Gość: sasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.01, 10:50 Jestem ciekaw czy jesteście za powstaniem tu hipermarketu, czy by pozostał tu plac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bucior Re: Plac koło astry IP: 156.24.231.* 17.04.01, 08:12 jesli dobra gleba to zasialbym zboze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomza Re: Plac koło astry IP: *.lo3.wroc.pl 18.04.01, 08:42 szczerze mowiac mieszkancowi zachodnich rubiezy miasta nielatwo jest dojechac do smarketu jakiegos, dlatego akurat ten market mnie nie martwi. Ale faktycznie, lepiej by bylo, gdyby powstał jakis bazar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka Re: Plac koło astry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.01, 19:34 bazary mają swoje klimaty, ludzie lubią tam robić zakupy i już czas najwyższy, aby Zdrojewski zaczął się liczyć z tym czego oczekuje przeciętnie zarabiający mieszkaniec Wrocławia i okolic Odpowiedz Link Zgłoś
lesbas Re: Plac koło astry 22.04.01, 17:50 Wolę hipermarket, ponieważ Astra zbyt długo czuje się monopolistą i dyktuje wysokie ceny. Wynajmuje też powierzchnie usługowe naciągarskim firmom, np. TORAL, u której zamówiłem (wpłacając zaliczkę 500 zł) okna, a ta nie tylko nie raczy dotrzymać terminu umownego, ale udziela wykrętnych odpowiedzi co do realizacji umowy. Uważajcie na tą firmę (poziom 0 tuż przy stoisku z prasą, a naprzeciwko stoisk z farbami i narzędziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Plac koło astry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.01, 18:34 To przesądzone! Na tym placy w 2002 roku powstanie Geant wraz z multikinem, oraz sklep budowlany Leroy Merlin. I BARDZO DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Plac koło astry IP: *.upb.de 08.05.01, 20:15 Gość portalu: ara napisał(a): > To przesądzone! Na tym placy w 2002 roku powstanie Geant wraz z multikinem, > oraz sklep budowlany Leroy Merlin. I BARDZO DOBRZE Do czego odnosi sie to bardzo dobrze? Geant - po co? Do Hitu wcale nie tak daleko (A co z rzeznia, kiedys chodzily pogloski o carrefourze) multikino - jak dla mnie to nie jest kino (o wiele bardziej wole takie kina jak np. swietej pamieci Studio) sklep budowlany - jak trzeba kupic cos wiecej,to mozna sie wybrac do Korony lub na Bielany (jak bedzie obwodnica,to nie bedzie tak dlugo trwalo), a jak cos jest nagle potrzebne, to wystarczy mi cos takiego jak jest w Astrze (choc trzeba przyznac,ze troche drogo) A do tego te rzeczy sie jakos nie przypasowuja do stojacego obok kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC To jest dobre miejsce na stadion piłkarski IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 09.05.01, 10:18 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Plac koło astry IP: *.kask.net.pl 09.05.01, 22:20 Gość portalu: sasza napisał(a): > Jestem ciekaw czy jesteście za powstaniem tu hipermarketu, czy by pozostał tu > plac??? chciałabym, aby pozostał plac. ale chcieć,to ja sobie mogę... sprawa jest przesądzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Plac koło astry IP: *.vogel.pl 09.05.01, 22:28 Gość portalu: marsha napisał(a): > chciałabym, aby pozostał plac. > ale chcieć,to ja sobie mogę... Zawsze możemy wyrazić nasze rozczarowanie lub zachwyt... Przyjdź w Piątek pod Zegar to się przekonasz, że razem można więcej... Na początek - przynajmniej dla KRASNOLUDKA Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Plac koło astry IP: *.kask.net.pl 09.05.01, 22:33 Gość portalu: Rob-35 napisał(a): > Gość portalu: marsha napisał(a): > > > chciałabym, aby pozostał plac. > > ale chcieć,to ja sobie mogę... > > Zawsze możemy wyrazić nasze rozczarowanie > lub zachwyt... Przyjdź w Piątek pod Zegar to się > przekonasz, że razem można więcej... > > Na początek - przynajmniej dla KRASNOLUDKA > > już jutro wyjeżdżam,więc w piątek się nie pojawię, ale myślami będę razem z Wami i krasnoludkami :) czy to prawda,że 1 czerwca pod zegarem szykuje się spotkanie? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś