Dodaj do ulubionych

Ogród Botaniczny

IP: *.* 23.07.02, 19:59
Cześć Ula, na spacery chodzę różnie. Jeśli jest upał i ostre słońce staram się ominąć najniebezpieczniejszy okres t.j. od 11 do 16. Najczęściej zbieram się ok 15:30. W dni pochmurne to już zupełnie przypadkowo. Mała jest na tyle mała, że jeszcze nie mamy wyrobionego planu dziennego. Przy okazji czy możesz mi polecić kremy z filtrami dla dzieci w 1-szym miesiącu życia. Pozdrawiam. MonikaP.S. Jutro najprawdopodobniej będę w Ogrodzie ok. 10
Obserwuj wątek
    • Gość: Urszula1 Re: Ogród Botaniczny IP: *.* 25.07.02, 17:26
      Ja tez na ogół przychdzę do ogrodu koło 15 lub 16. Jaki maszwózek? ;-)A co do kremów to słyszałam, że u takich maluszków sie jeszcze nie stosuje - nie mam pewności. Ja swojego po prostu chowam przed słońcem. PozdrawiamUlka
      • Gość: MU Re: Ogród Botaniczny IP: *.* 26.07.02, 15:48
        Cześć Ula! przepraszam, za to, że odpoiedziałam za pomocą nowego post"u. Jestem początkującą internautką i niektóre rzeczy dopiero odkrywam. Wózek mam w dużą kratę granatowo żółtą (niektórzy twierdzą, że to jest beż). W Ogrodzie będę dopiero w poniedziałek. Jaki Ty masz wózek? Pozdrawiam, Monika
    • Gość: Urszula1 Re: Ogród Botaniczny IP: *.* 27.07.02, 22:48
      Granatowo-żółta krata? Będę się rozgladać. Mój wózek jest beżowo-ceglasty. Jeśli w poniedziałek nie będzie koszmarnego upału to też popołudniu będę.No to do zobaczenia :))
      • Gość: MU Re: Ogród Botaniczny IP: *.* 01.08.02, 09:06
        Cześć Ula, nie możemy się coś spotkać. Dzisiaj będę na Wyspie Słodowej, niestety między 11:00 a 14:30. Czy na Wyspie też bywasz? Pozdrawiam Monika
        • Gość: Urszula1 Re: Ogród Botaniczny IP: *.* 01.08.02, 12:06
          Na wyspie raczej nie, bo tam mam trochę dalej. Ale będę się dalej rozglądać w ogrodzie. Właściwie to staram się teraz z dzieckiem nie wychodzić, boję się, że jest za gorąco.Ulka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka