Dodaj do ulubionych

ciuchy w outecie

18.10.06, 11:30
Jak każda baba poleciałam w sobotę szukać okazji do outletu. I jestem
przerażona: dlaczego cichy w mango wyglądają jak ze śmietnika? Jakieś wiszące
nitki, źle wszyte rękawy, zmechacone nowe swetry. Tragedia.
Obserwuj wątek
    • Gość: JOanna Re: ciuchy w outecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:40
      Przeciez to sa wyprzedaze, na wieszakach widzisz to, co nie poszlo w NRD.
    • Gość: gośc z Muchoboru Re: ciuchy w outecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.06, 11:45
      też jestem strasznie rozczarowana całością .. :( no a ceny.. zupełnie bez
      komentarza..dla mnie szok...
      • i_zabela Re: ciuchy w outecie 18.10.06, 11:50
        o jeszcze o cenach zapomniałam dodać. Słusznie, bez komentarza...
        A tak w ogóle to chyba lekki falstart patrząc na zamknięte pomieszczenia.
        • Gość: kas Re: ciuchy w outecie IP: *.core.lanet.net.pl 18.10.06, 11:55
          Tzn? Podajcie przykłady cen, prosze, bo ja wciąż nie mogę tam dotrzeć.
          • Gość: klps Re: ciuchy w outecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:40
            Gość portalu: kas napisał(a):

> Tzn? Podajcie przykłady cen, prosze, bo ja wciąż nie mogę tam dotrzeć.

Np. Levi Strauss 501 - 199 zł (wszystkie kolory) - normalnie 260. Gajer, w
            Sunset Suits, który kupiłem - 399 zł, "na mieście" ten sam za 599. Jest sporo
            tańszych rzeczy i... puusto. Prawie nikogo nie ma, zatem spoko się kupuje i
            ogląda.
            Tej marudy co widziała same odpady nie słuchaj, bo oprócz _wyraźnie_
            oznaczonych koszy z II gatunkiem i wadami są normalne ekspozycje z
            pełnowartościowym towarem, który jest 20-30% tańszy niż w innych sklepach
            • Gość: buahahah rotfl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:45
              gajer w sunset kupuja tylko buraki, buahahahaha

a levisy w TK MAX kosztowaly mnie 80zl
              • Gość: jachu Re: rotfl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:13
                sweterek gratis?
      • tbernard Re: ciuchy w outecie 18.10.06, 11:56
        Gość portalu: gośc z Muchoboru napisał(a):

> też jestem strasznie rozczarowana całością .. :( no a ceny.. zupełnie bez
        > komentarza..dla mnie szok...

A ja się cieszę, że to wielka lipa i pragnę aby jak najwięcej osób o tym się
        przekonało. Mieszkam po prostu niedaleko i już mam dość komunikacyjnego paraliżu.
    • Gość: ania Re: ciuchy w outecie IP: *.crowley.pl 18.10.06, 17:01
      Popieram, że to straszna kicha, byłam tam w ubiegłym tygodniu i nawet na niczym
      kompletnie oka nie zawiesiłam, tragedia na maxa i tez miałam wrażenie, że w
      niektórych sklepach to rzeczy z koszy powyciągali.
      TRAGEDIA NA MAXA TEN OUTLET!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka