Dodaj do ulubionych

W co inwestowac?

11.10.06, 16:42
Prosze o rade.MAm troche wolnego grosza, szkoda, zeby lezalo na koncie,
bezproduktywnie.W co zainwestowac? odpada kupno mieszkania, pieniadze sa
wlasnie ze sprzedazy kawalerki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Makler Re: W co inwestowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:32
      Ja bym sfinansowal jakiegos polityka, to najbardziej oplacalne.
      • Gość: matkapolka20 Re: W co inwestowac? IP: 82.160.155.* 11.10.06, 17:34
        DZieki za rade.Nie skorzystam i rozumiem, ze to zart.
        • wnuk.nerona Re: W co inwestowac? 11.10.06, 17:58
          Inwestuj w dzieci ( w miarę możliwości - własne). Na starość będą miały kogo
          lać.
          • Gość: matkapolka20 Re: W co inwestowac? IP: 82.160.155.* 11.10.06, 18:20
            Nie rozumiem skad ten ton. A dzieci mam juz troje, sliczne i kochane.Inwestuje
            wnie jak potrafie najlepiej.
    • Gość: peace vege knajpa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:28
      W Wawie jest takich okolo 8 a we Wroc. 1
      Wszystkie te w Wawie doskonale prosperuja. Ja mam zarys ale nie mam poki co
      floty - mozna sie dogadac ;)
      • Gość: matkapolka20 Re: vege knajpa? IP: 82.160.155.* 11.10.06, 18:38
        Myslalam raczej o czyms, co mozna kontrolowac bedac w domu.MAm troje malenkich
        dzieci, maz cale dnie w pracy.Moze kiedys.W kazdym razie dzieki, pomysl jest.
        • Gość: Rafik Re: IP: *.magma-net.pl 11.10.06, 19:27
          Inwestycja w nieruchomości to teraz najlepszy sposób na pomnożenie pieniędzy
          • Gość: kola Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:30
            Powiem Ci w co możesz zainwestować, ale moja cena za consulting, to 5%
            prowizji. Czy wyobrażasz sobie, że ktoś za friko ci podpowie ?
            • Gość: gosc Re: Porady inwestycyjne na Forum, śmiech na sali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:35
              Gosciu zamiast pytac sie na ulicy w co zainwestowac lepiej pojdz sobei tutaj.
              www.open.pl/nano/index.jsp?place=Menu1&news_cat_id=125&layout=0&page=contactForm&tduid=54b3ec2f270aa7adcda0be3314a7af5c&affId=1114259&frdt=yes
              • Gość: matkapolka20 Re: Porady inwestycyjne na Forum, śmiech na sali IP: 82.160.155.* 11.10.06, 19:47
                Smiech na sali.? pewnie racja. Pomyslalam, ze moze warto sie poradzic, ludzie tu
                pisza na tak rozne tematy, to czemu nie porady finansowe.
            • Gość: matkapolka20 Re: IP: 82.160.155.* 11.10.06, 19:45
              Wyobraz sobie, ze sobie wyobrazam.Ale Ty pewnie jestes z tych, ktorym trzeba za
              wszystko placic.Pewnie, gdybym przypadkiem spytala Cie o droge, to za jakis czas
              przyslalbys mi rachunek.DZieki.
          • Gość: | Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 00:29
            > Inwestycja w nieruchomości to teraz najlepszy sposób na pomnożenie pieniędzy

oszalales?! jesli ceny gwaltownie rosna to trzeba realizowac zyski! kupuje sie
            jak jest tanio, a nie na szczycie gorki! nieruchomosci to BYLA najlepsza
            inwestycja, ale dwa lata temu.

moja propozycja: nie zglebialem tego tematu, ale gdybym mial wieksza kaske to
            obadalbym... srebro
    • ludendorf W siebie 11.10.06, 21:44
      100% że sie zwróci
      • Gość: toja Re: W siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:47
        byle nie w narkotyki dla siebie ;-)
    • Gość: Sympatyk PRL Re: W co inwestowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:20
      W fundusz zrównoważony. Np.: W BZ WBK - Arka. Może mniejszy zysk ale i małe
      ryzyko wpadki. Jak wogóle nie chcesz ryzykować to w obligacje.
      • Gość: luc Re: W co inwestowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 01:43
        Taki wątek jest ciekawy, ale...No właśnie. Zaraz pojawić się tu mogą różnej
        maści spamerzy, którzy będa reklamować komercyjne usługi. Skąd mam wiedzieć czy
        np, fundusz Arka BZ WBK jest dobrą lokatą?He? [ps.mam tam konto]
        Moje zdanie jest takie. Warto inwestować w ziemię i w nieruchomości. Jeśli w
        ziemię, to atrakcyjne lokalizację np. północy za Wrocławiem. Tam nie widać
        takiego szaleństwa cenowego jak na południu i wokół Węzła Bielańskiego.
        Ten pomysl z barem Vega..też nie jest zły.
        Powodzenia w inwestowaniu:)
        • Gość: matkapolka20 Re: W co inwestowac? IP: 82.160.155.* 12.10.06, 19:19
          DZiekuje za odpowiedzi.MYslalam o funduszach,ale troche boje sie ryzyka. z
          drugiej str bez tego marne zyski.
          • Gość: inwestor Re: W co inwestowac? IP: 194.146.219.* 13.10.06, 15:26
            na poważnie to warto zainwestować w podniesienie kwalifikacji, jesli jeszcze
            pracujesz :D

czas zwrotu porównywalny z innymi inwestycjami, ale zyski długotrwałe...
            • Gość: Niko Re: W co inwestowac? IP: 195.187.134.* 13.10.06, 15:38
              jak sie boisz ryzyka, nie zarobisz nigdy duzo. Odpusc sobie.
              • Gość: matkapolka20 Re: W co inwestowac? IP: 82.160.155.* 14.10.06, 12:31
                Mysle, ze tylko ludzie bez wyobrazni nie boja sie ryzyka.Ale nie jest to strach
                paralizujacy, poza tym jtem matka i wiem, ze utrata pieniedzy jt niczym np. z
                ciezka choroba dziecka.
                A co do inwestowania w nieruchomosci, to mysle, ze ceny mieszkan we Wroclawiu,
                jeszcze dlugo beda rosnac.Ale na nowe na razie mnie nie stac.Dopiero co
                wprowadzilismy sie do naszego wymarzonego m.
                \W kazdym razie dziekuje za kazda odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka