś wesele. Możliwości wiele.
      • Gość: guarana Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:15
        w naszych klubach królują tak zwani dj'e, którzy nie sa tak naprawdę dj'ami bo puszczają muzykę z płyt.i wychodzi im wielkie g.ó.w.n.o
        to zalezy co lubisz
        ja bezsenność bardzo,ale tylko w czwartki sa tam normalni ludzi,nie wiem, zauwazyłam taką zalezność
        albo maniana, ale tam z kolei przychodza ludzie, któzy uważają, że jak tam przyjdą to są tacy fajni.ale muzyka przyjemna jeśli lubisz brazylijską, portugalską, hiszpańską itd.
        droga do mekki tez-ale to raczej zalezy jaki masz stosunek do muzyki elektronicznej i drum'n'bass
        w jazzdie sa same staruchy, a muzyka lata 60,70,80 do potańczenia;zależy kto co lubi
        chillout-bardzo miły i przyjemny ze względu na wystrój, muzkę i ludzi
        są miejsca które omijam szerokim łukiem-nalezą do nich:daytona, radiobar,maximum,ibiza, klub 54 itd w tym stylu
        to tez zalezy z kim idziesz
        • kawa_89 Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? 20.08.06, 13:51
          Ja polecę PRL :)
          • Gość: john Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: 194.146.219.* 20.08.06, 14:42
            to samo bylo nad morzem w lebie-same drechy i ich plastikowe dziewczynki
            tanczacy w takt tej wsiowej pseudo muzyki... i niestety ten syf rozlewa sie na
            coraz wieksze polacie naszego kraju, nawet w bezsennosci zdarzaja sie ludzie
            (chyba trafili tam przypadkiem) ktorzy tancza w ten znienawidzony przeze mnie
            sposob do muzy typu chemical bros.. " jedziemy jedziemy lecimy !!"
            k..waa rzygam tym!!
            • cuba_libre6 Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? 20.08.06, 15:54
              Byłam właśnie w "Bezsenności" - tam też techno! do teraz wychodzę z traumy...;)
              • Gość: wrocław II Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:01
                nigdzie nie widzialem techno we wroclawiu, moze mylisz techno z popem?
                • Gość: morning calm Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:53
                  Techno kolego to graja tylko w Wagonie i od czasu do czasu w Intro. To co
                  slyszysz i nazywasz "techno" ma z ta muzyka tyle wspolnego co swinia z siodlem.
                  • Gość: guarana Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:14
                    mówimy jedno a wiemy swoje. muzyki w większości wrocławskich klubów w ogóle nie da się wytrzymać.
                    zbojkotujmy te kluby!!!
                    wogóle nie ma w nas inicjatywy społecznej, zróbmy happening ;)
                  • agentkaxxx Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? 20.08.06, 21:59
                    Intro - ty chyba człowieku nie wiesz co mówisz. Jak kiedykolwiek w Inro zwanym
                    też Kontaktem słyszałeś techno to chyba musiałeś być już dobrze porobiony.
                    Lokale może ci siępomyliły. Gdyby w Intro puścili techno to by barman z hukiem
                    wyleciał. Albo nigdy w intro nie byłeś. buhahahahaaaaa
                    • Gość: morning calm Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.06, 22:07
                      Agatko, techno, acid techno, acid, hardtek, minimal - to sie gra w intro.
                      Zajrzyj na nizej podane strony, moze Ci sie umysl rozjasni troszke:
                      www.clubbing.wroc.pl/forum/viewtopic.php?t=7450
                      www.clubbing.wroc.pl/forum/viewtopic.php?t=7249
                      www.clubbing.wroc.pl/forum/viewtopic.php?t=7139&start=0
                      www.clubbing.wroc.pl/forum/viewtopic.php?t=6953&start=0
                      Zacytuje nawet, bo mam wrazenie, ze mozesz miec problem z czytaniem ze zrozumieniem:
                      "Scena 1: Techno

ROCKIN RUSS / BRITISH POUNDING MUSIC/U.K.
                      LIVE ACT ! SOLAR KINGDOM / REAKTOR REC.
                      NORF/ ACID PL
                      URSUS/BSB
                      BAART/BSB
                      ENE / WROCŁAW "

"Scena 2: Minimal - Deep techno

LIVE ACT ! MARCIN MARCINISZYN / REAKTOR REC
                      ENDER vs. DJ IN / REAKTOR REC.
                      VITEK JANSKY + ADA / REAKTOR REC
                      LIVE ACT ! ZATRA / REAKTOR REC."

Pzdr.
        • Gość: bedson Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.lanet.net.pl 21.08.06, 14:01
          jaka brazylijska portugalska czy hiszpanska muzyka w manianie?? co ty
          wygadujesz?? gram tam co tydzien i nie puszczam zadnej z muzyki wymienionej
          przez ciebie raczej wło0ska niemiecka w duzej ilosci skandynawska i brytyjska co
          z tego ze spiewaja po hiszpansku czy portugalsku ??
          • Gość: guarana Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 21.08.06, 14:19
            to chyba nie wiesz co puszczasz. byłam poł roku w portugalii i znam ta
            muzykę.oczywiście, że słuszę zbeszczeszczoną 'garota de ipanema' po włosku ale
            luzik
          • Gość: guarano Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 21.08.06, 14:20
            a i jeszcze jedno
            ty nie grasz ale odtwarzasz.to dwie zupełnie inne rzeczy
    • marx28 Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? 20.08.06, 20:22
      polecam gafe całkiem fajna muzyka od Krawczyka po najnowsze hity
    • agentkaxxx Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? 20.08.06, 22:04
      gdzie nie ma techno. Wiec jest Madness przy Hubskiej tam techno nigdy nie
      usłyszałam. W piątki w "13" jest ciekawie. W Queen nie byłam, ale domyślam się,
      że tam techno raczej nie gra. Liverpool. jest parę trzeba dobrze poszukać.
      • Gość: josip Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:27
        tia...a czy z madnessu wywalili juz skinow?
        • Gość: gość Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.06, 13:24
          ą czemu mieli wywalac? Przeciez to glowni odbiorcy muzyki ska;)
          Chyba myslisz skinheads z dresami, ktorzy ogolili lby, zalozyli jeansy zamiast
          kreszu i zamienili manieczki na rac. Ale oni nie sluchaja ska i do madnessa tez
          nie przyjda, bo tam przeciez same 'lewaki'
    • titush Re: techno rulez:( gdzie się bawić??? 20.08.06, 23:18
      rockoteka w piatki i w soboty w zmierzchu!
      w pozostale dni tez fajnie graja :)

jak lubisz bujac sie w rytmach latynoskich to koniecznie wpadnij na salse - w
      sobote w rurze :)

a techno, nie techno... cokolwiek umcyumcy jest fe.
      • Gość: bedson pojecie techno IP: *.lanet.net.pl 21.08.06, 14:05
        samo pojecie jest szerokie i jedni to co nazywaja deep house czy nawet chill out
        to dla drugich juz to bedzie techno dla jednych bedzie sieczka dyskotekowa
        techno a dla innych dance etc
        • Gość: guarana Re: pojecie techno IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 21.08.06, 14:22
          jej pewnie chodziło o czyste "wulgarne" techno,ehh
          • Gość: selena Re: pojecie techno IP: *.os1.kn.pl 23.08.06, 14:09
            a w rynku jakie sa fajne-bo ostatnio cos tylko o pasaz zahaczam i jestem out:)
            byle nie radiobary[czas "swietnosci" ma juz za soba na szczescie,ale pamietam
            tam koszykarskie swietowania hehe]czy inne daytony.
            aha prl tez jakos mi nie pasi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka