Dodaj do ulubionych

Terenowe suzuki terroryzuje osiedle

22.12.06, 23:25
>Jednak Paweł Petrykowski z biura prasowego policji nie mógł wczoraj wyjaśnić,
>dlaczego dziwnie zachowująca się kobieta za kierownicą terenowego suzuki
wciąż >straszy osiedle.

A czy pan Petrykowski potrafi wyjasnic cokolwiek?
Skandal.JEST TO KOLEJNY PRZYKLAD SKANDALICZNEGO NIEROBSTWA WROCLAWSKIEJ
POLICJI i IMHO najwyzszy czas zaczac o tym pisac i mowic:
1. agresja wobec nauczycielki w Gimnazjum 20 na Orlowskiego. Policja 'czeka na
zgloszenie'.
2. samochody jezdzace na skroty przez Park Szczytnicki (foto na tym forum) -
policja czeka na zgloszenie
3. teraz oszalala kretynka w aucie - wszyscy wiedza, policja nic nie wie.

To po ch..... nam taka policja?
Obserwuj wątek
    • Gość: oh karol Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:41
      > To po ch..... nam taka policja?

Wlasnie po to. Banda nierobow - nadaj sie tylko do latania po hamburgery :-/
    • Gość: K1 Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: 80.54.202.* 23.12.06, 00:11
      A co za problem namierzyć samochód i dla dobra społeczności pociąć oponki? W razie potrzeby zabieg powtórzyć...
      • Gość: vinner Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.06, 00:15
        Cztery kapcie POPIERAM.Albo puszka farby na dachu z dziurawym dnem.
        • Gość: eh Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 00:27
          Chyba sie za chwile przejde na spacer z psem po okolicy. 4 opony mowicie? Damy rade.
          • Gość: naty ORMO na forum?? IP: *.freedom2surf.net 25.12.06, 00:06
            widze ze banda ormowców się spotkała na forum?
            • stary.komuch81 Re: ORMO na forum?? 26.12.06, 19:46
              A masz lepszy pomysł?
            • Gość: jasiek Re: ORMO na forum?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 20:35
              Ormowiec obraża innych? Kamuflaż moro?
            • Gość: roaduser Re: ORMO na forum?? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.12.06, 01:03
              skoro policja nic nie robi w tej sprawie, albo robi stanowczo za malo, skoro
              straz wiejska (e..ups.. miejska) daje mandaty tylko, zamiast zaparkowane auto na
              srodku drogi sprzatnac laweta, to widzisz lepszy pomysl na poprawe bezpieczenstwa??
              na kapciach nie pojedzie za daleko, a koszt gumek jest na tyle spory ze kazdego
              dotknie. jak ciac to koniecznie Z BOKU, bo wtedy oponka jest nie do naprawienia,
              a jak sie "na biezniku" ciachnie, to jeszcze moga sie starac zalatac. co do
              puszki z farba to lepiej na przednia szybe, bo jak nie widzi gdzie to tez za
              daleko nie pojedzie. jeszcze polecam dobrym sasiadom w/w pani zeby przykryli jej
              autko szmatka (najlepiej nasaczona plynem hamulcowym). w ten sposob rdza
              dostanie adres samochodu i wezmie sie za jego blachy. w zamki zapalki albo kit
              do okien. proponuje jeszcze zdjac jej tablice - to wtedy bedzie bardziej
              widocznym celem dla naszych sluzb. POWODZENIA!
      • piast9 Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle 23.12.06, 01:02
        Gość portalu: K1 napisał(a):

> A co za problem namierzyć samochód i dla dobra społeczności pociąć oponki? W ra
        > zie potrzeby zabieg powtórzyć...
        Tak, żeby potem mieć kłopty z Policją. Jakoś tak dziwnie bywa, że osoba broniąca
        się, jako łatwiejsza do złapania, ma często więcej kłopotów niż napastnik.
      • Gość: gg Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.mm.pl 23.12.06, 22:58
        To suzuki stoi na ulicy Wojtkiewicza róg z Olszewskiego. Nie da się go nie zauważyć jadąc w kierunku jazu. Dom na samym rogu... Pozdro
    • Gość: andre Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 04:18
      dajcie tu numery tego auta, a zostanie zrobione co trzeba. Serio mówię.
    • Gość: kimi Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 09:59
      gdzie mozna znalezc to zdjecie??
    • bodiniusz Ja też mam Suzuki, terenowe. 23.12.06, 10:27
      Ja też mam Suzuki, terenowe. Proszę mi nie przecinać opon...
    • Gość: k.a. Czy Paweł Petrykowski powie coś w końcu o Hamburge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 10:54
      rach?
    • Gość: dres Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.as.kn.pl 23.12.06, 12:11
      Dajcie mi namiary na te Suzuki a juz nigdy ta kobieta nie postraszy tym autem
      ludzi na Sepolnie.Czekam z niecierpliwoscia na namiary.Pokaze policji ze mozna
      załatwic temat w pare minut.
    • Gość: ded Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 12:52
      Gliny nie mają czasu na takie błachy sprawy bo mają dużo kanapek do rozwiezienia
      dla pracowników Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji.
    • senteno Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle 23.12.06, 13:15
      sciobel, poza tym ch...m całkowicie się z Tobą zgadzam.
      • Gość: Gienio Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 13:35
        Jest subtelniejszy sposob... wieczorkiem posypac ziarnem dach samochodu i
        nastepnie polac woda... zeby zmrozilo... ptaszki zrobia swoje:)))
        • piast9 Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle 23.12.06, 20:19
          Gość portalu: Gienio napisał(a):

> Jest subtelniejszy sposob... wieczorkiem posypac ziarnem dach samochodu i
          > nastepnie polac woda... zeby zmrozilo... ptaszki zrobia swoje:)))
          Znaczy nasrają? ;)

Skąd wziąć mróz?
          • Gość: Gienio Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 20:34
            No w nocy jakis przymrozek chyba jest... efekt daje jak jest mroz bo one wtedy
            musza dziobami mocniej walic zeby do ziarenek sie dostac...:P:P:P
    • mcjovit Terenowe suzuki terroryzuje osiedle 23.12.06, 15:04
      Srebrne suzuki Imny stoi najczesciej na ulicy Wojtkiewicza.
    • Gość: MR. VENDETA Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.mm.pl 23.12.06, 15:47
      A JA TEJ QRWIE URWE RYJA JAK JESZCZE RAZ ZACZNIE GONIC KOGOS Z MOJEJ
      RODZINY.CIEKAW JESTEM CO WTEDY ZROBI POLICJA...
      • Gość: pesymista Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.e-wro.net.pl 23.12.06, 18:39
        Policja się ujawni, jak będą ofiary w ludziach. A to tylko kwestia czasu:-(
        • Gość: Łowca Jeleni Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.as.kn.pl 23.12.06, 20:24
          Mieszkańcy pewnego niewielkiego osiedla w zach. Wrocku mięli podobny problem
          (pewien dres w bmw o twarzy nieskalanej mądrą myślą), pomysłowe chłopaki
          rozwiązały problem strzelając z wiatrówki w karoserię. Problem zniknął
          natychmiast :))
          Może trochę prymitywne, ale skoro policja nic nie robi, to czasem potrzeba
          alternatywnego podejścia...
          • Gość: roaduser Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.12.06, 01:05
            i slusznie! dresik sie przerazil ze lakierek juz nie jest taki piekny i koniec.
            tutaj jesli babka potrafi urwac komus lusterko, to znaczy ze nie dba za bardzo o
            lakier, no ale oponki czy farba na szybie sa jak najbardziej sluszne.
    • Gość: acerman Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 20:53
      A może to żona komendanta?
    • Gość: STEńCZYK Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.06, 21:17
      jak to po co - służy do wożenia kanapek i odwożenia pijanych notabli - to
      wszystko za nasze podatki (czasem dla rozrywki postrzelają sobie do bezbronnych
      ludzi albo brutalnie wybiją zęby na DZIEń DOBRY bez podania powodu ) Jak się
      Wam żyje w PAńSTWIE PRAAAAWA
    • Gość: von Biskupin Hej Biskupiniacy ! Pokażmy własną inicjatywę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 21:39
      Nie namawiam absolutnie do niszczenia cudzego mienia! Ale regularne spuszczanie
      powietrza ze wszystkich 4 kółek - bardzo wskazane!
      To gdzie stoi TO auto? Tylko TO, a nie takie samo!
      • Gość: Obserwator Re: Hej Biskupiniacy ! Pokażmy własną inicjatywę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 17:24
        podaję szczęśliwe numery na dzisiejszą kumulację:
        de
        wu
        zero
        dziewięć
        osiem
        jeden
        wu
    • Gość: gg Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.mm.pl 23.12.06, 23:04
      To suzuki stoi na ulicy Wojtkiewicza róg z Olszewskiego. Nie da się go nie zauważyć jadąc w kierunku jazu. Dom na samym
      rogu... Pozdro
    • Gość: rm Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.06, 00:43
      No to ja dołożę kolejnego kwiatka. Straż Miejska zatrzymuje tą idiotkę. Ma na
      miejscu 3 świadków, którzy zostali przez nią wyzwani i widzieli, jak zachowuje
      się na drodze. Wzywają Policję, a policjanci sprawdzaja ją na alkomacie i
      puszczają, bo była trzeźwa. Zdarzenie miało miejsce miesiąc temu.
    • Gość: Andrzej Też widziałem kiedyś takie zdażenie na Biskupinie IP: *.magma-net.pl 24.12.06, 16:01
      Właśnie to opisane, srebrne miniterenowe suzuki. Wiem o które chodzi. Ciężko go
      nie zapamiętać. Szczególnie, jeśli samochód jeździ w przód i w tył i próbuje
      potrącić grupę uciekających ludzi. Co prawda na ulicy, ale pomiędzy stojącaymi
      na chodnikach samochodami utrudniającymi ucieczkę. Zróbcie coś w końcu z tym,
      bo to się w głowie nie mieści. A szczerze mówiąc, to skuteczność policji, czy
      też straży miejskiej jest bardzo nieskuteczna. Znam inną sprawę, mniejszej
      wagi, która również utknęła w martwym punkcie 2 lata temu i nic się nie
      zmienia. Brawo. Można się czuć bezpiecznie. Ale mandaciki, to łatwo kierowcom
      wypisywać, bo tylko długopisik i po sprawie - niech się kierowca martwi i
      płaci.
      • Gość: ewa Re: Też widziałem kiedyś takie zdażenie na Biskup IP: *.e-wro.net.pl 24.12.06, 20:18
        Piszecie, że badali ją alkomatem, ale może ona nie piła alkoholu, tylko jest
        notorycznie naćpana. Tego alkomat nie wykaże. Trzeba by jej zrobić testy na
        obecność narkotyków.
        • Gość: xxxx Jest dokładnie jak piszesz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 21:19
          wiem o kogo chodzi, ta szantrapa jest regularnie naćpana!
          • Gość: Ewulka111 [...] IP: *.proxy.aol.com 24.12.06, 22:54
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • pluto10 Re: skoro.. 24.12.06, 22:56
              Wziąść atoma i walnąć jej w gębę! Wieśniara! Do lasu z takimi!
              • Gość: Roman Re: skoro.. IP: *.korbank.pl 25.12.06, 12:38
                > Wziąść atoma i walnąć jej w gębę! Wieśniara! Do lasu z takimi!
                Prawdziwie po chrześcijańsku, jako naucza o. dyrektor.
                Takie natchnienie, to po wieczerzy i przed pasterką?
                • Gość: roaduser Re: skoro.. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.12.06, 01:07
                  na to Ci juz nie odpowie. ten sekciarz odpowiada tylko tam gdzie moze wcisnac
                  swoja "racje", ale jak go ladnie okreslisz tym czy tamtym tak jak tutaj, to juz
                  nie odpowie bo nie widzi tego.
                  • Gość: Roman Re: skoro.. IP: *.korbank.pl 29.12.06, 09:24
                    > na to Ci juz nie odpowie.
                    Wiem. On trolluje (rydzykuje) na różnych forach
      • Gość: zastraszona Też widziałem kiedyś takie zdażenie na Biskup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:27
        To wszystko nie tak, wariatka zagniezdziła sie na Olszewskiego 141 i wszyscy
        mieszkancy bloku sa zastraszeni. To czy pije czy cpa nie jest najistotniejsze
        najwazniejsze jest to ze stanowi zagrozenie dla siebie i dla nas-ludzie boja
        sie wychodzic nawet ze smieciam bo ona jest zdolna do wszystkiego-kwestią czasu
        jest to , kiedy ktos powaznie ucierpi w konfrontacji z wariatką. wszyscy o niej
        wiedza i nikt nic Nie robi-na co czekaja policja, straz miejska , administracja
        osiedla az kogos potrąci i zabije.....

Gdzie jest własciciel mieszkania, który jej wynajął to gniazdko?? Niech ja
        wyrzuci na jej miejsce znajdzie kogos lepszego.
        RATUNKU NIECH NAM KTOŚ POMOŻE
        • Gość: roaduser Re: Też widziałem kiedyś takie zdażenie na Biskup IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.12.06, 01:09
          kamera i do prokuratora z filmikiem!
        • Gość: evbe Re: Też widziałem kiedyś takie zdażenie na Biskup IP: 156.17.106.* 02.01.07, 16:22
          mieszkam na olszewskiego 141,
          czasami slysze okolo 2,3 w nocy odkurzacz wlaczany na full,
          chociaz osobistej konfrontacji w w/w kobieta nie mialam,
          napedziliscie mi niezlego boja; chyba zakupie gaz ...
    • Gość: Ewulka111 [...] IP: *.proxy.aol.com 24.12.06, 22:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Ewulka111 nie czytalam.. IP: *.proxy.aol.com 24.12.06, 23:06
        poprzednich "wypowiedzi", ale uwazam, ze nacpane to jest SPOLECZENSTWO, a ta
        kobieta.. to pewnie w koncu COS chciala udowodnic..i udowodnila..
        ze nienormalne jest, ze do tej pory jej sie to udawalo.. i ze trzeba FORUM.. i
        bzdetnego temacika, zeby taki temat poruszyc...

a wszystkie obruszone.. i jeszcze "NIE zwariowane OBYWATELKI.. przepieknego
        PANSTWA"..
        zapraszam.. na pozniejsze chaty.. fora... i do kliniki zapraszam.. jak zreszta
        od jakiegos czasu uczynic probuje.. zez wszystko wiwezacymi.. rzadzacymi..
        paniusiami.. "od tych spraw"..
        kiepsko! oj kiepsko i WSTYD!!! a do tego MIEDZYNARODOWY!!!!!!!!!
        Wlasnie PUSCILAM TEN TEKSCIK w 3 jezykach..
        no chwalebne to to nie bylo..
        oragnelam uzyskac pomoc dla POLSKI..
        ale ..
        MYSLCIE W KONCU ZASIEDZIALE BUFONY!!!!!!
        • Gość: Gienio Re: nie czytalam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 23:12
          Ewulka zmien dostawce bo obecny chyba cie w konia robi...
          • Gość: Damulka Re: nie czytalam.. IP: *.wroclaw.mm.pl 25.12.06, 11:34
            Ewulka to zupełnie jakbym słyszała paniusię od Suzuki!
            Pełen spontan i niekontrolowany bluzg!
            Ona coś bierze, Ty też czy dostawca sprawdzony?
            • piast9 Re: nie czytalam.. 25.12.06, 12:21
              Gość portalu: Damulka napisał(a):

> Ewulka to zupełnie jakbym słyszała paniusię od Suzuki!
              Otóż to. Nie zdziwiłbym się, gdyby to właśnie właścicielka Suzuki się odezwała
              na forum szkalującej ją gazety ;)
              • 1410_tenrok Jacieniemoge ale kobity mają faze. 27.12.06, 16:59
                Euwlka i Suzulka potrzebują pewnie zastrzyku w serducho, bo inaczej Zed is dead!
        • Gość: X. Re: nie czytalam.. IP: *.acn.waw.pl 28.12.06, 00:44
          Wstyd! Ale gdzie Pani puściła w 3 językach? Może jeszcze nie wszystko stracone?

Proszę podać adresy, a zaraz napiszę do adminów (znam francuski i angielski,
          może być?), żeby zdjęli.
    • Gość: foa Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.06, 23:24
      jak to po co. Żeby hamburgery nosiła do MSWiA
    • Gość: zło CZARNA WOŁGA... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.06, 01:15
      ...DZIECI KRADNIE !
      • Gość: Olszewskiego róg W Re: CZARNA WOŁGA... IP: *.wroclaw.mm.pl 25.12.06, 11:24
        Tylko nie dziurawcie domku! Ta pani mieszka w bloku przy Olszewskiego, tylko
        parkuje pod domkiem. Najczesciej zresztą skutecznie blokując nie chodnik a
        jezdnie. Żadna śmieciarka ani inny większy pojazd nie ma szans bo uliczka
        wąska.; A wszystkie afery skutecznie od miesięcy gdzieś nikną między Strażą a
        Policją. Jak to od roku nie można namierzyć adresu Pani, skoro strażnik miejski
        pyta mnie przy kolejnej interwencji gdzie ta Pani mieszka...
        DOMEK na rogu - Bogu ducha winny
        • Gość: Marcel Re: CZARNA WOŁGA... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.06, 23:57
          a gdzie przepisy przeciwpożarowe? Nie można wywieźć tego auta lawetą?
        • Gość: Strażnik Osiedlowy Re: CZARNA WOŁGA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:38
          W sprawie skierowania tej pani na badania lekarskie wysłałem pismo do Wydziału
          Komunikacji. Zebrałem w tym celu mnóstwo świadectw od osób przez nią
          poszkodowanych. Osobiście wydawałem też dyspozycje wywozu jej pojazdu na
          lawecie w przypadkach, gdy były ku temu podstawy. Adres jej zameldowania jest
          mi dobrze znany, choć nie jest tożsamy z adresem zameldowania. Jest również
          znany dzielnicowemu policji. Musimy jednak działać w granicach prawa.
          Pozdrawiam.
          • wielki_czarownik Panie strażniku 27.12.06, 13:51
            Skoro ta osoba goniła dziecko autem to należy ją zatrzymać, dowieźć na posterunek policji i wszcząć postępowanie w sprawie nawet usiłowania zabójstwa (!) a w najlepszym wypadku usiłowania popełnienia przestępstwa z art 156 lub 157 KK. Jednocześnie wysłać panienkę na badania na Kraszewskiego i tyle!
            W czym problem? Skąd ta niechęć to radykalnych działań?
            Posiedzi babka w wariatkowie to jej tylko na zdrowie wyjdzie.
            • Gość: tlatocetl Re: Wielki Magiku! IP: *.media4.pl 27.12.06, 17:56
              Od tego jest policja, żeby tę kobietę zatrzymać, nie straż miejska, która
              zresztą, jak pisze ktoś wyżej, już to zrobiła. I co z tego jednak, skoro
              przyjechała drogówka i ją wypuściła, jeszcze bardziej utwierdzając panią w
              poczuciu bezkarności. Widzę czasami, jak to Suzuki Jimny jeździ po Biskupinie w
              rejonie jej zamieszkania przez kilka godzin: podjeżdża do samochodów innych
              użytkowników dróg, dociska zderzak do zderzaka i popycha, rzucając klątwy,
              ubliża przechodniom, wyzywając staruszki od "starych k..." w obecności małych
              dzieci. Z tym, że nie ma chyba zbyt dużo świadków chcących zeznawać w tej
              sprawie. Policja musi się teraz tym zająć. Unikajmy samosądów.
              • piast9 Re: Wielki Magiku! 27.12.06, 19:40
                Ciekawe kim ta pani jest.
    • Gość: as Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 01:10
      Nie wiedziałem że Robert Korzeniowski pracuje w straży miejskiej
      • piast9 Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle 26.12.06, 12:44
        Gość portalu: as napisał(a):

> Nie wiedziałem że Robert Korzeniowski pracuje w straży miejskiej
        Tak, specjalizuje się w pieszych patrolach.
    • Gość: Paweł Z. Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.as.kn.pl 26.12.06, 13:34
      Najwyższy czas rozgonić tych nierobów i wreszcie zorganizować jakąś w miarę
      profesjonalną formację policyjną. Jak długo podatnicy mają finansować tę bandę
      pijaków i obiboków?
      • Gość: ciekawski Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.core.lanet.net.pl 28.12.06, 02:06
        no i co tyle dni minelo, jak obywatele sobie poradzili ?
        • matmichal Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle 28.12.06, 03:14
          byly swieta i nikt nie mial czasu:) na...zrobienie dobrego stosu na ta babe:)
          • 1410_tenrok ta pinda dalej grasuje 28.12.06, 11:56
            wczoraj najechała znajomemu bok samochodu. Ciekawe co powiedzą na to panowie od
            posyłania policjantow na jednostronne kursy nurkowania albo za kanapkami?
            Zeby tu choc jeden tłuścioch w czapce szachisty i zółtym lampasikiem na gaciach
            przyszedł.
            • Gość: tlatocetl Re: ta pinda dalej grasuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 12:55
              Ktoś komuś coś zrobił, inny to widział, ale nie powiedział. Skoro baba
              spowodowała kolizję, powinien wezwać drogówkę. Zrobił to? Piszecie jak kretyni.
              Po cholerę miał tam strażnik chodzić? Czy ma być wszędzie? Policja też sama z
              siebie nic nie zrobi bez pomocy społeczeństwa, czyli bez złożonych zeznań.
              Przed pismakiem łatwo się wyżalić. Na protokół trudniej...
              • 1410_tenrok oczywiscie, że była policja 29.12.06, 15:06
                co miałbym pisac - bzdury? Nie lubie tego robic zbyt często. I po co piszezsz
                ten bełkot. Straznicy są tu, choc to ich rewir - rzadko albo na zakupach!!!
                Albo wogole.
                W parku widziałem ich w ciągu 3 lat moze z trzy razy. A tam mieliby co do
                roboty. Przed sklepem społem tez mogli by zdrowo dla miasta zarobic, ale tez
                ich nie ma. No to suzuczanka se cyrkuje.
                • Gość: tlatocetl Re: oczywiscie, że była policja IP: *.media4.pl 29.12.06, 19:51
                  W parku nocujesz i wytrzeszczasz ślipka przez 24 godziny na dobę? Tylko w ten
                  sposób mógłbyś atwierdzić, że tam nie chodzą. Wyobraź sobie, że jesteś tam o
                  12:00, balujesz dziw godziny jedynie, patrol przychodzi o 15:00 i choć jest, to
                  go nie widzisz, bo ciebie już tam nie ma. Proste? Przy "Społem" strażnik
                  osiedlowy nakłada mandaty prawie każdego dnia, lecz znane jest mi jedno
                  przysłowie, bardzo adekwatne: nec Hercules contra plures - i Herkules d... gdy
                  ludzi kupa. Wobec kobiety zostały już podjęte działania prawne, ale maszyna
                  biurokratyczna musi ją przemielić. Wniosek o zabranie jej prawa jazdy wysłała
                  Straż Miejska. Próbowali zmusić policję do szybszego działania, czyli zajęcia
                  pojazdu na wniosek policji i prokuratury, po tym, jak zatrzymali ją i
                  przetrzymywali w kajdankach po jednym z jej wybryków (pisał ktoś o tym wyżej),
                  ale drogówka zwyczajnie ją wypuściła...
                  • 1410_tenrok Kłamiesz jak psiór!!!!! 02.01.07, 10:09
                    Zwłaszcza przy sklepie społem straznik nakłada, tylko co? Moze rekawiczki.
                    Kazdego dnie ludzie parkują po stronie wygietych słupków i po stronie zakazu
                    parkowania. Po stronie zakazu parkowania nic sie im nie dzieje!!! Widziałem SM
                    moze z dwa razy w akcji w przeciągu 3,5 lat, odkąd tu mieszkam. Straż miejska
                    pojawia sie, ale robi zakupy w małym sklepiku w kierunku Bartoszowic (zawsze
                    ten sam samochodzik). Widuję też goscia na skuterku, ktory jezdzi po zakupy do
                    Chaty Pl. A raz proszony o interwencje po prostu sobie poszedł. Jedyne, co
                    robią - to kazdego dnia przed 8.00 stoją na przejściu przy petli i za to im
                    chwała. Ponieważ opisywane powyżej zadarcie w wykonaniu suzuki nastąpiło wobec
                    mojego znajomego, wiec cos wiem na temat machiny biurokrataycznej oraz sposóbu
                    działania tłuściochów z SM oraz Policji.
                    Tobie obronco SM to wydaje sie, że ludzie są slepy. Gdyby było, jak piszesz, to
                    by problem nie istniał, co??? A jednak istnieje!!! No istnieje jeszcze
                    mozliwosc, ze bezczelna GW wymysla takie historie.....
                    Happy new Year my Tlatocetlu.
                    A tłumaczenie przysłowia jest cienkie, mam lepsze: gdy Hercules d..a, to na
                    ludzi leci spora kupa.
                    • Gość: doradca Re: Kłamiesz jak psiór!!!!! IP: *.media4.pl 02.01.07, 17:22
                      najlepiej zatrudnij się w policji lub straży i wszystko załatw w pięć sekund...
                      • 1410_tenrok oni mają lepsze kadry! 02.01.07, 22:46
                        A odpowiedz rodem aroganta milicyjnego z peerelii..............
                  • 1410_tenrok A chesz wiedziec ile razy lawetowali jej samochod? 02.01.07, 10:12
                    To jest zabawna statystyka............
                    Podobno macie compy! Wystarczyłoby to zliczyc!!!!
        • Gość: tlatocetl Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 12:57
          Stoi suzuki jimny całe i zdrowe na Wojtkiewicza róg Olszewskiego jak każdego
          innego dnia. Wszyscy są mocni w gębie... Lepiej wcale nie pisać bzdur.
          • Gość: observere Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.mm.pl 28.12.06, 16:19
            Ta... akurat od co najmniej 12.20 nie stoi. Mam nadzieję, że nie krąży po
            okolicy...jest 16.17.
            Jarząbek Olszewski
            • Gość: opona balonowa A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.06, 19:37
              • Gość: sąsiad Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.12.06, 20:31
                Witam!
                Albo coś się stało samochodzikowi terenowemu, albo właścicielka na serio
                potraktowała niektórew posty. Od Wczorajszego wieczora nie parkuje tam gdzie
                zawsze. Nie widać jej autka wzdłuż Wojtkiewicza czyki płatny parking, płatny
                garaż albo i co inszego w obawie przed pomysłami forumowiczów?!
                Ale jest i żyje(((
                Czyli terroryZuje nadal.
                Teraz już tylko słowem!
                A MOŻE TERAZ CZAS NA GAJOWEGO - ODSTRZAŁ PO PROSTU!
                • Gość: tlatocetl Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.media4.pl 31.12.06, 12:14
                  Może zwyczajnie oddała go do blacharza? Widziałem, że pokrywę bagażnika miała
                  powgniataną... A może komornik jej zajął autko za długi?
                  • Gość: dawny sąsiad Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.media4.pl 31.12.06, 12:17
                    Kiedyś mieszkała na Sierakowskiego. Sprzedała mieszkanie. Miała męża, Holendra
                    i dziecko, synka. Holender prysnął do swej ojczyzny razem z dzieckiem, gdy ta
                    zaczęła popadać w chorobę psychicznę. To pogłębiło jej wariactwo...
                    • Gość: matka synka Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.e-wro.net.pl 31.12.06, 13:00
                      Biedna kobieta:-(
                    • Gość: Paweł Z. Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.as.kn.pl 01.01.07, 09:17
                      Też mi jest jej żal.
                      To państwo jest całkiem pokręcone, jeśli nie potrafi dać sobie rady z jedną
                      chorą na głowę kobietą.
                      • robak_wroc Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? 01.01.07, 09:26
                        Gość portalu: Paweł Z. napisał(a):

> Też mi jest jej żal.
                        > To państwo jest całkiem pokręcone, jeśli nie potrafi dać sobie rady z jedną
                        > chorą na głowę kobietą.

wladze swoich nie zamykaja ;]
                    • Gość: Krzyki Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 00:34
                      Krótko mówiąc jest na to lekarstwo - chłopa do pokrycia po prostu jej trzeba!
                      Panowie z Biskupina - do dzieła !! (chyba odpychająca nie jest)
                      • Gość: aaa Gdzie jej rodzina? Pomóży im ,może jej szukają!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:50
                        Sredniego wzrostu, szczupła ciemne włosy do ramion-gdy mam atak szału wiąże
                        włosy wsiada w suzuki i rusza na rajd po Biskupinie a wtedy chowaj sie kto zyw
                        inaczej cie potrąci....chora psychicznie wariatka moze szuka jej rodzina?? Czy
                        ktos może pomóc w odnalezieniu jej bliskich
                    • Gość: zastrszona Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:40
                      Cos w tym jest bo ona jest bardzo agresywna do kobiet, wykrzykuje,że jej "męża
                      ukradły" ....
                      auta rzeczywiście nie ma od jakiegos czasu...a ona się wścieka w domku..
                    • Gość: heniek Re: A gajowy Marucha nie mógłby coś poradzić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:54
                      Moze zna Pan kogos z jej rodziny?? jesli jej szukaja to ona teraz mieszka na
                      ul. Olszewskiego 141/5
                • Gość: mieszkaniec z blok Zabranie prawa jazdy nic nie zmieni..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:06
                  przecież ona będzie jeżdzic dalej. Trzeba ja zamknąc na leczenie i juz moze
                  kiedys to była normalna osoba ale stanowi zagrożenie dla siebie i innych...

Racja dzis tez nie ma autka, ale pewnie wróci :-(( juz kiedys tez zniknęło i
                  powróciło jak zmora naszej dzielnicy...
    • Gość: jasiu_plasiu Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.generacja.pl 01.01.07, 13:49
      a ja jestem z atym zeby jej zrobic zdjecia na goracym uczynku. porozsylac do
      ludzi, zrobic z tego medialna zadymke i bedzi epo babce. nie ma to jak spoleczny
      lincz. to ja nauczy czegos
      • Gość: stefanox Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.mm.pl 02.01.07, 00:02
        meszkam na biskupinie i jeszcze nie widzialem tej tzw. babiczki .
        bardzo popularna wariatka ...
        mam kilka rozwiązań tej zagadki :
        - to kobieta o sarmackim światopoglądzie
        - to wariatka
        - to transwestyta
        - to nie jest Polka , a np. Rosjanka albo Rumunka .
        - jej mąż zarabia około 50 tys miesiecznie odbiło jej , że nie mogę wiecej...
        - jest z samoobrony
        najgorsze
        - to jest niemka i sie msci.
        • Gość: stefanox Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.mm.pl 02.01.07, 00:14
          chce zadeklarowac, ze jak mi wejdzie niegrzecznie w droge to jej tak
          przypier...., że mucha nie siada (to cytat, ja nie jestem taki agresywny)
        • Gość: zastraszona Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:43
          Ciesz sie, ze sie z nią nie spotkaleś, takie spotkanie moze wyprowadzic
          człowieka z równowagi na cały dzień albo i dłużej....
      • robak_wroc Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle 02.01.07, 18:11
        Gość portalu: jasiu_plasiu napisał(a):

> a ja jestem z atym zeby jej zrobic zdjecia na goracym uczynku. porozsylac do
        > ludzi, zrobic z tego medialna zadymke i bedzi epo babce. nie ma to jak spoleczn
        > y
        > lincz. to ja nauczy czegos

zdjecia malo pomoga. cos wniosa do sprawy, ale nie odzwierciedlaja zachowania,
        wiec policja potraktuje je olewacko. wiem, bo mialem sprawe z jednym sasiadem.
        zrobilem mu zdjecia, a policja stwierdzila, ze moze przyszedl sie przywitac i
        nie widac na zdjeciach jego zamiarow i grozb. to ze babka bedzie widziana w
        aucie na chodniku to nic nie da. jak juz to seria zdjec, a takie to nie kazdy
        aparat ma. seria minimum 2 kl/sek. inaczej policja znow zacznie twierdzic cos
        innego. kamera o wiele lepsza. druga sprawa to zmontowac pismo z tym co babka
        robi i pozbierac podpisy (podlis i adres zamieszkania) wtedy policja cos zacznie
        dzialac. choc z takim czyms to od razu do prokuratora, a nie na policje, bo oni
        i tak puszcza to dalej.
        • Gość: dghk Re: Terenowe suzuki terroryzuje osiedle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.07, 19:42
          naślijcie na nią posła Jackiewicza!!! On ją szybko wykończy!!!
          • Gość: Made in Biskupin A głupiego Andrzeja zwanego "semaforem" znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:44
            Ja mam taki pomysł żeby oni (tzn. ta suka-suzuka, lub suzuka-suka, jak kto
            woli) i Andrzej poznali się. Z tego na pewno coś by się urodziło. To dopiero
            byłaby heca. Mnie jest wesoło, bo mi nic nie grozi, jestem facetem. Z tego co
            piszecie to ona nie cierpi bab.
            • Gość: tlatocetl Re: A głupiego Andrzeja zwanego "semaforem" znaci IP: 81.219.216.* 04.01.07, 21:09
              Powiedz coś więcej o tym głupim Andrzeju... Co do baby, to już nie ma prawa
              jazdy...
              • rollciaster Re: A głupiego Andrzeja zwanego "semaforem" znaci 05.01.07, 10:12
                a co am do tego Andrzej? jego zachowanie nikomu nie wadzi - on tylko chce się z
                każdym przywitać - czasami tylko krzyknie - ale niekomu krzywdy nie robi!!
                Ładnie to się tak śmiać z ludzkiej choroby?
                • Gość: tlatocetl Re: A głupiego Andrzeja zwanego "semaforem" znaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:42
                  Czy Andrzej to ten, który karmi gołębie z mamusią, czy też ten chodzący w
                  długim płaszczu prochowcu, w kalepuszu, w ciemnych okularach i z teczką
                  ("szpieg z krainy deszczowców...)?
                  • rollciaster Re: A głupiego Andrzeja zwanego "semaforem" znaci 05.01.07, 10:57
                    żaden z nich. Taki pan z przystanku przy piramowicza który jeździ tramwajami i
                    autobusami pytając się ciągle jaka to linia i mówiący kobietom "dzeń dobry".
                    Troche natarczywy ale jednak nieszkodliwy. Wygląda na 40-50 lat, jest siwy.
                    • Gość: biskupina mieszkan Re: A głupiego Andrzeja zwanego "semaforem" znaci IP: *.wroclaw.mm.pl 06.01.07, 16:50
                      co za ulga! Trzej Królowie obwieścili w dzisiejszej Wyborczej: wielka wyspa
                      wolna od atrakcyjnej acz niebezpiecznej ciemnowłosej posiadaczki Suzuki! Prawko
                      zabrane, samochdzika zresztą już chyba od świąt nie widać. Znaczy się dzieci i
                      kobiety mogą spokojnie się przemieszczać?! Aż się wierzyć nie chce, że Sąd
                      Grodzki, chwilę przed Sylwestrem wydał taki nakaz.
                      Jednak Straż Miejska na Biskupinie to nie jest taka jak o niej piszą. A policja
                      to już w ogóle super chłopaki!
                      Pozdr.
                      • Gość: zastraszona Re: A głupiego Andrzeja zwanego "semaforem" znaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:16
                        Brawo , super wiadomość.....tylko , ze teraz ona sie wścieka na wszystkich i
                        atakuje niespodziewanie (autko bylo widac znaczy trzeba uciekać teraz trudno
                        sie zorientowac gdzie i kiedy sie pojawi;-))Fajnie ze zrobiono pierwszy krok,
                        teraz tylko do lekarza po tabletki na ataki furii.....
                • Gość: stefanox Re: A głupiego Andrzeja zwanego "semaforem" znaci IP: *.wroclaw.mm.pl 06.01.07, 18:50
                  choroby ? a kogo to obchodzi? następna przewrażliwiona osoba , to może nie
                  wolno używać słów debil , idiota , ograniczony , może trzeba uzywać teraz tylko
                  np. myslący mniej ?
                  ja wolę wariat i czuje się ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka