Dodaj do ulubionych

Orbitowanie bez cukru

IP: *.chello.pl 10.12.01, 19:25
Czy ktoś oglądał Orbitowanie bez cukru?
Według mnie to najlepszy fimy jaki kiedykolwiek
oglądałam.Najlepiej wypadł tu Ethan Hawk.
Telewizja powinna częściej pokazywać takie filmy.
A co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna27 Re: Orbitowanie bez cukru IP: *.157.52.106.Dial1.Washington1.Level3.net 11.12.01, 03:08
      Przepraszam Winona R. ale nie podzielam opinii. Moim zdaniem film byl
      dupiaty. Sorry!
      • Gość: benicio Re: Orbitowanie bez cukru IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:45
        Jak byłem młodszy, to ten film bardziej mi sie podobał. Postać Troya mogłaby
        być zajebista, gdyby nie została tak przerysowana, poza tym Ethan przegiął z
        mimiką w tych sentymentalnych scenach na końcu. O wiele lepszy był w "Przed
        wschodem słońca".
    • Gość: yogurt? Re: Orbitowanie bez cukru IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 15:21
      Gość portalu: Winona napisał(a):

> Telewizja powinna częściej pokazywać takie filmy.

Następny, lepszy, dziś na TV regionalnej o 23.10 (był niedawno na publicznej).
      Enjoy.

• tomyyus Re: Orbitowanie bez cukru 12.12.01, 01:01
      Mily film ,ale zeby z powodu Ethan'a , robili to czesciej .W telewizji mam na
      mysli.
      • Gość: moler Re: Orbitowanie bez cukru IP: *.de.deuba.com 12.12.01, 12:04
        No jezeli Reality Bites uwazasz za wielkie dzielo, to brak mi słów...
        Gdy miałem 16 lat to też byłem zachwycony tym filmem, ale teraz to jest kompletny banał.
        Ethan H. jest kiepskim aktorem, a na pewno monotematycznym....ten jego wieczny bunt. Jak do tej pory nikt nie dal
        mu powaznej roli.
        Winona R. jest ok. Zreszta w tym filmie wyglada wspaniale, ale z pewnoscia nie jest to jej szczytowe osiagniecie
        aktorskie.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka