Gość: RONKA IP: *.* 14.11.02, 12:45 Chciałabym się coś dowiedzieć na temat dr Wiktora Jarosza. Czy można mu polecić swój problem - niepłodność. Czy komuś pomógł. PleaseRonka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: józefina Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 14.11.02, 13:33 Byłam kiedyś u niego, ale jeszcze zanim starałam się zajść w ciążę, więc nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie. Ale jeżeli chodzi o niepłodność, to bardzo, bardzo pomógł mi dr Markuszewski, który przyjmuje teraz w Dolnośląskim Centrum Ginekologicznym na Krynickiej. Już po 3,5 miesiącach zaszłam w ciążę, choć wcześniej było nieciekawie...Podobno pomógł wielu pacjentkom, niepłodność jest jego "konikiem" jak sam sie wyraził, wiec może byś się tam udała?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RONKA Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 14.11.02, 13:54 Dzięki Józefinkoa możesz zdradzić czym cię leczył Markuszewski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefina Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 15.11.02, 11:51 Brałam Clostilbegyt i Duphaston. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefina Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 15.11.02, 11:54 Acha, i jeszcze Parlodel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RONKA Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 15.11.02, 12:17 a cos wskazywało na to aby brać te leki (clostilibegyt itp.)zalecał ci jakies badania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefina Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 16.11.02, 11:16 Robiłam badanie na poziom prolaktyny i wyszedł na granicy normy. Codziennie mierzyłam też temperaturę i robiłam wykres, z którego wynikało, że mam jajeczkowanie, ale mimo to brałam clostilbegyt (w jednym cyklu) i właśnie wtedy zaszłam w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 18.11.02, 09:45 Pan doktor ma rękę do problemów bezpłodności choć moze to wynika raczej z tego, że ciągle się szkoli i wie o wszystkich najnowszych metodach i wykrytych problemac np. prolaktyna na górnej granicy normy to zły wynik robi sie wtedy jeszcze test obciążeniowy.Co do leczenia bezpłodności to wszystkie moje koleżanki, które miały problem z zajściem w ciążę już urodziły albo spodziewają się dziecka. Spróbować warto jak po 0,5 roku się nie uda możesz zmienić. Co do prowadzenia ciąży mam jedno zastrzeżenie pan doktor jest za miękki, ale o tym pogadamy jak w ciąży będziesz czego bardzo ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi A co z dr WŁDAYSŁAWEM Jaroszem IP: *.* 20.11.02, 23:52 Dziewczyny nie wiecie co się stało z dr Władysławem Jaroszem. Zamknął gabinet. Ostatnio widziałam go na ulicy wyglądał bardzo źle, nie miałam odwagi podejść.Rodziłam u niego moje dzieci. Wiele mu zawdzięczam, uratował mi życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogue Re: A co z dr WŁDAYSŁAWEM Jaroszem IP: *.* 21.11.02, 00:34 Podobno jest poważnie chory. Nie wiem dokładnie o co chodzi ale faktycznie wycofał się z życia zawodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: A co z dr WŁDAYSŁAWEM Jaroszem IP: *.* 21.11.02, 08:25 Pan doktor jest po wylewie i rzeczywiście nie jest z nim dobrze nie pamiętam kiedy to było ale na pewno przed wakacjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogue Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 21.11.02, 00:31 Parę lat temu powiedział mi, że właściwie nie mamy szans na dziecko. Teraz { po wizytach u kilku innych lekarzy}mam dwuletniego synka. To była długa droga i na pewno nie zasługa dr Jarosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marfelka Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 21.11.02, 10:29 Parę lat temu był młodszy i na pewno dużo mniej wiedział. Ja go polecam. Mną się zajął bardzo fachowo i serdecznie. Zapewnił godny poród i krótki pobyt w szpitalu. Mam do niego zaufanie a to podstawa współpracy z lekarzem, 75% sukcesu. Polecam go z czystym sumieniemMarfelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia.Pawlik Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 21.11.02, 21:29 A ja jestem na nie. Napewno jest teraz bardziej doświadczony, ale to doświadczenie nie przeszkodziło mu wysłać mnie z zagrażającym poronieniem do pracy. Trzy dni później leżałam już w szpitalu. Fakt jest miły i serdeczny, ale to naprawdę nie wszystko - przede wszystkim fachowość.Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariza Re: OPINIE NA TEMAT DR W.JAROSZA IP: *.* 15.03.03, 20:34 Jesli chodzi o problem niepłodności to polecam dr Polaka, przyjmuje przy ul.Hallera 9, www.polak.med.pl (ma umowę z kasą chorych, choć tylko na porady ginekologiczno-położnicze, na "niepłodność" już nie) Jest fachowcem specjalizującym się w tej dziedzinie. Zanim zdecyduje się na leczenie, zleca wszystkie potrzebne badania i co ważne, monitoruje każdy cykl na USG- a nie przez mierzenie temp. Jest ostrozny w stawianiu diagnozy, zanim się nie upewni. A przede wszystkim jego leczenie jest skuteczne. Zniechęcać może czasem jego obcesowość. I wydaje mi się, że lepiej się "czuje" w leczeniu niepłodności niż później w prowadzeniu ciąży- brak mu czasem cierpliwości przy kolejnych "głupich" pytaniach. Dlatego po skutecznym leczeniu u dr Polaka moją ciążę prowadzi dr Jarosz. Chodzimy do niego razem z mężem i jak do tej pory (12 tydz. ciąży) jesteśmy bardzo zadowoleni. I podziwiam jego fachowość, ciepło i cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś